yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, December 12, 2009

Terapi + Photoshoot kat PICC Putrajaya ngan Qies


Petang tadi after work,kul 545 tajam mama alek.
Tak kose nak stayback arini plus mama nak spend time ngan Qies & Papa.

Balek keja tadi cam bese papa jemput mama kat opis.
Qies ofkos la ikot sekali.
Then papa kata nak bawak we olls ke 1 tempat syantek menarek & sgt sesuwaaai mama nak cuci mata sambil lepas tensi.
So Papa drive ke PICC,Putrajaya.
Dekat dekat situ ade tasekkk yg santekk & indah.

Mama ingat Papa tak bwk dslr,sekali upernye papa agi advance die dah pack sesiap dalam diaper bag Qies.
Thank u shayang beebee,u tau je kan wifey u ni suke captured moment.ahaks..
So apalagi photoshoot outdoor lagila!

Qies pulak dah syomel pakai baju zebra pemberian antie ilah mama hana.
So ngam cun la cam PLKN.teeeeeeeehe~!


Tempat ni ramai gile org datang,lagi musim cuti skola.
syok tu amik angin petang sambil2 menenangkan fikiran tgk alam sekitar.
Korang free free tu mehla lepaking sini bawak anak anak/family & insan terchenta.
Takyah g jejauh,kat putrajaya ni macam macam ado!

So layaaaaaaaaaaaaannn,




timang tinggi tinggi anak papa!



i believe i can flyyyy...

Qies sgt soke kena timang manje camtu :)
Langit biru tu i liokeeeeeeeee!


mama's fav pic.

Adekah moke Qies sejibik Papa time ni?



hauslaaaaaa papa,nak num ucu!!


dah kenyang la mama..nak icap jari pulakkk..nyumm nyumm



Papa bawak jenjalan tepi jambatan pulak eyh yayang!


so futuristic design..cam ala ala kat obersea.
Sangat indah kan nature :)


Mama punye turn pulak nak enterprame,


*


*


besh kan yayang g sini?
Nanti mama ajak main ngan park & g swimming pulak ye!



mama's fav all time.
bermaen bergomol gomolan & berhugging huggies mami poko penuh cenyuman ngan Qies!




shayang mama dah moke macham..nak titon laaa pulak.hihi.


Mama pon moke tak semenggah coz baru alik keja,tu yg berbaju kurung cam pompuan melayu terakhir tu =P



Motif menayang cincin kawen?

Saja saja nak bitau Qies,sampai bile bile pon mama nak berlovey dovey ngan papa :)
Bile papa coti,spend our quality time..


Thanks Papa sayang coz bawak Qies n mama g tempat besh tadi.
Lenkali kite g lagi yekkk,kite bawak tripod & kain Qies nak guling guling berphotoshoot pulak nanti.

Korang korang yg rase nak p tempat santekkk ni just ikot signboard ke PICC jekkk bile dah masok putrajaya.
Memang santek menarek tempat ni taw!
Kalo tgh jiwa kaco,bole rase kewl jekkk tgk nature.


To Hawa Mama fatin..nak amik family potraiture,ngan ko aku kire rega kengkawan jeee =P
tehehehhehehehe.bile pulak aku buat biz photog ni!


Dear Diana & family,

karang yeaaaaaaa ai hapload gambo gath kite kat penang village alamanda tadi :)
U guys rocksss!
Harus lain kali kite jupe lagi bawak handbag2 kite yg syomel tu!

Oke dekat kul 3 pagi ni.
Jam agi musti Qies mangun nak ucu,so baek ai lelapkan mata dolu.

Nite!

13 comments:

masrina said...

salam kak yat...
suker tgk akak..slalu update blog yer..
bukak2 jer dah ada post baru...
tetiba sy lak yg x sabar2 nak bukak blog tiap2 pagi..
heee..
akak bleh jd blogger yg besh. caya la!!

Mama Qiestina said...

wasalamm...

hahahaha habesla awak dah addict blog ahkak!

hmmm seme ni memory kak yat & familyy..share sama2..so that ayiel pon bole tgk kat jb seme.hihi.
atok n nenek Qies kat joho pon layan blog ahkak tauu,demi nak tgk cucu sorga die ni :)

yaaa blogger tegar lah sgttttt.
utk tatapan Qies bile dah beso :)

masrina said...

aaa..ckp psl ayiel,dah lama papa dia x update gambo.bz agaknya..
kalu ada rezeki, dptla ayiel duk together2 nga papa mama dia psl papa dia dah apply nak mintak balik p gudang..senang cket..x yah terkocoh2 ulang alik cam skang lg..cian mama dia..mlm2 nangis sowang2..ayiel nangis mama pun nangis gak..
huhuhu

Kaseh NazLieza said...

bwshnyer qies jln2 dgn papa mama...auntie lieza nk ikut leh x...husna pon nk ikut jg...hehehe...

muka qies ala2 bor cket biler pkai bju cenggini...sama la mcm husna org akn kata boy ker..? mse dye pkai bju tdo cmni...tu sbb skg mama lieza suka btol pkaikn dress comel2 utk husna spya terserlah keayuannya...hahahaha...

qies ikut muka papa...sama mcm husna ikut muka papa nyer...mne bahagian muka kiter ni kak yat...huahuahua...

putrifaidz said...

yat..as usual i x penah miss la bukak blog u..hheheee...ebery monink oke!!...Qies dh bam bam la sgt yeeee...i likeoo photoshoot...nk pegi jugek lah kt tpt neh..sgt menarek tertarekkkkk....

Marsha~ said...

bestnya outdoor... tak sabar lak nak bwk Qila & Ariq jalan2 keluar mcm ni.... cepatleeee habis pantang ni,,,

~ SueHarriz ~ said...

adehh photoshoot lg...jelosnyeeee..hehe

Mama Qiestina said...

kaseh,

tula pasai mana bahagian moke kite ni??????? penat neh kite yg ngandong,mabok tak hengat & lahirkan separuh nyawa...

takpela ikot moke papa tandanye budak baik & sejukkk :)

Mama Qiestina said...

mas,

aikkkkkkk ajib mintak tuka JB kee?
adoi akak ni kakak die pon tatau citer..hope dapatla tuka.sian ayiel,dahla die kuat nanes...
pastu nak fengsan papa die ulang alik ganu-jb every week.seb baek papa die bawak caldina!

Mama Qiestina said...

puteri,

ngehh ngehhhh dah jadi addict blog yat ni..sambil tu klick2 iklan nuffnang sekali yeee :D

bile antie nak dtg tgk Qies ni?

Mama Qiestina said...

marsha,

bukan dah istiadat langgar pantang keee??? lol =p

jomla jomla photoshootkan anak anak kite yg syomel..u lagi pro kan guna dslr :)

Mama Qiestina said...

sue,

meh hariiz dtg sini meh antie photoshootkan gambo syantek ngan Qies :)

~Pn.Ilah~ said...

Alala Qies pakai baju kuda belang..shomelnye...muat lagi ke yat?? Ala terharu auntie...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails