yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, May 24, 2010

mari bershopping di sue's online concept store!





sape suke sopeng online angkat tgn!


hah nampak ramai tu angkat tangan.ni ade blogshop besh nak promotekan :)
korang korang sure suke shopping online kan?


yela takyah g sopeng komplex just pilih item mana yang u all nak then buat payment pastu barang yg u all hajati bleh sampai kat muke pintu :)
life is soooooo easy.yang penting ongkosnya ade.


nie nak promotekan my kolig punye business online.macam macam ade.
kalo u all penggemar handbag DKNY or GUESS or gile beli baju bajan branded for your baby like OLDNavy, BabyGAP nie memang tempatnya u all nak sopeng.
macam macam adelah i tell u.




kalo u all penggemar setia item branded camni,don't miss the opportunity sbb harganya sangat reasonable and berbaloi baloi :))



untuk si syomel kesayangan u all....











sgt kiut kan romper ni semeee :)




and for u ladies,this is so temptinggg!


handbag GUESS dan macam macam lagi.nak tgk lagi sila ke belog.


seme item yang dijual memang original. All items are 100% original and imported from U.S.
bukan cap hayam :Pp
or bukan cap landak or memerang.


kalo rase berminat dan dah teruja gileee nak sopeng tu,almaklumlaa tgh masyukk kan memasing..
gaji dah masukkk,silalah ke blogshop pn syuhada.


u ollss bole click http://sueklshop.blogspot.com/

or emel :
sue.klshop@gmail.com



bole pilih pilih mana yang berkenan then beli utk urself or ur love ones!
kompem berbaloi baloi :))

orderlah sekarang!

9 comments:

Dokter faRyn said...

beg coach ada tak?

whoa, teringin nyee!

Jehan Najib said...

Thank you for sharing. Berdesup klik link tu nk tgk apa menarik... hihihi~

dakcik said...

kak yat : mlm smlm akak ader p carefour alamanda kan??
saye nmpak akak..dgn hubby n baby qies..ingat nk tegur..tp tkut salah org plak..hihi..lgpun malu la..saye nie peminat setia belog akak..comei sgt baby qies smlm..rugi sgt xtegur smlm..saye patah balik cri akak..tp xjumpe dah..:(

Mama Qiestina said...

dakcikk,

yess akak p alamanda beli groceries n beli buaiiann qies semalam..

alaaaaaaa naapa tak tegoo..kalo tak bole polok gomol qies..takyah memalu kami mesra alam :)

musti awak nampak qies dok dalam stroller sopeng kan?

Mama Farra dan Faris said...

whoaaahhh..


5 per sen...


tapi aku mengences jer laa..takder baby..

beg tu menarik gakk..

dakcik said...

kak yat :2 la pasal..saye cri semula akak tp xjumpe dah..
xpe..laen kali kalo terserempak lg saye akan tego ek..
kalo x leh qies bekenalan dgn baby saye..:)

asfiedaimpiana said...

salam yatt..aku ada tag ko tgk kat blog aku nanti ekk.. sowii yer :P

Sue said...

Ini untuk mummy yang giler shopping for their love one.. bukan untuk lil baby jer, mummy & papa pun ble shopping jugak...100% authentic from US, no cut label, no immi.. :)

kudalaut said...

hye kak yat :)
lama x singgah kat sini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails