yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 6, 2010

semanis basken roben kasih kita.

sementara tunggu papa qies alek dari repair keta neh, mama nak berbelog sekejap.
sambil layan feeling,sesambil layan adamaya.
sesambil mata jeling tgkkan Qies yg tgh crawling,habes seme menda die nak capai and masuk molot.
*multitasking mommy kan*
apepun kalo Qies berjaga camni jgn harap bole berbelog dgn aman sbb habes tgn die pon nak "menaip" sama.ekekee.


we olss nak jenjalan alamanda bersopeng jap lagi neh.
ahaha sopeng sangatlah tetengah bulan ni =p
niat hati nak cari wedding pressie for ankel kamal bestman papa Qies this saturday kat perak.
then nak sopeng sopeng.


errr takla we olss nak beli barang WAJIB eryssa Qiestina likee enfapro A+ diye, nestum sayur peberet diye,drypers utk anta g skola + drypant utk pakai jenjalan.
taulaaa skrg ni bersilat betul mama nak pakaikan diye pampes.asek nak berguling jek!

eeee rase jap jap lagi nak mintak papa Qies banje mamam basken roben lagi ni.
weee terliur,rase cam mengidam jekk.time ngandungkan Qies pon tak ngidam basken robben.ehehe.

haaa ape korg fikir?
pregnant?
Qies nak pat adek?

eyhh no no..blom lagi.
blom lagila yek.saye mengikut nasihat dokter farynn utk menjarakkan at least 2 years sbb luka c-sect pon still ngilu2 neh.auwww seriau mak!
ehehe.tapi kalo rejeki tuhan mahu kasi,jangan ditolak ye dak?
* ececececeh*





aummmmm dapnyee!
sowiii to ibu mengandung kot kot terliur.ehehe.




nie mmg perasa faveret mama, cam obat gigi.ahahah.




papa..Qies nak jugakkkk basken robenn!




mama plssssssss Qies nak ckett!




mama & papa tamau kasi Qies nak tiarap guling2 kat sini!




huwaaa Qies tecik agi pat mamam babybite jekkk :(



model basken roben.nguhahhaha =P



okay doke arini mama kasik shayang mamam basken roben yaa?



orait, dah masuk waktu maghrib.
mama nak solat dolu then nak sesiap and cargass p alamanda.


Qies dah siap syomel mama pakaikan romper puteh ngan legging yg mama needa belikan tuu :))
nanti mama amik gambo syomel syomel.ehehe kalo sempatla sebab dak tecik ni kalo malam cranky cket nak titon biasanya.



jommmmm alamanda jom.
kot terjupe we olss kat sana nanti, say hiiiiiiiiiii la yek.
* especially to silent reader yg siap termimpi-mimpikan Qies tu,u know who u are*


tata.

:))






13 comments:

mamaelly said...

yat...serius..terliur aku tengok sekerim tu wei...hikhikhik jahat ko..nak tarik tangan abg bebel la nanti p alamanda..waaaaaaaaaaa

Dokter faRyn said...

yattttt ko same taste dengan aku!!!


mint milk chocolate chip is the BEST!


hehehhe. adeh, terliur ah. esok nak ajak hubby pegi lah.


salah ko la ni :Pp

Kaseh NazLieza said...

amboi2...silent reader akk smpai angau tmimpi2 kan qies ea..

puterikurekure said...

oh. qies suka ice cream? same with khalish!

:)

teringin nak jumpa kamu anak beranak. haihhh..bila la ada peluang ni ye.

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah kite same taste la kak yat..
same fav ice cream flavour..
ade sesuatu yg iqa paling geram dengan qies..geram tengok die pakai hairband..
comel sesangat..klu bdk lain bkn main payah nk suh pakai..tapi qies maintain je..cyg qies

Mama Qiestina said...

za,

adoyaiiiiiiiii sowi aku buat ibu mengandung ngencess..baikkk ko carik cecepatt kang nanti ngences anak koo..hehehe.tapi tado basken robin full aku pon tak pat mamam eskrem :(

Mama Qiestina said...

farynn,

alahaiiiiii smaa taste la pulakkk kite! dap kan rase obat gigi tuuu..cam sejuk2 jekkk..

tapi frust la basken roben fullhouse tadi,so we olss pekena pizza je

.ArianiAizat. said...

k.yat tau tak,semalam nani sampai termimpi2 tau makan BR!!hahahaha :P

kena beli jugak la camneh :P

Mama Qiestina said...

liza,

tulaaa ade SR angaukannn Qies smpi mimpi2 okeee :D

terharuu ramai sygkan Qies kami :))

Mama Qiestina said...

mama khalish,

heeeeeeeeee tula antu eskrem,antu jajan..antu laptopp lah Qies..

hmm nti kite temukan baby sept kite bile ade peluang yekk.sok rasenya nak ke perakk.awak perak kat area mana?

nieda said...

wah sedapnya baskin robin..my favorite jamoca almond..

dey said...

aiiisssh mmg mak buyong ni terliur tgk baskin robin ni..cheh..kena jln2 kat alamondok jawabnyer ni

khairun nissa said...

alololo shomelnye qis, tu headband tu sama ngan nia punya bli kt lovelylace baby ek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails