yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 20, 2010

salah ke seorang ibu mengatakan anaknye syomel?

whoa tajuk macam ape je kan :)



eheheh.abaikan jek.saye tengah PMS so mood swing up and down.
tadi rase cam nak hempuk orang jekkk, tapi bile tengok gegambo si syomel kesayangan saye ni teros sejok hati mama.
sesejuk perot ibu yang mengandungkannye sembilan bulan.


kan miracle tu...

bile tengah penat penat letih stress inilah pengobatnyaa.
nak marah pon tak jadik marah.magis tetibeee.
pandang moke anak, hati yg kacau jadi tenang.
tu blom tengok senyumanya gelak tawa mengekeknya.
haih memang super angau tahap dewa dewi lah.


korang penah tak rase camtu?




Qies dah pukul 11 malam tak mau tido..

masih nak main main di malam hari lahir mama aritu :)


mama... tomeyyyyy tak qies?



ayu tak anak papa?




ehehhehe senyuman shaye manis tak?






ala cik ninina sayang :)




gula gula hati mama papa yg riang ria :)





mama plsssssssss qies nak pegang cakeeeeeeee!




mama syedapnyeeeeeee cake antie diana buat ni..qies nakkkkkk!!





hati sapalah tak cair tengok senyuman diye!
kenakalan diyeee..

nak marah pon tak sampai hati.



sedey hati mama mase anta g skool pagi tadi, Qies nanes nak ikot mama :(
beria die kejar mama,crawling sampai ke pintu demi nak ikot mama g work.
alahai...part ni yg taching dan menyentuh naluri keibuan ni.


sabar yee sayang, malam ni mama & papa bawak qies jalan jalan...

mwahhs!

10 comments:

Elin said...

tak salah yat...sape lagi nk puji anak sendiri..hehehe...

qies mang somel la...

sedey kan bile da anta umah bb sitter, pastu die sua2 tgn nk itot kite...sayu jer rasa...

k, nk balik jmp bb..hhe...kem salam qies.

ieyka02 said...

lau akk nk kate qies bejuta lemon comeyl pn xpew cz mmg qies supeer duper comeyl kn..geramm tgk dye...hehehe

saidiha said...

saper ckp camtu yat..bodo la diaorg..geram plak aku..emo jap..comey sgt2 si qies tu...diaorg jeles thp cipan tu,,,dont worryla..abaikan je...janji yat,ekhram n qies bam-bam...bahagia selamanya...dah..dah..jgn cedih yat...ramai lg kengkwn yg support you..k?

Mama Qiestina said...

diha,

ntahla dear tatau speses mana yg jeles tah hapa hapa ni..komen kat chatbox guna guest.kalo ade berann maila kasi nama siap emel link blog segala.kot blehla berkenalan kan :)

ahahha.
abaikan jekk.speses gile kentang mmg ada dimana mana.muahaha.kalo dilayan lagi lemak berkrim.

btw tq soooooo much diha.kawan kawan sy yg baikk macam awak mmg paham sgt sy macamana orgnya kan :))

Ainul Hayat said...

Syomelnye Kak Yat baby Qies nih. Ala Kak Yat selagi Kak Yat tak kaco org kak yat berhak nak cite ape je pasey ank kak yat kan kan kan? Biarkan je ape diorang nk cakap. Yg penting akak tau pe yg akak wat.
Kalo saya ada anak pun mesti sy akn jadi cam kak yat.

mrs.ecam said...

hepi belated besday....mmg x smpi ati kn bile antar ank pastu die malalak nk ikot kt...klu sye lps antar mmg x pndg blakang dh...menonong msk kete...sbb klu sye paling n tngk die kompom x g kje sye aritu...kui3

Suliana said...

jeles la tu org tu yat.. anak kita sendiri, mmg la dia sorang je yg kita rasa comel tak kira apa rupa pun. klu org lain nak kata comel, tu pun bonus gak utk mak ayah dia kan?? hehe.. tgk la mak ayah nye comel juga tu.. aqil pun nagis tadi, sedih gak tapi cepat2 aku lari..

Marsha~ said...

sume ibu akan kata anak dia comel...... sape yg dengki tu nasiblah kan.. hehehehehe.. Qies mmg tido lambat eh? bagus.. senang nak bwk berjalan :)

ika said...

akum kak yat.. ika geram bace chat tue.. hurm sabar eh kak yat.. terus terang ika ikuti kisah kat yat sejak kak yat kawin sampai skrg.. tp ika x pernah bosan..x penah jemu.. hari2 ika bace blog kak yat.. ika suke tgok qies.. comel sgt.. dont feel down ok..

Mama Qiestina said...

tq lalingss semua for ur endless support :)

sapa lagi nak puji anak diye syomel bijak kalo bukan ibunya yang melahirkan kan?

down cket bile org komen menyentap jiwa tapi itu takkan membuattkan si blogger tegar ini giveup.eheh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails