yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, May 7, 2010

macam macam Qies buat mama tersenyum :))

tengoklaaa aksi anak dara manje masyam musyukk ai neh...

memang macam macammmm sekarang neh.dah aktif crawling habes serumah diye mop!
tau tau je dah kat dapur, tau tau je dah menjalar kemana mana since dapat skill mengesot laju ni..


then end up with...



.





.






.





mama tolongggggggg Qies terperangkap bawah cottt.huwaaaa....

* adoiiiiiii apela shayang buatt tuuu?*




pastu OBSES gile ngan henponn.habes digeget gegetnyaaa.anak oh anak!






pastu obses gileeeeeee ngan pocoyo, tigger n pooh, mr brownman siap papa pon dah pandai nyanyi lagu kartun tu.eheheh.



pastu pepagi sukeee crawling cakar cakar mokee mama + papa sbb nak kejotkan.nak org layan diyeee.pandai tarek perhatian okay!


mwahhhhhhhhhhh budak musyukkk pupa.
shayang wicha nina pupa.



weeeeee beshnyaaaaaaaaaa lah sok coti lagiii.
if tade aral kami nak ke perak sok ade wedding our bestprenn incik kamal :))
* selamat dah sahabat kami bina masjid,alhamdulillah*


so bole jalan jalan lagi.
part ni mmg we olsss sokeee.
ukur ukur mesia.ehehe.

sambil sambil g wedding tu g bukit merahhh laketown resort ...
cameron pon cam besh kan!
bole fotogedixx sefamily lagi.weee...

ehehehe.
moga moga dapatla pegi esok.
insya allah.


4 comments:

ika said...

wah kak yat nak g laketown resort ke??? bila pkul brape?? hari ape?? alaaa... best la klu dapat jumpe.. umah ika kat sana.. your silent reader.. hehehe...

Masrina binti Alim said...

Wah..dah laju yer ngesot..
Hurmm..sekali ingat kelakar kan kak yat ngan gelagat anak2 kita ni..bila dah stat mengesot tu,bermula episod melasak yg sebenarnya..tengok2 duk kat dapur..tgk2 duk bawah meja..tgk2 duk dlm bilik air..adoyaiiii..pening kepala mak..

Masrina binti Alim said...

Wah..dah laju yer ngesot..
Hurmm..sekali ingat kelakar kan kak yat ngan gelagat anak2 kita ni..bila dah stat mengesot tu,bermula episod melasak yg sebenarnya..tengok2 duk kat dapur..tgk2 duk bawah meja..tgk2 duk dlm bilik air..adoyaiiii..pening kepala mak..

liennasts said...

hehehe.. gelagat anak2 ni memang kengkadang buat kita geram ada.. geli hati ada.. macam2 hal kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails