yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 22, 2010

berbelog utk berkawan,bukan mencari lawan!

hari ni sangat panas.
kat luar panas gileee tak hujan.semalam ribut petir puting beliung kat sini.


dalam hati pon bole tahan panas membara sebab hal *itu* dan hal *ini*.
hal hal yang mendatangkan marah yg tak bole diceritakan disini.
prebet & konfidensel.


ngerti?


tapi maybe perasaan tak besh ini didorong oleh situasi yg sedang PMS tu yang hangen sebadan.
biasalah hormon tuu.
selalu bile hangen hangen kus kus dtg je cecepat amik wudhu then dan dan tu kool teros.
*kasi nyah sentanerojem*

yela jangan diikut hati yg amarah.
kelak boleh sakit barah.

then now dah kool semula tapi sedang mengumpul semangat yang agak hilang sebab hal *itu* dan hal *ini" yang ntah hapa hapantah.fullstop.





molot eryssa qiestina yang muncung membayangkan perasaan mamanya.

muncung pon tetap syomel kan?
*saja nak boldkan,suka atiii mama la*


dan yang panas sudah sejuk bila:





.





.





sejuknyeeeeeeeee mama tapi beshla swimming malam ni kat precint 6!
Qies nak pegi cejuk cejukk lagi boleyy?




terima kasih sayang sebab menyejukkan hati mama.
tanpa kamu tentu mama tak sekuat dan sebahagia hari ini...
tanpa kamu tentu mama sunyi sepi sendiri.

mama sayang kamu kamu semua.
with all my heart.





to all my loyal reader,my beloved follower dun wori i won't stop blogging and sharing is caring with u guys.haihs mana bleh si blogger tegar benti membebel.tak meriah life ni..it's my obsesion.
saye berbelog sbb memang ini minat saye.diary digital saya.


it's just mood belom mari nak tempek gambo si syomel dan citer citer yang syomel.
tunggu sok sok ai pasti kembali ngan more citer besh :))




to guest dan seangkatan denganya..tq for the komen.hope komen biarlah membina dan bukan menghentam kromo.am open but cubelah tegur org secara berhikmah.and plss dun simply jugde person just from her/his belog.tatau citer sebenar jgn main taram jekk yek.plss gunakan akal bila buat something :)


dear diha, welkam to bloggo club.soklaa yeek kite sambung tutorial buat belog awak yg syomel dengan baby awak yg syomel tu yek :)


niteeee syomel syomel semua.
mwahh!

20 comments:

HaninFarshid said...

bestnya qies mandi pool :)...cute+sexy qies...

Mama Qiestina said...

hanin,

ahhahahaha sukee dia mandi memalam..mmg hantu airr dan tak takot langsung..baru betul anak org kapal kan :)

Masrina binti Alim said...

Sokong kak yat.teruskan ber blog!!!

haaa.Qies dah jadi antu airrrr???
pas ni kak yat kena kg2..pintu bilik air kena makesure kunci sokmo lah..
karang Qies masuk nak main air..heee
tgh lasak tu,yer takkk???

anna said...

sabar ye kak yat..i know u strong mama.....

nalhuda said...

tak per lah mama qies..biar apa org nak kata janji ati kita epi dan kita tak buat jahat dgn org...

Suliana said...

yat,
bersabar je la. aku pun baru baca shout box ko tu sbb kat opis aku kena block mende2 mcm ni. panas juga eh:-)maknanya, ada yang take care la pasal ko ni.sian juga aku kat ko, tapi nak jadi blogger kena hati kental kan.tu yg aku mls nak wat shout box tu. bukan semua org suka apa yg kita tulis. tula hebatnye org glamer mcm ko ni. have a nice day ok!! jgn sedih2..

ez@din said...

x per kak yat,za ada...i selalu baca blog u tau..pedulik la ckp org..semangat!semangat!

CIK NANA said...

Hi Yat!!
Herm, suka Qies mandi ek??
Heheh.. Biar la, takleh nak puaskan hati sume org..
Janji kita hepi!! ngeh ngeh

izanpyus said...

Salam Yatt,

Pagi2 tadi dah bukak entry baru yatt tu sbb macam pelk je tajuk dia.pastu sibuk2 la g kat shoutbox yat baca satu2 (kek takde tempahan sempat la belek lama2),amboi lantang sungguh dia berkata2 hehe.Abaikan aje Yatt...dia pun baru nk berblog,nnt kena smula tu.

Ari tu kat shoutbox izan pun ada gak orang yg pertikaikan muka anak izan sama dgn hubby,pelik kan.dah anak dia,sama sebijk pun salah.Mcm2 manusia ni kan..

Sabar la Yatt,tu je la mampu kata,then izan privatekan (tp dah invite Yatt,kdg2 public akses gak) sebab nak trace saper org tu (kot2 la kwn sendiri ke kan-track kat clicky tu by IP).Dan nampaknya bukan la..org luar la tu ehehe.

Ok yatt,pjg2 plak komen hihi.Take care,Qies mmg comey dan puji anak sendiri tak salah...bye2 =D

saidiha said...

tq yat...ok...tp diha slow2 yer..hehe..

~Pn.Ilah~ said...

Oloh comelnye moncung Qies, blh letak hanger gtuh!!! so cute...

Mama Qiestina said...

izan,


tula payah kite nak puaskan hati seme org kan :)

kite berbelog suka suka tapi ade pulak ade org emo terlebih tu yg paisayy tu.kalo org dengki dengkos tak bleh wat apa.apepun teguran yg membina tu okela..

to me,kalo ko suke baca,tak suka takyah buang mase nak baca.buat sakit ati jek.

biarlah izan,lama lama kang speses OHD ni penatla kang :)

Mama Qiestina said...

sue,

ramai dah kawan aku yg blogger tegar kena macam ni,baiasalah hati org lain lain kan :)

yups betul kata ko,hati kena kental kalo nak berbelog ni.aku malas nak pk sbb to me aku buat belog bukan nak show off or whateber. org yg salahertikan.

aku share life aku ngan family + kengkawan yg jauh sambil share pape info.kalo tak hapdet kang ramai yg rinduuu pulak.ekekeke.

Mama Qiestina said...

diha,

takpe pelan pelan kayuh baybeh.papepun seblom jadik blogger hati suda kental kan? tahan maki? tahan kutukkan?

kalo dah okee,jom kite proceed belog SYOMEL kamu itu.

:)

Mama Qiestina said...

nana,

yes yang penting hAPPy..lalalalallaala.pk pasal org len sampai sudah..

Mama Qiestina said...

anna,

tq beri much lalingsss.
doakan akak teros strong okay?

hugs :)

Mama Qiestina said...

mas,

insya allah akan teros membebel.tak mati dek keji tak hidup dek puji :)

Mama Qiestina said...

huda,

ya betulllllll! yang penting happy dan kita tak buat dajal kat org even org dajalkan kita :))

tuhan maha adil kan.wat goes arounds come arounds.

hug cket meh!

ika said...

kak yat kena kuatkan semangat.. ingat ramai di luar sana yang menyokong akak.. termasuk ika.. happy2 selalu...

zieta hafiz said...

geramnyer tgk muncung qies.....comel sgt2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails