yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 5, 2010

happy 8 month eryssa qiestina sayang =)

alhamdulillah buah hati tukang riuh umah yatekhram suda 8 month old arini :))
cepatnyaaa lah kan mase berlaluuu.
dah anak dara dah baby mama neh :))


Qies demam malam semalam, pagi tadi pon kul 4-5 pagi asek terjaga coz badan die agak panas.
bile mama cek suhu,adoyaii 38.8 wehh!
mama dah risau then cecepat kasi makan obat demam then lap lapkan badan diye ngan towel basah.
haihh demam nak beralih bulan agaknyaa.
pagi tadi before nak p keja nampak dah okee...alhamdulillah :))

tak bole nak bebel banyak banyak coz blogging pon gune my E72 so taip macam ayam patuk jagung ni =P




tengoklaaa budak demam tapi tetap menten aktifff neh!





senyuman shamat pagiiiiii semua...

shaye dah 8 mth old tau! dah bole dudukkk dan mengesot dengan lajuuu..sayela yg 'mop' uma skrg ni.hehe


shaye belom tumbuh gigi laaa,dah tumbuh nanti shiaplaaa shaye geget seme owang.hiks..



shaye kuat mamam bubur nasikk + mama dah tuka susu to Enfapro A+ pulak :))




nanti nanti mama update milestone Qies eyh!
beezee tahap otromen laaa...



happy 8 months old young sayang :))
moga teros membesar dengan sehattt yeahhh yayang!

11 comments:

koklie's said...

my rania pn x tmbuh gigi lgi hukhukhuk

cik zatil said...

qies cepat besor
pas neh beljr
jalan lak..

nnt penat kak yat
nak men kejar2
ngan qies..

hehehe..

hepieee 8th month
years old adik
qies chomel..

p!nkerton said...

happy 8th mnths qies! ;)
athirah pun tgh demam sket, musim kot huhu..

treasurekeeper said...

happy 8mth qiestina..
semoga cepat2 sembuh & tak senang sakit..kesian mama & papa risau qiest asyik sakit je..

take care :)

-hajar

Mama Qiestina said...

koklie,

samalaaaah Qies tak tumbuh gg lagi tapi gusi dah start gatall nak geget2 tuuu

Mama Qiestina said...

zatil,

ahahahah skrg ni pon dah fenat kejar die mengesott,seme benda dia nak capai n masukkk molott!

Mama Qiestina said...

pink,

tula musim kottt demam,kejap panas kejap kang okeee,adoiii budak2 mmg camni kee..

Mama Qiestina said...

antie hajar,

hmm itula risauu kejap demam,kejapp cehattt..ni demam alikkk..adoyaiii.mencabar kan jaga baby..cranky n lasakkk..

mamamarissa said...

tamo geget geget ya...happy 8th months qies...muahssss

Elin said...

hi yat...

afrina pun demam..nk jln kot. Die dah ada 2 btg gigi kat bwh..hehe...takpe..qies da gatal2 gusi tu nk tumbuh gigi la tu. Hope afrina n qies cepat2 baek demam...

~ain said...

suka tengok mama qies sekarang.. sejak ada qies.. kalau papa pi laut pun mama tak murung2 macam dulu kan kan kan? happy je... qies kena jadi anak baik, temankan mama selalu....[harap2 qies baca laaa ni bila dia dah pandai baca]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails