yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, June 9, 2010

birthday dinner bonda eytamaya yang merah!

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu..

Allah selamatkan bonda eyta maya...
Selamat ulangtahun ke 18 + 10 buat bonda angkat kesayangan qies :)



so semalam mama + papa qies ajak mommy mommy angkat qies g dinner kat yankies hut bangi.
place nie memang besh sebab ade tempat makan yang bole bersila macam kat umah. ade pondok atas pokok,mmg santai lah.we olss since zaman bercinta dulu sukee lepak makan kat sini.food diye pon bole tahan.tapi semalam food cam kureng cket lah,tatau lah kenapa.eheh.sempat pulak komen food.wakaka.

papa qies pilih tempat ni sebab qies bole crawling sana sini.
taulahh budak tecik ni skrg mana leh dok dendam asek nak panjat panjat and merangkak sana sini je keja dia.pastu habes seme benda dia nak capai...mama & papa jgn haraplah dapat makan dengan aman berlovey dovey.adoiyaii..
bile dapat merangkak-panjat-gelak-babbling hah suke kemainn la si tecikk ni :)

last year mase celebrate bufday eyta maya qies still dlm womb mama 6 month old this yr dah melasak tak hengat.haha.how time flies kan.
tapi lebey sonok celebrate bufday nie bile ade qies sebab rase macam dia yg besday gal..dia yg syomel lebey ngan gaun merah menyala pemberian antie kaydiena.[rasmikan baju baru,kunun nak pakai raya..]
sonok sebab since bulan 4 aritu qies asek sambut bufday je,memula bufday papa diye,pastu may mama diye then june bonda eyta maya die pulak..huhu kebetulan.


so let's them speak the moments....



dalam 4 owang nie sapakah yg plg syomels?
agagaga..

happy bufday bonda eyta maya!

go go red gal.[bonda eyta fanatik MU tu tema merah.haha]



mama..kite nak mamam ape nehh?

*hehehe gaya macam ye yekk je pilih menu kan*



sakan bonda eyta & ibu rinie gelak tgk qies baca menu tu! clever galll...




dan akhirnya qies spilih menu nie seme.....



ikan siakap stimm..yummmehhhh! yea qies suke sangat fish nie since dalam womb.semalam pon mama suapkan fish nie..sukee sangat diye :)


nie peberet papa + mommy2 seme :)





woweeeeeeeee heavy dinner lah.camana tak gemmssss :Pp




taraaaaaaaaaaa... bufday cake special from mama + papa + qies for bonda eyta!

full of cekelet.peberet no 1 bonda eyta kan?




harusla bufday gal bergambo dulu before rasmikan cakeeee....




yeahhhhh akhirnyaaaa potong cake bufday.hope pasni dapatlah potong cake kawen ngan si dia ye bonda?
*ameen*




qies tengokkkkk ke cake tu..nak capai....







tengokkkkkkkk tu si notty gal mama,panjat atas meja pulak....adusss...




mam...qies nak cket cakeeeeeee tuu....mamam mama!
*words peberet qies ma..ma..ma..mam*





papa......bile kite bleh mamam fish nieeeee?





suke bangatlah qies tepok tepok meja....kalo dilarang mulelah menjerit.hahaa.




qies plisssssss kasi mama pose ayu cket boley? qies plssssss tgk kamera!



now time to take family pix..adusssss punyepalah payah sbb qies tak retii dok diam hokay!

dok dendiam la yang..




hahahahahahaha tak tahan nak gelak sbb tgn qies laju je nak terkam cake bonda eyta....



finally dapat gak gambo bertiga yg merah..tu pon qies kaver moke mama ngan toncet diye.duuh!





oke mama nak mamam, bonda eyta pulak jaga ninina...



seee ninina dah cranky nak titon..guling guling nanes..aduih.masuk je dalam car teros je selamat..
kepenatan agknya kat skola banyak main...


before leaving...amek gambo kenangan ngan bonda eyta maya dolu...

sebab tatau pasni dapat celebrate besday sesama lagii macam ni because bonda eyta maya dah nak berhijrah cari rezeki kat tempat lain pulak :(
*sob sob*
[part nie yg sedey,3 wonderful yrs we olls share life kat bumi putrajaya ni..g keja sesama alek sesama share up and down thick n thin together].tapi takpe as a friends i always pray the best for u sahabat :)


percayalah...
insya allah rezeki sentiasa ada dimana mana...



may our fwenship last forever.insya allah.


kami sefamily sentiasa doakan yang terbaek untuk kamu...
moga pasni cepat ditemukan jodoh,qies dah tak sabar nak jadik plower gal bonda tau...

semoga tercapai segala cita-cita,diberkati dunia akhirat dan melimpah ruah rezeki.
apepun yang terjadi..berjalanlah tanpa henti,okay?

we lebiu beri strong.
arghh sudah lah ayat jiwang lah pulak,umah sepelaung jek pon.bajet mcm jauh sangatlah.haha.
kang dtg umah we olss makan cake semalam haaa =P



** ankel dan, jgnla majuk mama qies bukan tamau ajak makan makan..nantilah tggu bufday bash qies yekkk kite ajak seme geng meja panjang, owang kampung,pak penghulu,tok mudim seme join :) hehehe...

6 comments:

i n n z c h u b b y said...

wah!!!

sedaaaaaaaapppppnye ikan siakap stim...

terliur la pulak tgk makanan smue ni... hihi!

Suliana said...

yat,
kedai ni macam pernah masuk tv je.. aku rasa pernah ada dalam spa qistina. sedap eh?? leh try nnti..

NURUL said...

lama nurul tak ke yunkie hut nie. dulu zaman bertunang dgn saiful selalu ke sana. pernah jugak celebrate besday kat sana. last nurul ke situ masa nak jumpa official photographer utk wedding nurul thn 2008.

seronok tgk qies dh duduk kukuh.baby raina duduk tak bape kukuh lagi iyelah baru 6 bln. tak sabar nak tgk anak nurul ie duduk kukuh mcm qies.

l y n n a s h a a r i said...

dh bsar anak gadis die ;)

l y n n a s h a a r i said...

dh bsar anak gadis die ;)

KAY AIMAN said...

erm,xtahan tgk gambo qies...syomel2 seme...antie kay amek sket gambo qies neh ek!!! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails