yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 11, 2009

Gathering baby bam bam Qies & Fatin :)

Tensi ngan keja lagiiii..grrrrrrr %#@*&^$%!~$! semalam.
saba jeeela..demi cari rezeki buat Qies.
Syian Qies,mama alik keja kul 9 malam die dah sleep dalam cot :(
naseb baik ade mr mama yg dodoi die.
camnila dugaan ibu bekerjaya.
Huwaaa..sowi shayang ptg ni mama janji mama alik awal n bawak Qies g alamanda jupe Antie Bee Diana & kawan kawan Qies ye!


Hawa..ni haku edit gambo gath kite kat SR aritu lebey kurg jee hokay!
Tak sempat,ni pon subuh subuh syafie pas susukan Qies aku hapdate belog ni hah.
Seb baek masuk opis kul 8.45 nyah!
jangan hengat aku update blog,FB & apa apa yg seangkatan dengannye kat opis!
aku bayo sendrik berokben dengan duhet aku sndri tiap tiap bulan taw.
** emo nih!,sape makan buger dia rase cedapnye..nyam nyamm **

Dush! dushhh!


So spt yg kite plan kan,Hawa mama fatin & hubby jupe we olls kat Secret Recipe alamanda.
Dah lama kan wa,since kite sama sama memboyot aritu then time ko visit Qies time raya aritu.
Tak sangka hokay,we olsss kawan lama since skola rendah,terpisah & resume yg hawa anto apply Engineer post menemukan kite semula kan wa!
haha ni beshnye jadik org HR,kdg baca resume org then teringat '"spt penah ku lihat ini org,tp dimana yaaaa"
jejak kasihan beb!
dari tula we all keep in taching & close semula.
teheeeeeeee..


Okla let pixas tell the story our superb gathering :)



yumeeeeeeeehhh menu at Secret recipe!
Thank u Papa Fatin coz banjeee :)
lenkali Papa Qies pulak banjeee eyh.



Slurpppppp hot cekelat & apple kasturi.

terliur sungguh tgk ais tuuuu...

hawa..mementangla kite beranakkan anak dara derang ikot tgkap,hasben kite bagi num ceklat panas je kan!
takpa..kena jaga badan barula hot mama =P




and hot mama get together,


Hawa mama Fatin: Pampes ape ko pakai,susu brand ape,babysitter oke keeee,keja bla bla?

Yat mama Qiestina:mami poko,enfalac A+,babysitter baekkk, keja tah hapehape@#%$@%^^




Hot Papa kalo dah jupee....


Rafezi Papa Fatin : ko bile nak naik kapal, mr mama besh takk,keta umah blaaa bla..

Ekhram Papa Qies : keta engine turbo honda skyline bla bla bla..

adoyaiii men talk!



kemain lagi anak manje papa 2 org tuuuu!

fatin siap buat kuak lentang,Qies menggade gade tahap gaban ngan Papa :)



Presenting baby gal yg bam bam,


Fatin anak antie hawa & ankel rafezi born on ogos 2009.
beza 3 weeks je kan ngan Qies bam bam.

tapi fatin agi bam bam..aku geraaaaaaaaam pipi labuh die tu wa!
Tu kalo pakai legging mama Qies bagi tu harus syomel gile peha KFC :)



Qiestina anak manje cinta hati yat & ekhram 4 sure ramai dah kenal kan :)
Suke die ngan antie hawa yeee.

Antie hawa kata die gewammm molot nipis Qies yg cekci & rambut lobatt.Auwww!



mama adiahkan fatin bear crismas yg syomelll & ade lagu jingle bell..lalalalalalalala.
Qies pon ade sama,nanti kite bole main sama kan fatin?


Dan tengoklah aksi anak dara we olsss,

*

*

*




ewaaaaaaaahh siap bersenam angkat kaki ye yayang!
dah sama pulak karer baju & stroller die.ahahaha.


Qies si baby pumpkin.

Suke kemain isap jariiiiiiii lately nehhh.
nape tiru gaya mama mase baby ni????
Suke la tu mama dah bukak mitten die :)



And our happy familia in yellow + orange theme,



kami yg bergaya ceria,besh kan relax lepaking gathering camni :)
Spend quality time together.



Happy family Hawa & Rafezi,



fatin yg potostat papanye jugakkkkkkkk.
Eyh papa fatin pon sama temaa da ngan we olsss!


Adoi cepatnyeeeee mase,tak puas nak gusip papa mama...
Tup2 Secret recipe nak totopppp dahhh malam tu!


Sebelom balek bersalam salaman,harus menggedix buat kenangan di hari tua kite nanti..
[ cecececceececwaaaah!]


Proud Papa to Eryssa Qiestina & Nur Almas Fatin


Lenkali kite jupe borak borak lagi yeeeeeeekkk!
Mehla dtg umah we olss pulak,mama Qies mashak dap dap!



Hawa, bile hasben hang outstation keeee hang dtg uma aku eyhhh.
Kite photoshootkan budak budak bam bam ni tepi tasekk Putrajaya sambil guling guling pulak!


Nie kite nak borak lama malam tu,budak budak dah cranky nak titon la pulakk.
adoyaii ginila bawak baby kan.mood macam macam jeee.
Dah nak alek baru derang nak warm up.duh!


*** besh kan kite share citer dari zaman memboncetkan baby baby kite & keep in taching mama's story till now,hope smpi bile bile..amin.. ***


To Qies & fatin,

Pasni jadik BFF cam mama mama korang ye yayang!
Mana tau sok 1 skola,bole stadi sama sama :)


Mama /Antie yat doakan kamu berdua jadik anak yg solehah & membahagiakan.
Amin..


yatekhram jr & hawarafezi jr get together



Insya allah ade mase & kelapangan mama bawak Qies jupe fatin lagi oke shayang.
Sonok gile kan wa,the best therapy bile tgk anak kite membesar dgn sehat & ceria.
Ilang segala tensi duka lara bile tgk keletah budak budak ni,seiyesly!

Antie Bee Diana,

Insya allah malam ni kite jupe kat alamanda yeaa.
gath pestime gak ni,slalu jupe kat fwenster & blog je kan :)
Nanti ai text u kat mana nak jupekan anak anak kite yehh..kenny rogers pon cam besh kan!
yang penting space luas ckit coz nak letak stroller & budak budak nak bermain.


p/s to hawa : Karang ai burn kat CD gegambo original yg very the sharp & clear pixelnye oke.
Korang moley wat wallpaper :)


Till then,nak siap siap p koje dah..
Qies pon dah bgn nak kiss samat pagi kat mama :)

tata!

9 comments:

mamaelly said...

kalau tak anak2 aku leh join korang time nie kan

Mama Qiestina said...

za,

tula kalo tak agi riuhhhhhhh gile baby kembo joinn.

takpaaaa..tawon depan ko join we oll gathering lagi yeeee :)
beshhh gile.
mama papanye lebey eksaited!

Ini Blog AnakPakWahab said...

Teringat dolu2 dating dgn MyAlif kat SR Alamanda ni...

Air apple kasturi tu memang pilihan inn kalo gi SR...

Tetibe je rase terliur nak minum air tu...

mama fatin said...

wahhh..very the clear gambar dslr ni yea....tu ar, x puaskan..
SR tu mmg dengki kat kita, saje jek nak tutup shop awal2...hahahhaha.(statement x ingat)..

fatin pun x puas jumpa qies, baru nak main2, SR tu ar..jelous giler

Nurfatehah said...

alahai comeynye baby dua org tu! dah besar boleh jadi bestfren. hehe.

Kaseh NazLieza said...

ni yg makin teringin nk jumpa qies bw husna gathering sama2 ni...tp gombak dgn putrajaya so far away la kak yat...tp xpe akn ku gagahi jg utk smpai ke sana satu hr nti..

Suliana said...

wah.sonok nye korang jumpa..hawa selalu sampaikan slm je kat laki aku (opis sama)..hehe..bila la nak gi putrajaya nih..

Mama Qiestina said...

hawa,

tau takpaaaaa clear gile kan dslr haku??
bole jadik photog cam abg rahmat tak??

ngehehehehe.

tula lain kali kite jupe bawak fatin & qies photoshoot kat tepi tasek picc pulak nak?

Mama Qiestina said...

sue,

mmg sgt sonokkkkkkkkkk wooo.
tula ko sumbunk tanak dtg sini..

nantila kite set time gath lagi mommy.com nakkk?
photoshoot kat tepi tasek picc.ade berann?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails