yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, December 14, 2009

Si syomel penawar saket demam mama

Malam ni mama Qies tak cehat flu + saket tekak yg amat.
Gatal gile,tak selesa since dari kat opis tadi.
Dahla opis akon sejuk tak hengat kan.
Musti gara gara cuaca kejap panas sejuk + tak cukup titon tiap tiap hari.
Papa teman Mama g klinik tadi pas papa amik mama from work.
Qies tak ikot amik mama,Qies tinggal ngan "ibu" jek coz ujan lebat.


So pas tidokan Qies mama nak hapdate belog pulak.
Mana sah sehari tak menghapdate kesah si syomel mama kan,dahla beribu ribu lemon gambo yayang dalam lappy mama!

Mama tadak mood nak edit gegambo cantik cantik cam slalu so mama tempek je pixas Qies original dari phone cap ayam mama :)

Mama sukela tgk gegambo ni seme,syomel & riang ria je anak mama.
Mama nak polok ciom Qies takot berjangkit flu pulak.
So mama polok polok dari jauh ye yayang!



muke budak cerdik,dah pandai berborakkk tau die :)


dah pandai layan org cakap cakap & senyum senyum :)
pasni musti becok dahh!



pantang kena panggil "Eryssa Qiestina" musti respon baekkk punye!
teros paling kat org yg panggil nama die...

Clever gurl..agaknye berkat dari dlm womb mama dah pggl nama die :)
Berkat banyak baca al Quran juge...


hobi terbaru menghisap mitten..sampai basah lencun!
tapi now mama dah bukak mitten,Qies isap jari nyot nyott!



The reason why Incik Ekhram so heavy heart nak naek kapal....


*

*



manje tahap dewa dewi ngan papa...
Papa's gofren katakan!




manje asek berkepit je ngan papa,taula muke potostat papa...



siap temankan papa gunting rambut...
yayang jadi consultant papa yek!




eeeeeee syape mamat seblah yayang tuuu? maluw laaa tak pakai pampes!
skodeng anak dara mama pulak tu...



macam macam gaya Qies nak tido skrg nehhh..tutup muke!




dan inilah senyuman termanis yg buat rase kebah demam mama malam ni,


**


**


***


sejuk pewot mama mengandungkan Qies..
Berbaloi baloi mabok tak hengat + separuh nyawa melahirkan die...




senyuman termanis utk semua dari Eryssa Qiestina.
Ala si korean gurl,mata teros ilang bile cenyum lebar.


Nie kalo bole masuk contest senyuman plg manis moley menang tak?

Bak kata papa Qies,tak puas bermain bermanje bergomol gomol ngan Qies tiap tiap hari...
Even dah 4 month ++ Papa jadik mr mama..
Baru tau hebatnye penangan asmara Eryssa Qiestina.teheee..

Our love for u infinity sayang...


Oke doke,nak pekena obat flu + saket tekak.
Hope cepatla recover,tak nak MC kalu blehhh..keja tgh byk gile kat opis tu.
Pasni nak zzzzzzzzzzz sbb mama tau kul 2 pagi nanti Qies musti bangun nak ucu & nak ngempeng mama.
Ginilah jadik mama,tido 3-4 jam je hokayyy.
Tapi berbaloi baloi sbb Qies la permata hati kesayangan mama & papa :)

Later la mama share 3 months old milestone.
Qies dah semakin bam bam bagai juara + cheeky + bijak!


Nite everyone.
Salam 1 malaysia.

3 comments:

Che Pensil Picit said...

Ala, comelnya eryssa qiestina nih.dahla bam-bam.rasa cm nk kiss je pipi dia tu.haha.
anyway, get well soon kak! =]
take care

~Pn.Ilah~ said...

Alolo bdk takdak gigi nih senyum manisnye..Insyaallah blh memang..hehehe. Bile papa Qies nk naik kapal???

Kaseh NazLieza said...

si tomel2...hehehehe..

akk ader dpt award dlm blog lieza...jgn lupa amik taw...

anyway get well soon kak..take care..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails