yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, December 14, 2009

Cukur Jambul Adam + gath ex BLT hot Momma

Weken je beezee gile ngan memacam activity di bulan doblas ni.
Dengan wedding la,cukur jambul aqiqah la,kenduri sini sana.

Tawon lepas musim kengkawan mama kawen,then tawon nie musim timang baby la pulak :)
last year mama baru nak pregnantkan Qies time datang wedding antie Min kat Dewan perbadanan Putrajaya.
then last saturday antie min,jemput mama datang majlis cukur jambul baby adam yg syomel.

Min jemput all opismate mama,tapi yg tukang emel to all tu pon tak nampak batang idong daa.
Mana ko ankel dan?


So Mama & Papa bawak Qies g kenduri Muhamad Adam yg baru berumur 2 mth ++ kat Section 2 Bandar baru bangi after zuhur ari sabtu lepas.
mama dah janji awal2 nak saing ngan Antie wanie coz mama teringin sangat nak tgk baby gurl die si Sofea.
Mama & Antie wanie dulu roomate mase dok sewa umah bujang,then antie wanie pon ex opismate mama.
Now antie wanie dah masuk gomen.

Pastu mama jupe antie June,hubby & baby dalam pewot [ preggy 6 mth].
Antie June pon ex opismate & dah masuk gomen jugak.
[adoyaiiii seme dah keja gomen,bile mama Qies nak pat gomen pulak neh,lol].
aminnnnn..kot rezeki Qies nanti :)

Mommy daddy peranten [ wakakaka statement tak menahan] berbaju turqoise sedondon.
Tema majlis karer biru & puteh.
Siap dapat doorgift yg syomel.
Food pon macam macam ado, seb baek Qies lena tido dalam stroller so takyah la mama & papa bergilir gilir nak mamam..
Gud girl anak mama,bole dibawak majlis si tecik kesayangan we olls ni :)


So mama papa tak ketinggalan nak captured kenangan terindah Muhamad Adam,


Presenting Halina Majmin & Izam jr,

*

*

*



Inilah moke kacukan Min & Izam..
Syomel cam daddy die la min...
Mana bahagian moke ko nehh?? hihi..


Hot mama get together again...


mama Qiestina,Mama Sofea,Mama Adam & June mama to be :)
[ dulu kitela ahli bujang trang tang tang BLT kan].

windu gile zaman hip hip hooorayyyy tu!





Sofea & Qiestina pestime jupe :)
yay! Qies dah ade kawan ye yayang!!!

Suratan atau kebetulan nama anak kiteorg lebey kurg sama jeee.
baby wanie - Ashleysa
baby ai - Eryssa
baby Kak Tie - Arissa

[ bileeee dah 3 momma ni ex roomate nak gath ni??]



Mama Wanie & Sofea Ashleysa

ala cian sofea cranky tak cehat yeeaa...



Hot Mama's lagiiikkk...

[ kak Tie,plssssssssss jgn jelesssss =P]


mama mana paling selim / vogue?? nguhehehehehehehe =P

Qies & Sofea the baby tingkap.tehheeeee.
Tingkap pon tingkapla,janji syomel :)



Dan antie min tgh intebiu calon menantu die utk baby adam....


huwaaaaaaa adam nanes,die jeles mama die dok gomol Qies yeee?



Ewah ewahhhhhh anak mama cedapnye dok dalam cot adam!

beshnye mama dok dalam nie...

tak menahan tu sarung bantal adam sejibik Qies punyeee..bumble bee club betul!




Papa Qies & Papa Sofea dok borak borak tak hengat =P



As usual..Qies digomol gomol polok ciom seme owang....


amboi mementang antie june ade baby dalam pewot,Qies sukeee yee?

June tgh try skills pegang anak eyh??
baguss..kena training dulu jadik mama.
Pasni tggl dah bag bonia,elvee vogue eko bile dah ade anak yeaaa..bawak diaper bag simple dimple cam haku jekk.keh keh keh..



Berseri seri moke bakal mama & Papa neh :)

tak sabo nak tgk baby korang!!!
musti comel cam mama Papa nye :)



Dan si syomel sayeee....

*

*



syoknyeeeeeeeeeee titon while mama & papa mamam cedap cedap!



PEEL TERBARU TERKINI SEJIBIK POTOSTAT MAMA DIE MASE TECIK =P


dah dapat jari siaplaaaaaaaaaa pacifier tidak berguna lagi :)
Nyot nyot icap jariii..

tapi nenek Qies kata,budak isap jari tandanya bijak..hehheehhe.
amin la kata kata nenek tu..


Oke doke.
See u again kengkawan + baby baby kite yg syomel cam mamanye =P
Nanti kite arrange gath lagi besh punyeeeeeee hokay!


Sabtu ni Antie Yus mama alli jemput 2nd bufday bash party kat dewan belakang opis mama pulak.
Mama dah siap siap beli baju baru yg cumils lagi bergaya utk Qies pakai taw.
Adiah special untuk alli pon Qiestina dah beli...

Jupe semua mamapapa & baby yg syomel ari sabtu nie..

=)

Notakaki: Sowi quality gambo pecah ckit pasai dah edit kecik kecik.
nak yg original clear gile gaban karang ai emel yeee.

11 comments:

Till The End said...

comelnya qiestina tido siap isap jari lg tu, geram je ^__^

mama fatin said...

Qies,feveret yea hisap jari.baby mcm ni kot..dpt jari tu nikmat tull..samala mcm fatin...bukan main sedap lg hisap jari..
kkdg tu sampai nak termuntah2, jari dok jolok2 dlm mulut...
geram tgk, tp bila dia senyum tu, hilang geram..huhuhu..ko balik kluang ke yat??

cruelgurlz said...

salam kak yat...
nana da jd gian ngan blog akak nh..
everyday mst nk usha pape update yg da latest...
gewam r tgk pipi bam bam qies..
syomey gilez....
ag 1, suker tgk akak n famili..sweet bangat deh...

edan rashid said...

ahahaha... sebagai tukang antar email... aku pergi singapore la... tetiba adik beradik aku ajak pergi... sooooooo... melanconglah ke sana barang sehari... ^_^

Mama Qiestina said...

linda,

ngahahahhaha tula macam2 kerenah die skrg linda..gewammm.makin notty!

Mama Qiestina said...

mama fatin,

ha tau takpaaa..adoi ko tatau die dah pandai ngamokkk dah skrg ni..asek nak berdukung jeeeeeeeee..dahla berat beras sekampitt..nak fengsan mama.

Tula isap jari dah sejibik cam aku dulu..adoila hai anak.

tak alik kuang,asik alik PD jekkk..
nantila papa alik lagi skali alik joho :)

Mama Qiestina said...

cruelgurl,

waaaaaaaah dah jadik addict kat blog ahkak yeee?

nak tgk Qies la tu yee?

:)

tima kaseh.
ala citer biasa jeee..share sama sama.

Mama Qiestina said...

ankel dan,

muhahahahahah tula ko tukang anto emel kad jemputan jekk..
datangnye idakkk..
pasni kena emel to all lagi nusin & mas wedding..

adoiiiiiiiii bilela ko punye kad pulakkk??? lama sggh mennanti nasik minyakkk mu!

Tak Lawak said...

comel je baby tu...rasa nk cubit pipi diorang

mamaelly said...

yat..lari tajuk sikit..ko tak p ke gath skkm kat anika 25hb nie

edan rashid said...

tulah... aku pun tengah tunggu bila nak makan nasik minyak aku ni... wakakakakaka...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails