yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, December 8, 2009

Mak Ucu Qies dah nak abes SPM..yay!


Tengah membizi keja,skali mama terpandang screen saver pc mama ade gambo ni!
Teros mama tergelak tak hengat..hahahahhaha.
hilang sekejap stress keja ku di situ.

Adoyaii ni musti Mak Ucu Qies punye keja neh,hedit gegambo mase mama dalam pantang 2 bulan kat kluang aritu.
:)


Mak Ucu Qies Qies pon menggile edit gambo cam ahkak die ni,pantang kalo mama Qies bawak lappy bile alik kg,siapla memacam die godek.
Berjam jam tak jemu.
Adoyai mana tumpahnye pangai kakak kalo tak ke adek kan!
teeeeheeee~!

Mak Ucu Qies tgh struggle ngan exam SPM skrg neh.
dah nak abes dah.
Mak ucu kata so far so good,bole buat semua.
Alhamdulillah...kepala hotak mmg bole buat batu cincin adek ahkak.. Qiestina doakan mak ucu success taw.. Pastu masuk university cam mama.. amin...

Adik... [dah 17 pon org panggil ko adek yeaa,untung anak bongsu ni!].
ahkak tau ko slalu bukak blog ahkak ni..
So buat yg terbaekk okels laling!
Dah abes peksa nanti meh datang sini tulun jaga Qies taw..
Sementara tggu result exam tu bolela lepak lepak jadi "bibik" ahkak.hahahaha.
Bibiks glamer & vogue gitew kan.
besh gape dok umah ahkak ade asterok,ade berokben eko bole main tenet 24 jam sampai muntah..neghehehe.
Paling besh mak ucu moley maen ngan Qies!
Abg Ekhram pon dah nak naek kapal ni..

Korang tgkla hasil keja mak ucu Qies yg bertuah neh,



adoyaiiiii tetibe rambut Qies jadik panjang..ngahahahaha.
tapi syomel gakkk kalo Qies camtuuu nanti...
Qies bile beso kalo tgk gambo ni musti gelak tak hengat ni..



dan momen Qies yang mama akan simpan sampai bile bile,

***


***


***

tarrrrrrrrrraaaaaa~!



mama tetibe windu saat Qies motakkk camnehhh..
lepas 2 weeks Qies dilahirkan.
ala ala lalallaalallalaalalalala...


Nota kaki's to Pejol : Patla ckit ciapkan lappy ai..dah baek domam lom "boipren" ai tu?
dah windu ngan toshiba gwe.

malam tadi Qies tak pat lena tak dengo mp3 zikir munajat dari lappy mama taw! sesambil tu mama die nak hapdet FB yg eko block kat opis.ngegehehehehehehehe.

:)

6 comments:

w|cKa` said...

sket hari je lagi tu rambut qies nak panjang cam gambar tu.. rambut qies kan cepat panjang.. baru 3bulan tp rambut cam xpenah botak je..

Mama Qiestina said...

ngehehehheheh tula tak sabau nak tgk rambut Qies panjang..mama die nak buat tocang,boh kelip2 yg syomel tuuu..

ha'ah tula Qies type jenis rambut lebat lurus..cam papa die.

Kaseh NazLieza said...

kak yat...
apa kak yat buat utk bg qies cpt tumbuh rmbut ea..husna dh msuk 3 bln botak tp la ni cetotit nooo dye tumbuh...kt belah ats jer pulak tu...pdhal ms lahir rmbut husna teramatlah lebat...blh bg petua x...tgk rmbut qies sht tumbuh umpama juara...hehehehe

ZuRaNaI said...

wahh,,
qies ade kwn pasni..
nant mak usu qies tgkp gmbr byk2 pas2 edit mcm2..hii~

LiTtLe^m3 said...

wahh dah sampai bukit jalil x singgah rumah kita :P

Mama Qiestina said...

kaseh,

walllllllllaweee ramainye tanye camaana rambut qies lebattt..
agaknye dah mmg gen mama & papa rambut cam sabut kelapa kotttt..lobat tak henagttt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails