yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, December 13, 2009

Qies bertentang mata dgn Adam & Hawa pulak!

So after bertawon tawon kenal Diana thru frenster,last week we olls bertemu buat kali pertamanya kat Penang Village,Alamanda.
Diana datang with her beloved hasben, Incik Razali yg friendly.
Tak ketinggalan 2 org hero heroin nya yg syomel,adam & hawa.
[ pandai betul diana bg nama anak kan].
Besh gile dah ade sepasang dah!


Ni kire pertemuan eksclusive Qies ngan adam & hawa juga la :)
Terlaksana juge niat kite nak mengatherkan anak anak kite kan Diana..
Dan dapat jugek hubby kesayangan kite berkenal kenalan.
Bagus betul kan..friendster & blog jadik medium persahabatan maya kite & semoga kekal selama lamanya jadik sahabat,insya allah.

Diana & Razali sangat loving kapel,datang malam tu sedondon baju belang belang coklat.
Baru je pestime jupe,tapi memasing ramah tamah mesra alam cam dah bertahun kenal jee.
Happening gile si adam & hawa punye keletah yg macam macam.
Tak reti diam memasing yeaaa :)

Papa & Mama Qies pulak cam besela sedondon bersame karer cekelat.[ sama tema pulak kite].
Qies pulak mulenya titon je dalam stroller,baiasalah Qies dah dapat akon kan.
then seme org dah siap mamam baru Qies bangun kan,gud girl anak mama :)


Siaplah antie Diana gomol gomol Qies.
Adam pon gewaaaaaam kan Qies yeee.
Habes dikiss kiss nye anak dara bam bam pakcek Ekhram ni.
Seb baek kicik lagi bebudak tuu seme.

Cam Adam & Nur yee kowang kowang..
Ececececeh cam citer Nur Kasih jeea kan :)

Bile Papa & Mama bertemu cam biasalah citer pasai anak jeee kan.
Besh betul dapat tuka tuka idea pasai baby bla bla blaaa..
Pastu mmg besh tgk gelagat budak budak!


So cam biasa we olls memang tak ketinggalan nak captured moment utk kenangan terindah..

As usual...
Let the picture tell the story,




location together gether yg beshhh :)
penang village alamanda tepi tasek.

Thank u papa Qies chayang for treat us dinner yg yummylicious!~



Menu for dinner macam macam ado!
adoiiiiii tetibe lapa tgk makanan ni seme..



Papa Qies si antu air bandung,mama Qies num coffee :)
Adam num milo!

Qiess??? num ucu jela!


when mama get together,meriahhhh!
mama's talk story mory la apalagi :)

Diana..ur such wonderful mama,baybeh..!
adore betul ai dgn u..bkn senang jaga anak kan..


Hot's Papa in town.muhahahahaha.
memasing dok polok gofren yg bam bam tu jekkk :)

Papa Qies sukela dapat kawan baru tuuu..bole ajak capteh bebile nanti..
u bagi ke diana? ngeeee..



si molot tweety bird baru bgn dari titonn..

teros felik felik blur tgk ramai kawan ye yayang???


Diana Razali hero heroin....

*

*



owh abg adam yg cheeky!
Dah beso nanti encem cam remy ishak..


Hawa yg bam bam..
nanti moley Qies main shame shame ngan awe kan :)



alamakkkkk aksi terlampau pulakk budak budak ni...
adam sayang Qiestina yeee?



warna warni gathering dinner yg sempoi...

potpet potpettt memasing.
Taula dah ade anak ni sonok je citer pasai anak kan..
Pastu sonok gomol depa ni..
Cume biasalah budak budak tamau dok diamm.dok mengejar derang la.
Qies nanti pon siaplaaaa,masak mama nak kejo die agaknye..melasak tak hengat!


macam macam story kuar..cam dah bertawon tawon kenal gitu kan :)



Lain kali ade free time kite lepaking sama sama agi oke!
Sonok ahh tgk budak budak & papa mama gathering camni...

Tunggu Qies dapat kaki,siapla die join adam & hawa berkejar kejaran..teehhheeee.



adoiyaiii susah susah je antie diana & ankel razali..siap bagi bantal polok fink karer utk Qies.

Qies shukeeeeee sangat taw.
Die polok polok sambil icap jari dah nie.

Thank u semuaaa :)

Ade hari kite jupe lagi kay.
Kot we olls nak pekena satay kajang nanti we olsss roger okay!
Keep in touch la slalu yeaaa :)

U guys are totally rocks!!


Oke daaa,nak gerak alik Putrajaya dah ni.
We olls kat Peedee ni,cam biasalah weken kat umah nenek Qies di tepi lautan.
Coverage berokben pon slow cam siput,hangen je nak tggu upload gegambo ni seme.

Qies pon dah nanes..
Cranky nak tido dalam baby cot la ni.
Babai semua...

:)

9 comments:

mrs.lune said...

k.yat!

i noe her. die kawan kepada my sis. k.diana ni pun pernah dtg rumah my sis =)

treasurekeeper said...

alalala cute je qiestina buat mulut muncung dia tu..aunty geget kang?? hehehe
-hajar

Mama Qiestina said...

ain,

alamakkkk ain kenal kak diana yeee :)
she's nice & friendly.hasben die pon beshhh..adam & hawa lagilaaaa beshh gile!

kecik je donia kan.
kenal kat alam maya jekkk teros jadik kwn :)

Mama Qiestina said...

antie hajar,

jgnkan antie yg gewaaaaaaaaaam,mama die ni pon rase nak kunyah2 bile dia buat molot cam tweety bird tuuu..dahla bibir nipis cam papa diaa..

btww,rindu gile hannah..seb baek hajar ah updateee moke anak mat salleh tuuu..brp kg dah baby hannah??
nampak agi bam bam dr Qies!

Bee said...

Salam Yat.kami mmg cepat mesra ngan sesiapa sahaja.hahah.Mesra Alam...Suka bercakap dan x kan abis bercakap..hahah.Nanti ada rezeki,kita jumpa lagi..Meh datang kajang,pekena Ste Hj Samuri...

wakz said...

sate lipan laut pun ade..kuikuikui

Mama Qiestina said...

bee & wakz,

waaaaaaaaah laki bini sama sama komen yaaa :)

yola nanti den nak order sate lipan pakcik din beramboiii bile dtg kajang haaah!

korang mmg friendly..mmg kenala laki bini kan,cam yatekhram gak memasing molot mesra alam gakkk..hua hua hua.

kim shalam adam & hawa yehh!
mwahh from antie yat & ankel ekhram.

Sue said...

hehe.. yat, razali tu my opis mate la... huhu.. comel anak ko wak.. :d

Mama Qiestina said...

alamallllkkkkkkkk sekali opismate daaa :)

mmg syomel cam papanyeee!
nice incik razali & wifeynye tuuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails