yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, June 21, 2010

limited edition for papa's day from qiestina :))







dear papa sayang....

nampak tak senyuman terpaling manis qies ni?


auwww chakss papa :))



ni hadiah termahal yang qies mampu hadiahkan utk papa sempena papa day tawon ni :)
qies tecik lagi,qies takde duhet nak belikan papa adiah apatah lagi nak belikan car idaman papa mazda 3 tu.huhu.

tapi qies tau senyuman nila kan buat hati papa berat sangat nak naik kapal,papa siap kata kalo bole nak bawak qies dlm bag besar papa..biar temankan papa kat atas kapal.haha.tapi kalo qies yak yak time papa duty sape nak tukakan pampes qies? :Pp
pastu nanti mama meroyan rindukannn qies,dahla qies sorg je peneman mama skrg nie...
cinta hati mama satu satunyaa...





qies cube buat mamapapa happy, kasi dalam hati mama & papa ada taman...

biarpun qies tau mama & papa tengah sedey nak berjauhan semulaa...




qies pon cedey tauuu,nanti qies tak pat polok polok papa,tak pat ikot papa kemana mana...




selalu kan papa manjekan qies camni...




sabar layan kerenah qies bile qies cranky....pastu kasi qies kat amma bile tak pat pujuk.ekeke..



papa jaga qies sebaik mungkin...


dan cube jadik yang terbaek untuk qies....
qies tau biarpon papa selalu jauh dari qies tapi qies tau papa sayangkan qies lebey dari segala-galanyaa.
qies tau qieslah priority no 1 papa skrg nie...
qies tau papa work hard untuk kesenangan qies di masa depan...





qies akan cube memahami kerjaya papa...
qies akan menyokong apa saja yang terbaek untuk kite semua :)




so sempena papa day semalam...qies 'blanje' papa mamam kat shini....



woweeeeeeeee roti bakar die syedapp sangat :)


si manje papa,asek berkepit je...



jgn usik air kopi papa..panasssssss lah sayang!




mama tamau syedih syedih tau nanti..3 month papa takde ni qies kan hiburkan hati mama camni....


.



.


auwwwwwwwwwwww molot donald duck.tomeiii takkk?





nanti papa kol qies selalu tauuu....
qies nak tengok moke papa kat videocall cam selalu...

kalo nanti qies campak henpon mama nie.huhuhuhu...
*amboihhh*





dan qies promise nanti "qies" update selalu mokee sunyumm qies yg bikin siang malam papa angau nie kat belog kesayangan mama ni untuk tatapan papa :)



okeeee dokiee.qies nak tlg mama kemas bag dahhh.
masenya telah tiba untuk meninggalkan papa :((

*tskkkk tsskkk*

seblom banyak airmata berguguran lagi baekk qies stop sini dulu.
papepun papa...qies shayang papa sangat.terima kaseh papa for eberything.
nanti cepat alek tau papa, qies nak celebrate bufday qies dgn papa...




i love our happy family....



hugs & kiss,

Eryssa Qiestina Mohd Ekhram Sharif






15 comments:

nurul.f said...

Ya hampun. Suke sangat tengok qies ! Sweet gila k.yat ! Nak jadi fan kipas susah mati qies lah. Hehe

" Go qies go, jage mama baik-baik mase papa takde kay. Jangan nakal-nakal. Nanti soh mama update selalu psal qies kay :P "

-with love, aunty ftyn. Mwahahaha

ummi nia said...

tuela..xleh nk bygkn mcmana bila papa qies xde nanti..bila tgk abg ekhram layan qies, sama mcm papa ninia..dia suka melayan ninia..mujur gak papa ninia xkeje mcm papa qies..tp cayala, sy tabik spring ngn kak yat.. kak yat mama yg hebat..sbrkan hati ye kak yat.. 3 bln tue skejap je..insyallah, tuhan akan permudahkan sgala urusan kak yat time abg ekhram xde nie..

Anonymous said...

im proud of u kak yat. When you are tough on yourself, life is going to be infinitely easier on you. hee :]p

Ainul Hayat said...

Kak Yat & Qies,
Syabo manyak2 yer. Tapi siyes rasa sayu lak baca entry nih. Hari tu time papa Qies sign off cam besh sgt. Skrg papa Qies da nk onboard..huhu...sedeynye. Tapi takpe Kak Yat. Sabo manyak2. Byk hikmahnye kalo kite bersabo. Cumel2nyela baby Qies nih. Rasa nk syium2 jer...Auummmm

~♥ iella ♥~ said...

alahaaaaiiii...comelnya dierr... cantik pic2 tue...geram. nk cubit pipi sikit..hehe

MIN~MIN said...

mama qies..xsedar baca entry mama nie meleleh air mata..berat mata memandang berat lagi bahu memikulkan..
semoga semenya selamat dalam masa 3bulan nie..
mama qies n sweety ericha ninina sgt strong..be cool..peminat kipas susah mati belog nie akan sama2 dgn mama qies..
have a good day then..
XOXOXOX
kiss hug luv from me to ericha..

Faheem Jr said...

salam yat..sori lama tak tinggal jejak..datang tetap datang nak tengok wajah somels si qistina.. :) sabar ye mama dan qis..nanti lagi 3 bulan papa balik sambut besday qis 1 tawon.. :)


Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

Mama Qiestina said...

nurul,

sileelaaa jadik peminat kipas susah mati :D ahaha.kalo kamu jupe qies kompom gewaam sbb dia sgt notty + kuat menjerit.hahaa.

yes qies akan jaga mama :Pp

Mama Qiestina said...

ummi nia,

sile jgn bayangkan :PP
sebab sgt sedey berpisah dgn yg terchenta,tapi demi cari rejeki harus redha kerana sudah tertulis rezeki di lautan sana...


tabik spring yaa? have to la dear,kalo mama tak kuat camana nak besarkan qies kan.doakan akak yeh :)

Mama Qiestina said...

anon,

tq dear :)
ini seme berkat doa semua yang menyayangi kami,jadi kuat kuat kuat :))

btw nama sapa ni?

Mama Qiestina said...

ainul,

hmmm jgnlaaa sayu.nanti hujan lagi hati ini..nie dah kaur pelangi dahh tauu.huwawawaa.

insya allah ade hikmah atas segalanya...

Mama Qiestina said...

minmin,

yups kak yat tau ramai dcc mendoakan kami disini *thank u sooo mucH*

tula kerana ericha ninina lah akak sekkuat hari ni.dia make mama day jadiii happening slalooo :D

Mama Qiestina said...

ila,

ehehehe si potogedix.dah tak heran kamera dahh,berjuta juta pix dia.
tq for ur words dear :)

Mama Qiestina said...

cik min,

yupsss takpeee lagi 3 month papa alik bawak adiah beshh utk bufday 1 yr old qies :)

nanti qies ajak faheem partayyy yaa,insya allah ade rezeki nanti..

~~Sue eLLa~~ said...

kak...suka baca ur blog...i love ur blog..sebab macam2 leyh belajar dari sini...n baca ur blog..sampai kadang2 bergenang air mata...huhu..mmg story teller yang hebat tau akak..hehe...kak..lawat r blog saya..suehyela.blogspot.com....

bila tgk chenta luar biasa org laut..baru tau ramai jugak yang sama situation....sue selalu baca blog aka..tapi tak pernah tinggalkan jejak..ni first time..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails