yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 22, 2010

selamat malam sayang sayangku ;)






^_________^

:))




buat insan insan kesayangan mama, si kenit musyuk manje kat sebelah mama yang tengah buat aksi tido gaya bebas sambil syok menghisap jari macam gaya mama time baby dan buat kekasih hati dunia akhirat kat bumi kemaman sana...
ape kabarmu di sana sayang? [ chewaah manjenya, my beloved hubby laa].


terimalah....




Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam Tidurlah sayangku





papa,we miss u already.windu nak titon bawah ketiak papa camni...





papa pon suree windu bangat nak tgk moke cheeky poto-se-tet tak bleh blah poppa nie kan?
rase nak kunyah kunyah cam chewing gum je kan? kihkihkih



see ya in our dream.sleep tight sayang :)




futnote: hari nie mama dah oke, tiada lagi bermuram durja spt semalam bcoz sgt bz kat opisss + ramai kengkawan menceriakan hari mama dan ofkos buah hati syomel ni buat mama happy :))
dun worry oke papa, mama ingat all the pesanan papa tu seme. bagi qies makan, qies bg mama makan,take care qies & qies pon take care mama.ehhee.

and haiiiiiiiii to my silent reader atiqah yang tegur "hyee mama qiestina, slaluu baca belog akak' time lunch kat teja,precint 9 tadi :) so sowi tak bole nak sembang lama bcoz rush lunch hour.btw thanks for say hi & pliss keep in touch oke lalings.


niteee!
soklaa babbling agi yeah.


8 comments:

Fana Flora said...

semoga mama yat dan qies kuat! semoga Allah permudahkan segala urusan kak yat.amin ;)
qies, be a good girl..

ShahLina said...

tq lalings for the wish.....good luck to me...
qies n mama kuat n tabahkan hati kay....ramai antie kat sekeliling yg sayang kat qies n mama...
pas exam nnti antie bwk qies jenjalan g mamam mash potato eak....
mish sgt kat qies....suke jer tgk gambo qies yg geget pampers tue...syomel je moke die.... :-)

Mama Qiestina said...

fana,

ameen :)

ma kaceh yang for ur sapport.muahh ckett.

Mama Qiestina said...

antie na,

yayayayayayaya! mashed potato grand libinaa alan alannn...

ma kaceh..qies tau mama lina shayang baby jeponnn.auwww..

hahaha moke geget pampes tu mmg kelako kan? rase nak kunyah2 je dia wat mokee tu.dia suke sgt geget pampes..ehehe.

Mama AqiL said...

sekali keluar lagu daaa..Heheehhehe..happy yea mama qies.xmau sadis2 tau..

~~Sue eLLa~~ said...

salam...kak...saya selalu baca blog akak..tapi tak pernah tinggalkan jejak..hehe...semalam baca entry wake me up when september end...huhu...syahdu saya rs.....kak..jemput2 lar lawat blog saya...suehyela.blogspot.com

kak nak tanya..macam mana akak leyh kumpulkan ramai orang kt akak nyer link cinta luar biasa orang laut..baru saya tau..ramai jugak yang with pelaut ni...hehe

Mama Qiestina said...

mama aqil,

hihihi dah tak sempat sedey melayan si lasakkk niii.hari hari happening jeee :D

Mama Qiestina said...

hye sue,

wahhh gf seaman gak yeee?
hmmm thanks u for visit & read blog biasa2 aje kak yat ni :) nila tempat akak bebel.hahaha.ni jugak tmpt papa qies lepas rindu kat anak diyee.

oho geng geng chenta luar biasa kat list akak tu lama dah akak kenal.ade ramai gak yg kak yat dah jupe bile buat gath,bole refer entry lama2.akak kenal derang ni thru grup 'seafarers club" yang akak create kat friendster in year 2007.

btw salam kenal.nanti kak yat link kamu ya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails