yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, August 19, 2010

inilah diye inspirasi sejati utk memulakan hari.

salam ramadhan ke 9 semua :)

syukur alhamdulillah ALLAH s.w.t maseh memanjangkan usia kite semua utk menikmati bulan penuh keberkatan ni..

so how's ur puasa kengkawan? ade yang mule 'coti' kee?
ehehe.takpee biasalah kan fitrah femfuan ade cuti tetiap bulan.nanti gigihla mengganti ya :)

so far mama qiestina still full lagi.alhamdulillah.

syukur tadi tak terlepas sahur macam semalam, arinie dah set alarm baek punye kul 5 kat my E72.yela nak harapkan alarm baby kemain syok diye titon.yela mama bedung diye ngan comforter mana tak syok kan :) but still qies nanes lapa susu 2 times malam tadi.yela baby nak membesar kan.

menu sahur arinie simple je,karipap goreng instant yg ibu rinie kasi.goreng panas panas, mmg sedap.4 keping jugaklaah selamat.cam malas nak mamam nasi sebab semalam dah melantaklicious kat berbuka pose ngan geng mudamudi.ya rabbi banyak tul mama mamam semalam.yela sgt banyak gile choice okay.tatau nak makan yg mana satu.tu pon ade yg tak larat nak rase dah.okay entry buka pose geng muda-muda later la yek,nak select the besh pix + nak tggu profesional photog punye DSLR jugak.sabar ye mama yus ciken mum :)



hmm qies biasalah, dengar je azan berkumandang kat oasis tadi teros terbuntang mata diye then sebut ''momma' dgn senyuman termanis.teros apalagi mama kasi die kiss berdas-das and gegomol diye sampai lemas.ehehe.masham musyuk manis bau susu nila azimat mama tetiap hari.tak penah sehari pon berpisah ngan qies[selain p keja lah].tak mampu bayangkan life ni tanpa diye.haih.

terima kaseh yang maha ESA atas anugerah si syomel manje musyuk penyejuk hati penguat semangat ini.
hari yg kelam teros jadi indah sebab diye.walopon senakal + secranky mana pon diye.
diyela reason mama bertabah.
syukur,syukur,syukur.


kalo ade yg tanya how mama qiestina bole survive berjauhan tak jupe hubby berbulanbulan , inilah diye jawapanya :)


my truly inspiration.my heart.my soul.
my eberything.
bile tgk diye tengah demam pon jadik sembuh.tengah lemah jadik kuat.
tgh tensi teros ilang.hebat kan kuasa seorg zuriat mencairkan hati ibu :)




bangun pagi teros nak tatih.

oloh olohhhh tomei mama :)




her peberet bongkar handbag momma + kuarkan duhet dari wallet mama :)
haih sayang!






jelmaan pokcik ekhram sedang melayan barney :)







eheheheh mamipokok dah penuh tu manyak shishi.
syomel kan busha qies pakai niii...




dan terbuntang-buntang mata yang shepet..



momma, qies tak posyer so bole mamam kan?



okay dokay,sudah 7.30 pagi.mau bercargas bersiap utk mencarik rezeki buat si inspirasi hati :)
dan menghantar si buah hati ke skolah.


selamat memulakan hari dengan senyuman ya semua :))
take care my lovelies!


futnot: big congrats & welkam to mamahood life to nanie diatas kelahiran ayra adani yg syomel semalam.pasni kite bole wat kelab bby gal anak org kapal ye :Pp

2 comments:

dieha said...

hehe..tomeynya busha qies....sama mcm saida....alhamdulillah nani dah bersalin kan yat...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm.. comeynya qies..busha qies pun comey..sukaaatgk..:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails