yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, June 24, 2010

bunga cinta eryssa qiestina *ewahh*

mak aih ramainyeee skodeng umah qies :)


*wink wink*

tengok moke latest bunga cinta kesayangan we olss kee tu? tadi sampai 18 org skodeng dlm satu mase.impress sekejap :Pp
btw thank u so much sayang sayangs semua.tanpa u all sure mama qiestina tak serajin ini nak bebel hari hari di belog lalu menempek gambo terbaek dari ladang.sometimes ade cket M nak update belog apatah lagi bile berokben ni slow cam siput.
tapi rase ade cket kureng kalo tak membebel kat sini.rase macam num air takde gula je.eheh.boley ke gitu?


maseh lagi berkisar tentang pojaan hatiku nan satu nie,sile jgn busan ye kengkawan.
kang citer manje manje lovey dovey ngan papa qies kang ade yg muntah darah pulak,citer pasal sopeng pulak kang ade yang kata show off pulak. citer pasal keja pulak kang jadik issue panas pulak, haish jgn memacam.serba salah dibuatnya.citer pasal qies sure menyejukkan hati ramai kan :)
lantakler kalo kata ai publisitikan anak, ade mak kesah? ehehe.anak ai bukan anak org seblah pon kan.kuikuikui.

gosh! ape da merapu.

salahkan PMS yg sedang melanda mama qiestina.tadi rase fenin mual mual loya segala lah.tapi saye bukan preggy ye kengkawan.haipp.tgh red flah lah skrg ni tu emosi agak sedikit kacau tapi terkawal.


wokay stop bebelan seorg mama.niela akibatnye kalo papa jauh untuk meminjamkan telinga.so belog lah tempat meluah rase.tapi takpeee sayang sayangs semua kan ade.dan yang penting bunga hati mama nie sentiasa ade menemani.i feel so blessed..papa qies pon dah koling koling tadi,so dah topup bekalan ksh syg untuk we olss anak beranak.ehehe.*mengada je bunyik*
haishh kapal tah bile masuk,standby lagi.kalo kemaman tu PD harus papa dah alikk uma.bole gomol gomol qies + mama.hukss.[sile jgn fikir double meaning].

okay takpela.redha ajee.


well,buat papa sayang & semua peminat kipas susah mati ericha ninina....

tengokla aksi my cutie pie,dah pandaii petik bunga di taman hokayyy!
jangan tangkap "kumbang" sudahla sayang :Pp


mama syanteknyeee munge nieeeeee kan amma?



bunge ape tu???????????


subhanallah indahnye ciptaan ALLAH...



mommy.... its so beautiful :)





mommy lookkkkkk!




daddy....flower.........




eeeeeeeeeeeee gewamnyaaaaaaaaa!




aish plowerrr gal amma ni...




ewah ewahhh kat ladang bunge mana ni yang?
qies g cameron highland keee tu?


cameron lah sanGATTT.
nie cameron kat.....








ladang bunge sape lagiiii kalo bukan....


.








.


umah nenek PD.ehehhee.

* cucu kesayangan nenek*




ewah gaya sang puteri nan ayu nampakkk?
molot bebel ape lah tu?



takpelaaaa nanti papa alek kite ajak papa jenjalan cameron pulak ye yang....




papa nanti kiteeeeeeee babymoon kat cameron moleyyyyyy?




jalan jalan 'dating' ngan papa kat taman munge nenek.hehhee.



till then,mata kelat amat.dah 2 malam tido late.tah tatau kenapa since papa qies takde ni payah sgt nak titon.banyak sangat fikir itu ini.haih.

esok nak kena mencari rezeki.so marilahhhhhhhhhh kiteee...
titonn!

to my bee..
see u in my dream.
mwah mwah! dun wori k sayang,both of us okay okay je kat sini.keja leklok and we always pray for u.sok kite gayut sampai panas tinge lagi kay.ehehe.tadi tak puas cakap,qies je nak cakap ngan papa,bebel bahase german.siap marah tu mama nak amik henpon.so notty kan our gurl.


we love u soo much!

11 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

subhanallah..qies terlalu comel..

aMiYs said...

weh, anak aku tgk qies sambil bebel n sengih sorg2 ni.. hahaha! x dapek ah jumpe korang.. amir kena chicken pox la pulak...

Sue said...

comelnye qies... sorry auntie jarang bagi komen tp salu je singgah jengok qies.

ASMIZA said...

hai kak..chumel qies tu...geram..

follow me too: mieja2307.blogspot.com

Anonymous said...

comelnyer qies..mmuaah cikit..kak cantik gambo bunga tuh..camner amik bunge dekat g2..meh bg taw cikit setting dier...pakai DSLR NIkon gak,tp tak study sangat pasal camera.. tp gambo tak ler jd mcm tuh...nanti mail kat cni..bazilah8184@gmail.com.tq kak

ika said...

kak yat..terbaik lah... heheehehe.. xpenah bosan.. akan sentiasa menyokong..

dakcik said...

kak yat..

kalo kak yat berminat sy nk bgtau nie..td sy g giant bandar pucong beli pampers..ader sales..sgt2 murah..mamy poko pantz sgt2 murah..saiz M44 rm25.99 kalo xsilap..sy rembat byk jgk td..

kalo berminat p la tgk yek..sales brg baby sampai ahad nie..

anyway, sgt cumels baby qies..muahhh ckit..:)

Mama Qiestina said...

ika,

thankss yang :)

alhamdulillah moga jadik anak yg solehah.aminn.

Mama Qiestina said...

amir,

amboihhhhhhhhh sakan tengok anak dara antie yeeeeeee.gataiii diyee :Pp

Mama Qiestina said...

anon,

hohooo pasal DSLR tu akak main setting jeee kat appeture ngan ISO tuu,,then snap.kena pandai adjust laaa yang.akka pon tak expert sgt tapi kena byk trial n error kalo nak expert guna DSLR ni :)

tantekkk keeee? ma kaseh!

Anonymous said...

cantik ler....gambo2 qistina sumer chomel..tak rugi bli DSLR..blog terbaek..ihik...ok..kiter dah follow akak dlm blog yer...yg tulisan arab tuh..ialah tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails