yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 1, 2010

obsesi buat hati bahagia :)






assalamualaikum lalings lalings semua :)




banyak sangat marvelllous pix nak share tapiiiiii sangat beri beri the busy!
keja-banyak-gile-tak hengat plus qies tak berapa cehat asek cranky nak melekat kat mama.
haih mata sembap je arini p keja coz tetengah malam tadi jadik zombie mengelap panas badan diye then gilir gilir ngan papa mendukung diye.
luckily papa kesayangan qies ade kalo tak mmg bersilatlah mama nak buat itu ini sengsorg time qies tgh cranky tak sehat ni.


syukur pagi tadi nampak panas dah kurang,so mama dengan berat hati g keja juga sbb gileeeeeeee banyakk keja kena wat weh kat opis.
walopon emosi agak tak besh,demi carik rezeki kena kuat semangat.
arini dahla ade news tak besh,tapi hmm takpelaaa taleh share sini kang panas panassss.dahla belog ini glamer seantero donia kan :Pp
[lantak ko la labu nak kata aku show off,ade aku kesah?].



okaylaaa buang jauh jauh tensi,mari kite merehatkan minda sebentar...
cuci cuci mata melayan wajah wajah kesayangans hamba :)
sesambil tengok laut,makanan besh baru adeee sunyummm...



yea ini memang obsesi no 1 ai, merakam tiap saat berharga kami...
mari kita layan momen jenjalan tengok keindahan laut kat PD with ninina...




sayang belajar bertatih dengan papa kat jeti :)




inila tempat mama & papa berlovey dovey bila alik PD.ehehe.




my favourite all time, jenjalan with the love of my life...
jalan jalan cari makan seafood kat pekan PD..memang terbaekkklah!


siap kami g capteh kat depan kedai mamak depan umah nabil lu pikirla sendiri.
hahaha.capteh punye pasal.asal boleeh jekk.



si moke potosetet + with mommy daddynya yg semakin buntal coz asek mamam!



enjoiceee ukur mesia selagi papa ade bercoti with us :)




wallaaaaaaaaweehh! sodap hingga menjilat jariikkk...




okay dokeee.sekian.
kasi korang terliur duluuu tengok ketam nie.
karang ai sambung agi gambo gambo menarek tertarekkk yang bakal bikin buat u olss mengences tahap gaban kat entry pasni.ehehehe.


** wallllawehhhhhhhh papa ayiel sudah ade belog photo yang syantekkklah.
haih ni penangan D90 yang marvellous tu laaa.kalo rerase nak tenokk bolela ke belog diye yg manyak gambo syomel ayiel tu kat http://photoayiel.blogspot.com.


mak cu & mak lang korg bile pulak nak ade belog? ngeeee....


8 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

alahai comel nyer dierrrr

Mama Qiestina said...

tenkiu lalingssss :D

Kaseh NazLieza said...

kak yat sng hati ea..nmpak makin sht..ehehehe..

td ptg liza tertido ms tidokan husna..skali termimpikan kak yat lol..

treasurekeeper said...

laaa kesian qiestina..demam lg ye?
aunty hajar doakan qiestina cepat2 sembuh ok..then boleh enjoy dgn mama & papa :)

-hajar

Mama Qiestina said...

mama husna,

tula pasal buntal gile mama papa asek melantakkk je kejanyaaa.seb abik tak ckp tdo jaga qies ni so terkawal lah bmi mamapapa.hahaha.


fuiyooooooooo siap mimpi kak yat tuuu...dah 18 org kata yg sama :P

Mama Qiestina said...

hajar,

tula on off demam.nak besar agaknyaaa wajiblahhh demam.lagi papa ade ni..takpeleee papa ade ok lagi nak pass baton kan :P

dia nak pat akal baru kan :)
hannah syomelll sehat?

Fana Flora said...

qies makin hari makin bam bam la..comel je.
erh, cantiknya kasut putih qies tu. sesuai dgn baju dia.
mama baru beli ke? ;)

Mama Qiestina said...

antie fana,

kasut baru tu antie syuhada tauke blosghop yg adiahkan.old navy..syomel kan? ehehe.mama belikan baju gaun tu utk raya tapi dah tak sabar nak pakai juga,ekeke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails