yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, June 4, 2010

bersantai bersama mommy ena & daddy ayau :)




pheww~!
bile mama papa qies dah jupe mommy ena and ankel ayo...

harusla we olss...
chit chat sampai pagi...tak sedar diri memasing dah jadi mak pak :Pp
capteh sambil tengok bola..

gusip gusip pasal keja ngan mommy ena which us kebetulan keja utk jaga- tepi- kain org [HR laaaa].yela dari kat UPM dolu amik course nie kan,harus la keja tak lari field :)


owh sangatlaah beri beri the happening!
lagi happening bile dah ade qies nie..sampai demam windu antie ena and ankel ayau kan? ngeee.
tetiap mggu kalo tak we olss ke somban,derang pulak trn putrajaya.
semi demi qies la ni kan.ehehe.
*dasat wooo penangan qies*




dan inilah diyee momen bergumbira dan bersantai santai with mommy ena & daddy ayau our bestest fwenz :)






ikan bakar PD memang terbaekkk!




yummmeh!





pabila dua sahabat kamceng yg gile bola bertemu..

chelsea chelseaaaa saja!





pabila sahabat bergonjeng seiniversiti bertemu..pot pet sampai pagi laaa!




mak pak sebokk bergusip sambil tggu ikan bakar,anak sedap titon :)

*macam hidangan goweng pon sodap kan? ngeeeee*

peha kay-ef-cheee!



tenok molot cebikk diyeeee tuuu...
eeee geget kang!








papa & daddy ayo tak sabo sabo nak mamam!
dapnyeeeeeeeeeee macam macam adooo lahh...



oh ohhhhhhh...ninina dah bangun bile terbau aroma yg enakkk :)


pandai-nyeeee anak mama!
nak mamam....



mama...dapnyeee.nak ckit boleyyyyy mama?

*moke blur baru mangun titon*





ewah ewah chairman kecikkk tu,kemain diyeee.

* mama suap udang cket,sukaaaaaaaaa gileee ko!,like papa mama like doter betul*

hantuuu udang.ehehe.




besh gile bile dah jupe reramai camniii....


qies manje ngan mommy ena moga pasni melekat berkat baby.* ameen*




amboihhh manjenya ngan daddy ayoo..memang tatau takot orang tau ini budak.




mommy ena...we olss addict gileeeeeeee dah ayam merah ko masak niii tauuu..
sodap ya rabbbi!!

papa qies siap soh berguru ngan mommy ena niii...





bila bila we olss datang lepak umah u all lagi sebab.....


.







.


qies windu nak main langsir canggih kat umah mommy ena! ekekekeke.



insya allah bile bile nanti kite lepaking gusiiping sampai fengsan lagi okaaay lalings?

dan kami doakan "misi' itu berjaya tak lama lagi.
apa yang penting usaha,doa then tawakal oke...
jangan penah putus asa..insya allah :))


miracle do happen,aite.
*hugs*







4 comments:

Suliana said...

qies tido pun mencebik ke? hehe..

amboi2 qies, habis rosak langsir aunty tu..hehe

Mama Qiestina said...

antie sueee,

cebikk tak menahan tu kan :P
tula pasal habes dikerjakan langsirr tu,umah dia takdee..

Iftah said...

Nape antry kak yat selalu mention mak enon tu?
Dia selalu komen yg xbaik ke? sorry xselalu baca part comment.
kalo dia selalu kaco wat xtau je...ni ur blog, apa dia sibuk?

Kaseh NazLieza said...

qies..mama nk minta cket ikan tuh moleyyy???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails