yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, August 18, 2010

1 month 1 week 1 day meet our ♥






ewah ewah ticker counting days papa qies nak alik tu santek kan arini :)
another 1 month 1 week 1 day nak jupe belahan jiwa qies ngan mama.
diam tak diam dekat 2 months tak polok polok poppa.wee..
how time flies kan!

* jangan tanya windu ke tak qies ngan mama kat papa sbb jawapanya definitely sangat-sangat mish him like crazee,  * hasben/ papa tuu wey* tapi maseh okay okay*

hmm..ticker tu kalo ikot date papa sign on 26 june aritula.sebab kontrak keja papa 3 month +- as marine engineer kat kapal tu.tapi selalunya papa dapat alik awal smggu macamtu.eehe.whatever la asalkan papa still alik dalam bulan syawal so that bole beraya lagi.huhu


apepun mama & qies just pray for the besh, moga pengganti papa ade right on time.dan bolehla buat all the aktivity yg mama dah well plan like qies  bufday bash pawtay,coti-coti ukur mesia bertiga & etc.eheks.camnilah kan, jarang jupe but if dah jupeee ha amik memacam aktiviti bersama sefamily.bak kata mak ngah, nak tgk batang idong qies pon payah bile papa dah alik :P

*ala biasalah papa 3 month sekali baru alik, haruslah memaksimumkan quality time*

teheeeee :D


:)

*ameen*




1 month 1 week 1 day lagi eyh mama?

wuwuwuuwuuu cepatla mase jalan..

yay tak shabo nak polok-polok papa.musti papa dah kuwus sbb posyer.ehehe.




dan papa kiss geli-geli macam neh :P

*tajam tajam janggut poppa tu,geliiilah*




dan gelak gelak happy HAHAHA ngan poppa camni..
eee qies windu nak dok depan dalam car papa & jadik co-pilot papa macam ni!
pastu bile petang petang qies dok kat riba papa sambil blaja 'drive' g  amik mama kat opis..
besh!


takpelah dah tak lama lagi, lengkap sebuah family :)





qies windu sesangat nak jalan jalan ukur mall,ukur kedai mamam,jalan-jalan naik car g sana sini ngan mama & papa :)


pastikan datang detik waktu..saat ditunggu saat dengan mu..
lalallalalallala...

eyh qies nyanyi lagu 'akan datang' by amy mastura pulak.ehehe.

petang ni kan papa, qies ikot mama g iftar  geng muda mudi opis mama kat kelab equestrian putrajaya ngan mommy & daddy angkat kengkawan mama.seme yang g tu geng meja bolat jegh like ankel edan, ankel pejol, mama yus ciken mom, mommy ori, mommy rini & ramai lagilah.bonda eyta jek takde.mama pesan kat qies soh behaved je time mama mamam buka pose nanti,dok dendiam dalam babychair tamau nanes nanes nak mama dukung.
tapi takpe, ramai volunteer nak babysitkan qies kat sana nanti.ehehe.

hmm, walopon qies tak posyer qies nak wish semua selamat berpuase.
jangan poce yangyangyok pepagi mintak sushu macam qies :Pp

:)




2 comments:

Suliana said...

mengira hari ke yatt ooii.. aku faham, pernah alami saat begitu, tapi tak de la lama mcm ko..hehe..

WoRLd oF ShaNa said...

kak yat, kt serupa..... nadia pun duk mgira detik demi detik mnuggu kepulangan abg tersayang end of this month... :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails