yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, June 6, 2010

hari makan nasik minyak kawan kawan :))

pheww!



weekend kali nie qies and mama papa sangatlah beri beri the hectic and full schedule.
memang tak melekat kat uma.ehehe.

semalam qies jenjalan kembara caldina pusing pusing photoshoot putrajaya with ayiel anak pak uteh,pastu malam pulak p party housewarming antie lina & ankel shah kat KL pastu arinie qies attend 3 wedding reception.fuhh!
* tak reti fenattt keee haa?*
selagi papa ade berjalan jela kan, kang papa dah naik kapal dok umah dendiam layan kartun ngan qies.muehehe.
skrg nie every time is precious kan,so layanssss jek.



arinie qies ikot mama papa g mamam nasik minyakkk jek.3 tempat okay.
memula tu qies ikot papa mama g wedding ankel fazriq bestfren pak uteh kat labu.papa qies lah co pilot nya.memula papa ayiel nak guna gps je,skali tak jupe pulak.ehehe.





ya ampunn happynya anak dara mama neh nak g jenjalan mamam nasik minyakk!
gelak lebar kemain si co pilot papa neh :)

* tukang baca map kat kad jemputan,ekekeke*




adoiii qies sukeee gile bunge manggar tuuu..kemain ditelek teleknyaaa.ni kat wedding antie lisa tadii...



ciommmmmmm cket anak papa!





sukeeeeeeeela ngan doorgift fazriq nie.boleee amik idea for qies besday bash nanti.ehehe.

cekelat!






pak uteh qies beezee gile ngan D90 nya nak snap momen terindah bestprennyaa.
* aritu fazriq jadik bestman diyee,ni die pulak jadik photog*





tema biru turqoise likee our wedding! tetibe tingat our reception.
so gorjesss deco..






mama & qies pakai tema cekelat :)

tak jadik qies nak pakai gaun merah yg antie kay kasi,nanti yaaa qies pakai buat beraya.becau cket gaun tuu..kalo raya nanti sedang elokla.





camnila kan jadik mama & papa.. makan pon harus gilir gilir..

.then memujuk anak yg agak cranky sbb tak tahan panas + bising kat kenduri kawen.qies pon bit cranky sbb kefenatan + kepanasan tadi.dalam car je zzzz.shian ayiel demam dari malam tadi,seb baekk mak uda banyak stok obat ninina bole share ngan ayiel.

get well soon ayiel sayang!




makan makan!

sebab nak rush g 2 wedding agi tak sempat nak tengok fazriq bersanding.tapi sempat nampak fazriq berarak dari jauh. newly wed kapel pakai baju karer turqoise yg cuns!



* amik kat D90 pak uteh,reception fazriq belah wife semalam*

so gorjesss,off white theme.i liokeee.
sama cantik sama padan..

congrats fazriq + wifey! moga bahagia sampai sorga and hope pasniii ayiel cepat cket ade kawan nak 'menjerit' sama yeek.




lepas umah fazriq, we olss g umah my kolig kat nilai pulak tadi.anak my kolig yg kawen tapi diiye jemput all staff.kali ni tema coklat + puteh pulak.ingatkan dah full tank tamau makan la kan,tapi tgk lauk menarek siap ade sambal sotong ngan ayam merah + sambal belacan so makan lagi :)
ahhaah.tenkiu haji zul jemput kami :)


* anak haji zul BLT*
congrats..moga pasni cepat haji zul dapat cucu :)




dan wedding ke 3 we olss terjah arini...


reception my bestpren since form 6 dolu..puan zalisa.

kali ni dekat gileee je ngan umah we olss, kat precint 11.


eheheh puan dah ko yeee.selamatt dah kawan bergonjeng aku jadik bini org :)
*tingat dolu g skola naik motor ngan diye,terjal habesss*






tema biru jugaaaak :)

agaknye musim panas seme nak pilih tema yg sejuk mata memandang kan..ehehe.





antie lisa tengah amik berkat nak baby syomel macam qies dan baby....




baby aiman anak mama june.encem kan?

sangat comelsss budakk tecikk nii..gewammm!


apalagi sa, jangan tunggu lelama nak berbaby..besh gile hokayyy jadik mama :)



3 kali makan daaa.camana tak gemsss camni :Pp




nice baby blue :)
nie reception belah hubby diyee.



selamat peranten baru lisa & faizal :)






ewah peranten siap karaokeee tuu! cayalahh...
pasni korang bolela masuk akademi melalak.kuikuikui..



manyak gileeeeeeeee lagi gambo syantek nak shareeee tapi mata dah kelat gilee nie.
nak kena titon dulu.sok niatnya nak ganti pose,so kena bgn sahur.
*qies plsss kejot mama pukul 5*

hope kuatlah nak mule mengganti puasa niee.haihss niela akibat beranak di bulan ramadan, dah berbelas hari kena ganti.nasib baekk tak kena ganti sebulan full sebab menggagahkan juga berpuasa 11 hari time tengah sarat mengandungkan qies last year.
err takpa takpaaa hasilnye syomel berbaloi baloi kan :)

* mama fatin, mama akim, mama nia & mama hannah dah abes ganti posa kee tu*


mama ayiel jugeee.marila kite mengganti posa beramai ramai.huhu.



baby ramadan 2009 :)




okay later kang mama share gegambo kembara caldina sambil photoshoot yeh :)
sangat banyakkk marvelous pix taken by papa ayiel.almaklumlaa penangan D90 baru.
papa ayiel pon dah berjangkit photomania.ekeke.seme gara gara ayiel la ni.


okaylaah.
[berapa kali okee da?]


nak sleep polok polokk qies ngan papanya dulu...
niteee!



** big congrats to geng cinta luarbiasa org kapal, ain husna & syahril & my kolig siti zaiton.so sowii badan ini tak dapat dibelah 8 nak attend seme wedding.nanti kite jupe ai pas adiah ye lalingss...

10 comments:

.ArianiAizat. said...

gambar yang 1st skali tuh,muka potostat gilerrrr!!hiihi


^___^

Mama Qiestina said...

nanie.

hahahaha tau takpeee.part gelak pon nak copycat papa kannn..inilah hasil mengandung rindu rinduannn :Pp

Jehan Najib said...

alahai... tk jemu tgk muka anak dara sorg ni :)

Marsha~ said...

Yat,

Jemput datang ke birthday bash Qila ye, Ahad (13 June) ni... :)

Mama Qiestina said...

jehan,

tenkiu antieeee :D
moke budak manjeee nooty kemainn tu okee.

Mama Qiestina said...

marsha,

whoaaaaaaa bufday partaayy..i liokee.insya allah kalo tade pape aral kami terjah yaa :)

ummi nia said...

jemput dtg mjlis ari lahir nia jumaat nie.. :)

Mama Qiestina said...

umi nia,

weeeeeeeeeeeee nia dah nak 1 yr old!

beshnyaaaaa..oke nanti we olss terbang g ganu..ehehee.

tasyanadia said...

ari sabtu nmpk akak nk famly kt jbtn tepi picc tu
nk tego tp cam malu lak

Mama Qiestina said...

tasya,

alaaaaaaaaa dah nampak napa tak tego? kami sakan berphotoshoot aritu kat sana..ehehhee.kalo tak bole pjotoshoot ngan qies skali :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails