yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 8, 2010

kembara caldina with Ayiel & Qies at putrajaya :)




it's family timeeee!


i loikeeee :))

part family gathering ni memang my no 1 obsession.yelah tanpa family sapalah kita kan :)
even duhet berjuta juta kalo takde family disisi life rase empty je kan.huhu.

last saturday ayiels' family datang from jaybee.papa dia bawak jenjalan caldina from paka tganu then amik mama ayiel kat jaybee pastu teros g wedding ankel fazriq kat shah alam pastu teros zass putrajaya demi nak menggomol ericha ninina anak mak ude diyeee ni.ehehe.
papa ayiel dah tak heran dah takat drive paka-jaybee tu sbb memang weekend papa & hubby.

so aktiviti we olss bile dah berkumpul camni makan makan,gusip gusipp..now dah ade baby nie asek sebok citer pasal baby je la.nak jupe adek beradik pon memang payah kann,yelah dah dok kat paka nunn camana nak jupe selalu kan..

hmm kalo mak ngah ade nie sure agi beshh.tapi mak ngah kan cekgu makanya coti skola haruslahh zass alek kluang.besh gilee bole polok polok atok nenek 2 minggu kat sana...
kak farra tak windu kat ninina keee tu?


okay nie nak share momen momen sefamily berjimba jimba :)
nampak papa ayiel dah tempek gambo from his marvellous D90 kat belog diye tuu..


papa ayiel tgh kemarok captured moment dengan dslr nya so we olss bawak die jenjalan kembara caldina meredah putrajaya nan indah.sambil tengok tengok view bole photoshoot family skali..memang banyak tempat menarek tertarek kat putrajaya ni..we olss yg dok sini pon tak jemu jemu melepak tepi lakeside PICC tu,memmang nice view. kalo amik angin petang petang sambil bawak anak berjalan berlari lari memang terbaekk lah! siap ramailah peranten photohoot gambo kawen ari sabtu tu...


dear my silent reader nadia,

ala dah nampak we olss kat sana napa tak say hiii lalings? kalo tak sure bole photoshoot n kenal kenal :) bole gomol gomol budak bam bam nie skali...


so sempena qies 9 months old young kita photoshoot family agi wat kenangan terindah...


yiehaaaaaaaa 3 of us :)




tenokk tu hobi terbaru si manje kami ni panjat cermin car papa...
suke kemain lah..
mokeee tetap nak cheeky.geget kang!




okay kite panjat caldina pak uteh pula ye yayang...vrooooomm...
* car peberet papa qies dedulu,ehehe*





amboih pak uteh kemain amikk gambo dah macam pro gituu...
fenat ayiel jadik model papa skrg ni.ehehe.Qies dah slalooo kena..wakakaka..



ajibaini family :)

cutie happy family :)


mama..ayiel nak ngan mamaaaaaaaaaaa!

* anak manje mama..sebab papa diye pon slalu jauhh cam papa qies*




yatekhram family :)

muahhhhhhhh shayang diyeeeeee....

musyuk masham anak manje poppa n momma!





muahhh ayiel gobottttt!

*buat frame ni santekkkkk*





mama..ayiel punye lolipop laaaaaaaaa tuu..huwaaaaaa :Pp




eeeeeeeeeee ini budak masyam memang keshayangan mama!





hot mommies & lil munchkin :)


hot daddies & anak anak yg moke potosetet tak bole blah mereka.wakakka :D



papa PJJ kiteeee..


shayang ayieelll gobot mokmokk...




power puff gal kesayangan papa yg cheeky!



pak uteh..nak pinjam caldina seminggu dua nak p meronggeng boley? hiksss...




ya ampun anak syapeeeeeeeeelah tu suke panjat panjat....




timang tinggi tinggi sampai awan qiestina :))
bukan awan daniaa..



my darling 9 months old baby :)



mama..mungeeeeeeeeee apa tuuu?






mama...ayiel ngan qies dah penatlahhhhhh.....
jomlah alek...

*moke dah masyammm nak titon*



okayyyyyyy cuci mata layan gegambo ni dolu.
mak ngah kat kluang tuu kalo windu ninina tengok kat belog dolu hokayyy...
mak cu & mak lang kalo windu mailaaaaaaaa datang sini...
nanti later later mama tempeka gi gambo syomel qies main ngan ayiel kat park alamanda.beri beri the happening one!


daaa :)



11 comments:

@e_da said...

cute rambut qies..

Fana Flora said...

alahai
comelnye rambot toncet dia :D

frischasmellybelly ! said...

baby qies comel sangat !!

tasyanadia said...

mule2 mmg rse nk tego tp cam segan la plak
sbb tasya silent reader akak jek
so ble terserempakt urse cam dpt gak tgk bb bam bam tu scare life
mmg kiut miut la yayang akak tu
tasya tgk jek mse akak ptoshoot tu
hepy family

Mama Qiestina said...

tasya,

eheheheh takpa tego je we olss okay je.qies lgilah okay ngan sesapa pon tak takot org langsong :)

Mama Qiestina said...

ida,

rambut pokokkk kelapa..hahahaha

Mama Qiestina said...

fana,

macam jin toncet kan..wakakkakaka.

Mama Qiestina said...

frisha,

antie pon sgt syomelllllll :D

ma kacehhh...

ARIBA said...

alalalla..comelnya qiestina..toncet lagi tu..:-)

nieda said...

cantik gambar..tomei Qies bertocang

en_me said...

chomeyynyerrr.. ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails