yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, June 30, 2010

separuh jiwaku pergi :(




pagi nie saye sampai opis awal.

tatau kenapa rase sebak semacam saat perpisahan dengan sahabat kesayangan saye pagi tadi before melangkah pegi keja.
selalunya kami pegi bersama,tapi hari ini saye sendirian.
diye tak lagi seopis dengan saye, tak lagi berjiran dengan kami :(
diye bakal memulakan 'empayarnye' sendiri selepas ini.


tak terkata tika kami saling berdakapan.
hanya airmata mampu berbicara.

10 tahun bersahabat sejak bangku sekolah..
sedih sangat rasenya sebab almost 4 years we have been together kat bumi putrajaya ni.
penah serumah dan sepejabat.
sama sama merasa suke duka.


sepanjang malam she spend time the whole nite together with me & qies.
memasing dengan lappy, sekejap saling meluah rase,sekejap speechless.
sekejap ade deraian air mata.

tatau kenapa, this time i feel bebetul 'kehilangan'.
last week berpisah dengan papa qies then this week berpisah dengan sahabat baek yang banyak berkongsi suka duka bersame.

the one yang selalu sudi pinjamkan telinga, the one yang selalu pinjamkan bahu untuk bersandar.




bonda hanita maya : saksi cinta saye + papa qies.



tak bole nak taip lagi :(
dah berderai airmata.

9 comments:

PixiePwincess said...

why? :(
sabar ye..

ika said...

askum kak yat.. sabar k.. kami akan sentiasa menyokong kak yat.. qies, tlg polok2 mama yg tgah sedih tue ok.. be strong k laling...

Mama Farra dan Faris said...

jangan sedey2...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan..

n for eyta tantek......all da bestt..

jgn lupekan kami kt our mini home ni..

@e_da said...

sy pun terasa kesedihannya...

ummi nia said...

sbr ye kak yat..qies ada peneman kak yat...

i n n z c h u b b y said...

sabar ea,kak yat.

teman sejati memang sukar untuk kita cari ganti.

nieda said...

sabar yer...betul tu setiap pertemuan pasti ada perpisahan

ain said...

hi..

silaturrahim berpanjangan walo berjauhan kan?

feel free to visit my blog k? :)

ninieZUERYANNIE said...

huhuuu mmg sedey la.. sy paham.. b strong k..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails