yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, August 3, 2010

baik-baik sayang :)

entry pendek sebelum mama g work :)
lihatlah aksi qies kat skola, dah sama sama naik ngan kengkawan baik die raif & anis.
amboii aritu baby qies ,now dah upgrade kakak qies dah.hihihi...



macam nila rutin qies tiap hari, bile mama g work qies dok baik baik sayang yee ngan ibu.
ibu baik kan jaga qies macam anak sendiri, concern pasal qies...
mama pon senang hati nak g work bile qies terjaga dengan baik..
syukurlah :)




anak manje ibu. asek dia je nak polok ibu yaa?






sayang dengar cikgu ajar yeee? gud gall...





tamau moke masyam macam tuu..tak comei laaah...

qies dah pandai nak ikot mama g work skrg neh pa, mengejar mama sampai pintu..
manje betul...
tapi dia nanes jap je sbb ramai kawan kawan kat umah ibu.ehee.




okay mama nak g work dulu eyh cayang...
arini mama posyer. doakan semoga hari ini dipermudahkan segala urusan & tenang tenang sepanjang kat opis...

:))

selamat bekerja u olss.jangan lupa niatkan kita bekerja sbg satu ibadah yaa :)




2 comments:

n.a.j said...

selamat berbuka jap lagik..:)..

Mama Farra dan Faris said...

kim lm sama supermom ibu maria..

jaga ninah baik2 tawww..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails