yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, June 14, 2010

selagi ada masa kita bermanje :)

sekarang adelah sleepy tapi sangat beezee...

haih biasalah monday kan.ni lunch hour tapi tak kuar sebab papa qies takde.die dah kena briefing kat opis diye arini till tatau hari ape.cam biasalah nak naik kapal dah.
my kengkawan opis pon ramai yg coti lagi,coti skola kan..


Qies still g skola arini, babysitter kensel leave.
but mama amik cuti ari jumaat nie in case nak hantar papa qies g kemaman ke ape.kalo tak pun, mmg biasa bile hari papa naik kapal amik cuti.spend time polok polok * mengada gilee kan bunyik* ehee.
pasni kan berbulan agi tak jupe.
WAG org kapal sure faham kan :)


apepun we had so much fun weekend baru ni :)
jalan jalan,karaokeee with papa & our BFF ena & ayo *pewwwwwwwit karokk tu*,makan makan + layan worldcup sambil kenduri dorian.[banyakkkkkk gile pix tapi laterla kay].


nie pon kami sampai umah putrajaya kul 6 pagi tadi coz bermalam kat umah ena and ayo kat somban.world cuppp punye pasallah nie.tu yg mengantokk nie,bkn pasal ai tgk bola tapi qies asek terjaga sbb terkejot kot papa dok sorak sorak.ehehe.


and mama mishhhhhhhhhhh u so much my lasak girl...
* sangat sangat lasak skrg ni,dah nak pat kaki*


tamau notty-notty kat skola tu ye yayang amma...





hollaaa!




sayang budak dagu lekuk amma :)




sayang diyeee...mama's beautiful pwincess :)


*percaya tak mama snap sendiri gambo nie guna dslr,ehehe*
matila kalo papa tau.hiks.


p/s : sile abaikan moke mama yg berminyak cam ikan goweng tu,fenatt gile dok mengejar qies yg asek nak manjat tgga umah nenek skrg nie.duh!



ala... kejapnyee coti papa dah nak abes :(






takpelaaa sayang... selagi papa ade ni kita bermanje :)


mak ngah lalingsss...bole tlg jagakan ninina lagik?
mama & papa nak layan lagenda budak setan pulakkk lah.aritu layan prince of persia berdua tak puas! huhu.


ala bole laaaaaaaaa..bolehlaaa...

* mengade gile,ah ade mak kesah?...*


solat zuhur dulu then sambung keja.
tata!




7 comments:

Fana Flora said...

comelnye muka qies dok dlm stroller :D

mrs.ecam said...

cumelnyer qies...muke btol2 cap papa die..xpela kang papa die nek kapal mama die leh ilangkn windu tngk qies sbb muke iras btol lah.......heeeee

Mama Qiestina said...

fana,

ahhahaa moke tgh badmood tuu,papa bwk jenjalan baru cenyum :D

Mama Qiestina said...

mrs ecam

moke cap papa die tak bleh blah kan? tapi tang dagu terbelah tu tah ikot sapa laaah.huhu...

hmm itula seme kata kalo windu papa tgk je qies.sebutikk sejiban sama :D

ninieZUERYANNIE said...

alaaa, comel sgt Qies nih..

Mama Qiestina said...

antie ninie,

ma kasyeh :D
ala kakak qisya pon tantekk tau!

Iryani Noor said...

alalal... chomell nyer qiess..
dh start lasak ekk yat...
bile dah dpt kaki mmg la penat mama nyer nk mengejar die.. hehehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails