yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 15, 2010

berbuka nie nak mamam ape yek mama?

eleeee..macam qies je yang posyerr tauu :Pp


Qies posyer dalam pewot mama 11 hari je mase dlm womb mama aritu.lepastu mama dah kebaboom tu yg skrg ni gigih mengganti pose nie.huhu.


mama puasa lagi hari nie.bangun kul 5 pagi just minum air jek.
coz dah makan malam tadi,lewat malam gak ngan papa qies.tau jelaa si gile bola tu kan :)
kami makan berjemaah kul 12 lebey.hiks.aman tanpa gangguan si tecik.pheww.

tetengah malam warung on kat umah,mama masak sambal udang macam mami ena buat.
jadiksss okeh! papa qies sukeeeee :D
* thank u sifu,terbaekllaaaa laki mak sukeee..pasni nak masak siakap stim pulak*


hari ni tatau la nak makan ape utk berbuka..
rasenya macam nak masak kat umah je then mamam ngan qies and papanya.
kat umah macam lagi selesa dgn qies yg dah tak reti diam nie.kalo kat luat kecohh..
hari hari terakhir nak mamam bertiga ni,papa kan dah nak sailing semula pasni.


theeee tengah fikir menu ape nak masak arini.
tapi skrg ni gileeeeeeeee challenging sgt bile tgh masak sbb si tecik bam bam manje ni sukee sangat nak dukung,nak tgk mama masak.eeee..taula org dapo kan!



mama takot je terpercik minyakk tumis2 tu nanti,tapi die sukeee okeh tgk mama masak.
haihh anak dara sapelaaa neh?




nak order apeee ek mama?

mashed potato 1!





geget pon sodappppppppppp!



tepok tepokk mejaaa mmg hobi diyee!




eeeeeeee sampai menjejeh air liur dieeee :)




papa suapppppp mashed potato.nyummmyyy!


heheheh tgk molot diyeee.tgh rase sedapnyeeee KFC!





eeeeeeee terkeluar lidahh tgk papa mamam :)





kalo dapat KFC berbuka ni pon besh kannn!





samat berbuke mama :))

Qies nak mamam sekali tauuu.

Qies nak mamam bubur nasikk campur fish.Qies sukeee!



to all yg berpuasa hari nie dan puasa dlm bulan rejab yg mulia nie selamat berbuka juga :)
kejap je kan dah rejab, pasni syaaban pastu ramadan dah.
cepatnyeeeeeeeeee Qies nak 1 year old.*sigh*








7 comments:

Me_Lina said...

den nk masak lala tumis berlado.... udang lomak tempoyak... perh nafsu berbuka... uwaaa giler x hingat... mcm larat nk masak... sampai umah dh kol 6.30++... hehehe

deena awanis said...

tengah pikir nak masak ape untuk berbuka gak ni...hehhe...

ShahLina said...

alaaaaa syomelnyer anak antie....mamam kfc eyh....jom dtg umah antie, nnti antie banje mamam mash potato.....

ShahLina said...

alaaaaa syomelnyer anak antie....mamam kfc eyh....jom dtg umah antie, nnti antie banje mamam mash potato.....

zieta hafiz said...

alamak qies....auntie ita dh terliur tgk qies mamam kfc......pas ni siap le uncle hafiz...auntie nk ajak g kfc,,,ni kes terkiur tgk qies ler ni...hahaha

Elin said...

yat...rajinnya ganti posa...elin byk lagi nih...tak tau la sempat ke idak...kena bayar fidyah la jawabnyer...skg ni klu ganti..tak larat betul...adoi...dugaan betul... Qies cam biasa sgt somel... :)

Iryani Noor said...

wii pandai nyer die mamam mash potato....
yat, sama2 la kite gigih membayar utang puasa... 25days to goo.. waaaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails