yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 12, 2010

may bulan perayaan sefamilia semalaya.





ehehhee.tajuk macam ape jee kan?
boombastik mister loba loba sungguh la...


dah memang betul bulan may ni macam macam hari ade start 1 mei hari pekerja..pastu 1 mei jugaklaa bufday atok kluang kesayangan Qies dan jugak same day ngan bufday mama ayiel :))


then 16 may jugak ade hari guru [ for mak ngah Qies yg cekgu itu], 9 mei lepas hari mama,28 mei ni ade hari wesak dan coti umum hari tu.i liokeeee...

pastu macam macam hari lagi dalam may like hari nurse & hari belia jugak.haihh may yang penuh warna warni :))

so aritu sempena percutian ukur selatan, we olss sempat celebrate bufday atok Qies ngan antie baini mama ayiel kat umah ayiel kat Jaybee.buat simpe simple for familia jee.papa ayiel la gigih beli cake yg dappp kat secret recipe utk ayahanda & wifey tersyg.


mase celebrate ni Qies still segar bugar lagi but ayiel dah selamat titon mlm tuu...


anak beranak menantu berkongsi bufday!




happy bufday to both of u :))
moga allah rahmati usia kalian di dalam iman..ameen.




ewah ewah ninina kemain agi nak potong cake ngan atokkk...
tgn diye gerammmm je nak capai cake tu...





kfc finger lickin guddd!



masakan terhebat chef yat :Pp





macam macam adoo for dinner sefamily :))



tengah busy busy party tuuuu,tengokla gelagat anak dara ai neh buat ape


.









.





bermain dalam moses basket ayiel :))
alolololo syomellll...



eeeeee beshla mama main dalam bakul ni,napa mama tak belikan Qies bakul camni dulu?


eh lupe lupee...

8 may bufday mak lang Qies jugeeee.
then 10 may aritu bufday antie lina,mak sedara sepupu Qies yg tgh memboncet skrg ni...

happy bufday both of u :))




dan ade lagi satu bufday yang Qies nak wish in advance....



happy bufday mama!!!!

14 may besday mama... kan mama? ehehehe.



adoyaiii tinggal 1.5 hari je lagi mama Qies nak masuk 28 yrs old.
pejam pejam celikkk dah semakin tua.
tapi kenapa haa walo dah ade anak dara sorg tapi jiwa tetap rase gile gile remaja jee? lol
dalam hati ade taman gitu..


apepun i liokeeee may lah!

^_________^))




9 comments:

ez@din said...

kak yat,za juga suka sgt bln may ni...za 3 beradik lahir dlm bln ni..so sambut serentak pd 24.5 sbb bday adik2 5.5 dan 15.5..za yg last 24,5..nway epy bday to u in advance kak yat...mg pnjng umur n murah rzeki..

mamamarissa said...

yat, happy birthday in advance...moga terus bahagia bersama si comel2 tersayang kamu *hugs*

Me_Lina said...

happy birthday in advance yat... heheheh

Mama Qiestina said...

ezza,

boleeeeeeela kite sambut sama sama kan :))

tq for the wish lalins!

Mama Qiestina said...

mamamarissa,

ma kacehhhh yang!

hmm tulaa beerti bufday kali ni dah ade si bam bam tu...

Mama Qiestina said...

kak alina,

tq lalingsssss :D

.ArianiAizat. said...

nani pon ske may jugak!tp taon ni tunggu bulan june n ogos jer =)

Anonymous said...

Yatt,

boleh tak bagi komen pasal ruangan forum dalam utusan hari ni...masukanlah dalam blog you..

cerita ni pasal...nasib pelaut negara kita aka suami2 kita semua ni....

Mama Qiestina said...

anon,

alamakkkkkkkkkkk sensitip la isu ni u :))

kang i kena kutuk kaww kaw pulakk kang..i ade baca artikel tu.mmg ade kebenaran kan ape diye cakap tuuu..

btw sapa nama u ni? bole kenal kenal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails