yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 1, 2010

buat nadiku ekhram + eryssa sayang :)

Suara kisah kita
Yang sehalus sahutan di mata
Segala norma yang melena ku
Pada aroma syurga kita

Nan syahdu cinta menunggu
Sayunya kerna air matamu

Chorus
Nadiku bagaikan berlagu
Nantimu hentikan apa berlaku padamu
Yang ku temu
Hadirmu sambutlah damba dakapanku

Suria kasih kita
Yang berbisik gerimis serinya
Seindah frasa yang damaikan ku
Walau sezarah air mata

Biarku kucup wajahmu
Leburkan saja ia padaku

[ Nadiku - Sabhi Saddi]



a walk to remember...

29.05.2010,port dickson































buat kamu kesayangan cinta hati dunia akhiratku;

ekhram dan eryssa qiestina sayang..

kamu berdua anugerah terindah dari ilahi yg amat mama sayangi..
nadiku...
tak beerti hidup ini tanpa kalian disisi...
wajah wajah kesayangan mama, sumber inspirasi mama...
atas nama cinta,moga kasih ini kekal biar apa pun terjadi...
doa mama tiap hari, semoga sampai syurga kita kekal bersama.


*ameen*


i wanna grow old with both of u...
for the rest of life.
always be my baby.




layan this romantic slow touching song :)
* kasi mode jiwang*


11 comments:

i n n z c h u b b y said...

lagu ni memang besh.

dengar byk kali pun x jemu.

Fana Flora said...

wah~
sweetla mama yat ni ;)

qies dah belajar tateh ke?

Mama Qiestina said...

inn,

tula kan tenang je layan lagu ni :)
lagi feeling polok polokk.ahaha.

Mama Qiestina said...

fana,

ehehhe suwit cam coklat coki cokii kee?

qies tgh blaja panjat + nak berdiri sendri la yang :)

Elin said...

ala2..sweet nyer qies...da pki shoes dah..cumil...

cantik gambar2 tu...

Mama Qiestina said...

elin,

kasut hadiah dari taukee belogshop :D

syomel kan? kalo nak order sile g belog tauke tersebut kat previous entry.ehehe.

cikmin said...

faheem dengan qis ni ada iras la..cheeky..!

Mama Farra dan Faris said...

ninina..

wah..baju bueberry aaaa... .

nak kasik kalah suri cruise kaa..

meh mak ngah nak bagi baju somel kat nina..

Mama Qiestina said...

mak ngah,

wehoooooooooooooo..burberry nak pakai raya tapi dah pakai sikalang.mama tak sabau2 nak pakaikan :P

ni ninina suri cruiseeeee putrajaya kan.hohoho

yaaaaaaay makngah nak kasi baju yomel yomel.baju kuwung kee?

ummi nia said...

tomei la bju qies nie?? kak yat bli kat mane nie??

Mama Qiestina said...

ummi nia,

baju ni mama jahit sendiri.ahaha.percaya keee?

nie beli kat butik baju baby sendiri yg ntah bile nak launch =P
dah asek bz jek projek biz tergendala.kuiikuikui.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails