yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, June 10, 2010

house warming antie lina + ankel shah






nice niceeee deco :)
that's the words lah!

we olss g partayyy house warming my lovely kazen lina kat Kayell bebaru ni.
lokasi? biarlah rasia for safety reason.ehehe.


almaklumlah empunye umah puan lina + incik shah mmg kreatif orangnya.
dengan cat kaler hitam puteh..
dengan hiasan lampu lampu IKEA tu buat suasana rumah jadik meriah.
pasni umah derang lagi meriah dengan kehadiran si tecik in december 2010.
weeeeeeeee qies can't wait nak main main ngan baby antie lina & ankel shah tau..





i liokeeeeee cat hitam puteh belang belang tuu :)




lampu lampu yang romantic.tantekkk! Qies gerrrrRam je nak capai tu!



the foodies.
satay ayam tu memang terbaekkkk okay.sedappp!

roti kay-ef-chee pon dap.pandai antie lina masak :Pp



papa qies pasal mamam punye pasal tgh malam pon sggp g redah KL.ahaha.
kena pulak jupe geng gile bola..layanssssss...




antie lina with baby jepon kesayangan diyeeee...

hadoyaii tak pepasal melekat panggilan baby jepon tu antie lina punye pasai.ekekeke..





ehehehe..buntangnyeeeeeeeee mama anak amma dapat mamam roti kfc tuuu! padahal dah titon,bau kfc teros mangun..




manjenyaaaaaaaaa....qiestina + kakak qistina.nama sama lah pulek kannn...




ye kakak kakakk peminat kipas susah mati belog qies, kamu semua diglamerkan :Pp
[musti tertunggu tunggu entry ni kan? ehehe].

p/s: skodeng leklok kat opis tu..kang kantoi boss nampak.ehehe.



sepupu sepapat & co.

kalo dah jupeeeeeeeeeeee potpet potpet tak sedar dah pagi.tenokkkkkk qies dah signal garu garu mata nak titon la mama..ahahah.



apepun antie lina + ankel shah...

tq so muchhhh for inviting us mengabeskan makanan yg sedap sedap belaka semenya tu....
u all ajak speses piranha ni datang memang siaplah licin semenya.haha.
tq so much gakkk sebab sediakan tilam empok utk ninina bergolek golek..besh besh!
papa qies dah nak naik kapal next week neh,silala melepak umah we olss pulakkk,line clear seh :Pp *ahhaaha tetibe*
ntah ntah papa qies yang ilang g tgk world cup ngan ankel shah esok nie.huwaawawawa.
* dah mule dah kehangatan world cup,phewwww*





antie linaaaaaaaa!
jagung rebus ni memang terbaekkk lah! qies yang takde gigi pon ada hati nak mamam jagung..shian die meleleh air liur nak mamam jugakk..



ade free free time antie lina datang gomol gomol baby jepon kesayangan antie lina yee...
and plis plisssssss take care urself mommy to be :)
ade time kite jupe makan beso lagi kay!


** maseh meneruskan pencarian our own sweet homme.banyak faktor kena amik kira nak beli umah ni kan..tak bleh main cincai jek..hope one day we olss dapatlah beli umah spt yg diidamkan.mudah-mudahan adalah nanti rezeki qies..*ameen*

7 comments:

Suliana said...

insya-Allah ada rezeki korang.. slow2 cari, nak cari yg terbaikkan..

Mama Qiestina said...

tq sue :)

itula papa qies kalo bole nak umah landed.tkmo umah atas angin cam skrg ni.. senang utk qies main main kat beskal depan umah smbil papa bole hari2 belek keta.hihihi.

itula hope ade rezeki nanti.

purple_lav said...

salam...sy ni silent reader hehehe (nk kena bgtau) nk tny cikit la..sy ni reporter majalah KAWAN. tgk deko umah kak lina ni cantik plak..plak tu ternampak dak kecik tu, anak dia ke? (yg besar skit, qies tu kenal la ank awk kan heheheh). klu dia tak keberatan...igt nk shoot bilik anak pompuan dia tu utk dimasukkan dlm mjlh KAWAN. klu dia setuju kan, nnt hntr mesej kt shoutbox blog kita eh...tata

Fana Flora said...

wah~ cntiknye rumah dorg ;)

Mama Qiestina said...

purple lav,

hye dear :)
yes qistina tu anak derang..oh nak pasal nak shoot gambo bilik tu oke nanti i bitau my kazen,lina tu yeh.

*fuiyoo kakak qistina pulak nak msk magazine*

:D

Intan said...

Tahniah to ur kazen coz dah masuk rumah baru!

And for you mama qies, cari plan-plan kay...insya'Allah nanti mesti jumpa yg berkenan di hati ;)

Dokter faRyn said...

bile nak jalan dtg melaka pulak. hehhe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails