yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, May 31, 2010

monday blues pergilah jauh! *sile bersemangat*






^_________^



sonoknyaaaaaaaaaaa cuti 3 hari bergomol gomol ngan qies kat umah, then jenjalan with my sayang sayangs berdua tu.
ari jumaat just melepak bermalas malasan ngan qies,then sabtu ahad g somban and alik PD.
*jamto gileeeeeee PD*



haih rase tak puas, rase nak coti lagi boley?
dahla gastrikk ni tak baek lagi,bangun pagi tadi rase sesak nafas semacam.
naseb baek ada papa qies tlg pape yang patot,so a bit lega.


qies pulak lately ni pukul 2-3 pagi musti bangun then crawling sini sana.
ya ampunnn..lasaknyee lah anak mama.ingatkan pas menyusu tu dia nak tido upernya whoaa terbuntang mata diye sambil senyum senyum.theee..
mama ngantok gile tapi kena layankan juga coz takot kang dia main main panjat.
tapi tapelaaa inilah pengorbanan seorg mama kan :)



rase nak berjimba jimba lagi ngan yayang mama neh...
qies sukeee sangat main main kat park skrg ni...


biarkan die meneroka alam barunya :)




diye semakin kenal erti bermain :)



ewah pandang ape tu yayang?

cepatla rambut pjg mama nak tocang!





qies temankan papa beli jeans.
mama busy memilih jeans papa then qies main main ngan salesgal.

diye yang tatau takot orang..ngan sapa sapa jeee dia nak :)
tengokkkkk tu gelak besar kemain!




aikk pesal mata yayang macamtu? silau eyh?





dan ini ngan mommy angkat ke 8 diyee!



pestime qies pat jupe mommy ena :)

sehat kan mommy ena.
orang bahagia senang hati kan..
i liokeee..



semalam kan qies g mamam seafood ngan mommy ena + daddy ayau tauu kat PD.
besh shangattt.we had so much fun okehh.
gelak gelak gusip gusip chitchat dari pagi sampai ke malam siap makan dorian segala.
ngan qies sekali meleleh air liur nak doyan. apalagi mama tak smpi ati, mama suapkan cket.
die sokeeeeee ko!
* penangan time mengandung mama diye anto doyan la ni,ekekeke*


while mama papa gusip gusip ciann qies sampai tertido diye kat atas meja.
pastu mama kasik qies mamam udang becauuu.dapnyeee!


oke pasal nie kang mama belog later laaa.
mommy ena shabo tau gambo yg daddy ayau shoot tu nanti mama share sinilaah.
hehehe terer dah daddy ayau guna dslr..siap amik gambo scene laut.ekekeek.



** tadi kan mama terjupe kawan blog mama, silent reader ku yg suwitt.. antie ira + hasben kat bawah opis, eeeeeeeee syomelnya glowing mama to be tu.lenkali antie ira eyh kite jupekan ninina ngan antie ira.tggu baby boi pop out dulu eyh.



7 comments:

Mama Farra dan Faris said...

montelnyer antie ena........

Mama Qiestina said...

antie ena bam bammmm sonang hatiii..tkyah bgn malam tak cukup tido cam aku..hahaa

Elin said...

qies somel...heheheh....nnt kita jumpe plak ek... tingin nk bawak afrina mandi kat precint 6 tu.

Mama Qiestina said...

elin,

boleeeeeee je :D

kompem meriah swimming pool afrina ngan qies main mainnn..hehe.aritu afrina g bufday kyra yeek? ala kalo tak bleh jupee,ada hal pulak balek umah nenek pd..

Elin said...

ha'ah la yat..tny gak hanin hr tu..yat ade tak..die kata tak dtg..huhu, klu tak leh jumpe.

Bila papa qies nek kapal? Cam nak bawak mggu depan. Nnt cemana kita plan ek.

Mama Qiestina said...

elin,

tula pasal ade emergency teros alik PD,kalo tak sure ah serbu kidspot punyee nak bawak qies main main..

papa qies tgh standby,anytime je ni naik kapal :(

nanie said...

salam...

hihi sgt cumel toncet itew dak bam bam ni.tingat mase ank gegirl tecik2 dulu.x sbr nk tocangkn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails