yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, August 12, 2010

baru 2 hari posyer, qies dah dapat duhet raya :)

ewah title besh je dengar kan?
macamlah qies posyer kan.kuikuikui.


selamat berpuasa shemua :)
puasyer tak ariniii? qies macam biasalah pose yang yang yokkk pagi pagi num sushu.ehehee.
papa poce tauuu, jgn curik mamam :P

amboiiiiiii kemain papa berbuka mamam sushi kat kuantan ye semalam?
dap ke sushi tu pa? qies nak mamam jugak boleeee?
kemain lagi ye pa, kapal anchor dah 3 hari.so papa bole jalan jalan carik mamam.
papa kata tak smpt nak alik putrajaya tgk qies sbb bz,takleh trn darat lelama.


okay takpela.dapat dengar sora papa, webcam & videocall ngan papa pon dah oke :)
ikot ticker kat atas tu lagi 1 month 2 week bole polok polok papa.yeay!
dah bole counting dahh...hope musim raya papa dah alik, bole g open house sana sini & buat our open house cum bufday bash qies too.hiks.


okay back to title.
eheheheh pepagi neh kan papa, qies dapat 1st duhet raya from NUFFNANG.
*wink wink*

ma aceh nuffnang!
nie dah 2nd time qies dapat cheque.ade 1 lagi on the way.wehoooo.
sokeee sokeee :D

berape amaun biarlah rasiaaa tapi syukurlah rezeki.
murah rezeki anak papa di bulan ramadan neh, alhamdulillah...


hurm, papa sure windu sangat aksi budak manjeee sorg ni kan...
diyela alarm clock mama bgn sahur tau! ngeee.kul 4 dah ek ek nak susu..pijak pijak badan mama sampai mama bgn.huhu.nooty shangat.pastu main-main macam dah kul 10 pagi sana sini memanjat + mengemas tah hapa hapa.then kacau mama mamam.mama suap skali nasik.ehehe.


papa tengokla gelagat our apple of eyes ni, cheeky sangat.





samat berpoceeeeee cemua!

:)



momaaaa..qies takyah poce kan?







kalo dah becau kena posyer eh papa?






tapi qies nak wit yaye boleeeeeeee papa?






weeee sonoklaaaaaaa dah nak rayeee..






nenek kluang dah siapkan baju kurung tomei qies tau papa..wehhoooo.
i liokeee!


qies dah MMS gambo baju kurung kat papa, papa yg eksaited lebey kan :P
nanti eh pagi raye mama amik gambo qies pakai baju tu manyak manyak eyh!


okaylah selamat berpuasa shemuaaaaa kengkawan mama & papa...
to mak ngah + mama lina + mama angkat Qies sekalian alam nanti kita plan berbuka pose sesama eyh!

eeeeeee beshnya mak ngah nak buka poce kat kluang weken neh.nak itot boleeey?

and for mama yus ciken mom, mama qies ikot je sora majoriti utk buka posa muda-mudi gathering tuuu.yang penting mamam cedap & terdekat so takyah rushing after alik koje.eheks.maklumla mama qies kan keja ikot waktu international hours.kul 545 baru bley alik.ekekekee.*dush dush*


daaaa.


tukang taip,

mama on behalf ninina.


7 comments:

Suliana said...

dapat lagi? :-)aku lambat lagi leh cash out.. haha.. tomei la qies.. nakal2 eh, babap kang.. hehe

ummi nia said...

alhamdulillah..rezeki di bln puasa..blh shoping baju raya qies lgla nmpknye..

Mama Qiestina said...

sue,

haah dapat lagi kali ke 2.yg 3rd otw nii..syukur rezeki qies kan :)

Mama Qiestina said...

umminia,

itulah rezeki anak namanya kan :)
berbelog sambi tu dapat cket duhet sopeng.kamu pon rajen2 membelog yaaa.

neverletmego said...

rezeki qies kan ?bertuah qies comel ..
selama menyambut Ramadhan AL-Mubaral mommy qies..
kisses n hug for qies..(",)

nieda said...

comelnya qies...murah rezeki qies dpt duit nuffnang..berjaya gak besarkan image ikut tutorial hari tu, tq

ika_nabila said...

murah rezeki lagi lor budak shomeelll tue...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails