yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, June 2, 2010

adek ninina dan kak farra pliss jgn nakal!





last friday, kak farra and mak ngah datang gomol gomol adek ninina :)
mana bule kak F tak jupe main main ngan ninina,nanti bole demam kure.
mak ngah pon shame :Pp



bila 2 kazen nie bertemu memang riuh rendah la umah atas angin qies.
macam tongkang pecah kejap sebab 2-2 sama naikkk.tu seb baekk qies blom pandai lari lari lagi.pasni siaplaaah jadik zoo umah ninina.
2-2 pulak tu hantu citer kartoon so jangan mimpi la we olss nak layan citer besh.
dari pagi smpi petang la channel 613 tu tak berganjak.siap remote tu kak F yang pegang okay.
Qies pon dah pandai dah main remote asterokk tu.pheww!


budak budak zaman skrg kan bijak bijak belaka :)




tengok lah kazen 2 org ni menjeritt berebot remotee.

haihh camana lah qies jadik kakak nanti?



while lelaki lelaki seme tgh solat jumaat,mak ngah order pizza domino,onlinee sajork!
tak sampai 30 min sudah sampai depan umah.besh gilee ah.



so marilaaa kite melantak pizza sepuas puasnyaaa.
sedap gileee,owang belanja lagila berbaloi baloi sedap kan :Pp

Thank u makngah!






pizza pisang ni feberet kak farra + ninina jugeeek!




faberet mama qies yang manyak manyak nenas...dapnyee!




faberet mak ngah yang pedas pedas...weeee...



sebelom mamam kak fara baca doa dulu...

ye ini budak sangat cerdikkk, seme doa dia hafal tauu.





qies pon nak muleee mengganas..mana bleh dia tak pat mamam!

marah nieee..grrrr


hobi qies no 1 skrg ni,panjat panjat.serrrrram mama hokay takot tergolek kat mosaic tu!



korang tengokla tu qies tenung je pizza....
ala shiannnya anak mama...sampai ke bwh meja demi nak mamam..




budak tecik takde gigi ade hati nak mamam :Pp



mama plsssssssssss qies nak pizza jugakkkk...!!




lepas kekenayangan memasing sambung agi layan kartunnn sampai ke petang...
besh gile kan jadik budak budak takyah fikir pape,happy manjang kan :)



amboih yayang amma cam pahammm je tengok kartun tu.gaya kemain agi kan..




si tecik yg sudah pandai berkawan :)


eeeeeeeee anak mama ade car ferrari kee tu? kemain becau gelakkkk!




malam ni papa and mama plan nak berdating berdua before papa naik kapal nie.
insya allah kalo ade tiket nak layan prince of persia.papa qies tula minat sgt citer nie.
lagipon dah berapa tawon tak layan movieee berdua.
aritu mabok mengandong jgn haraplaa nak p tengok movie kan.tido agi sedap :Pp
since papa alik ni dah berapa kali mommy mommy angkat qies ajak g tengok movie sama tapi tak penahnya jadik.
karokke pon tak jadikk.ke laut sajala aktiviti merambu ramba ni bile dah ade baby.




actually mama & papa tak sampai hati nak tinggalkan qies, tak penahnya mama + papa kuar berdua saja saja then nak tinggalkan qies lalu pegi berjoli jula juli bintang tiga.
tapi takkan nak bawak si tecikk tu tengok movie sama, harus suara die je melalak.hahaha.


apepun tengokla nanti camana.
kalo jadik mak ngah plis plisssss taking care ninina ekkk!
nanti mama banje mekdonalds.kuikuikui :D


10 comments:

ummi nia said...

kelakarla pic qies duk tgk tv tue..siap kepala terdongak kat atas..hehehe =)

Mama Farra dan Faris said...

ya ampunn......


sonok aku tengok gambo2 nih..

paling best nina tegok tv...yer..yer jer gaya dier..

kak farra cekci mekci..18 sx

Mama Qiestina said...

ummi nia,

ahahahha tau takpaaaa.gaya tak menahan kan tenok tv.tak padan baru 8 mth kemainnn agii :D

Mama Qiestina said...

mak ngah,

miahahahahha tang gaya ninina tgk tv tu mmg tak bole blahhh!

gaya budak cerdikkk.wakaka.
tula pasal farra cekci mekci nampak sepentot.haha.

Drama Mama said...

haaa budak2 sekarang memang cerdik dan bijak kan!

haish just last weekend order dominos. abeh semua dok complain tak sedap boleh? tension ja. hiks

http://twinkywinykstars.blogspot.com

cikmin said...

happi berlovey dovey ye yattekram... :P qis somels sgt..nak suh faheem usha2 la nanti..hihihi..

ninieZUERYANNIE said...

aduuuu comelnyer la budak Qies yg comelllll nih! geram betol tgk die.. hmm hati yg stress pon boleh ceria taw dpt anak camni!

Mama Qiestina said...

cik min,

lovet dovey 3 jam je tapi tgh layan movie pon tingat kat qies kat umah mak ngah dia..pk oke takk...upernya dia gul gal sgt :)

ginila kan mak mak..pegi mana pon igt anak.

Mama Qiestina said...

drama mama,

ekekekeke tulaaaa.kadang oke kdg tak okee liat semacam pizza ni :)

Mama Qiestina said...

ninie,

betul3x.

tgh stress nampak kenakalan + macam macam qies teros ilang,teros nak gomol2 kiss dia and dapat semangat semula.ehehe.the power of love :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails