yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, August 5, 2010

bintang hati yatekhram 11 months old today! :))

^_______________^


entri ini istimewa buat anakanda kami yang tersayang tersyomel terkiut termanje terbijak & tersegala-galanya buat mama & papa...


today is your big day my dear baby...
*wink wink*

mama & papa wanna wish u happy 11 months old sayang! :))

syukur pada ALLAH s.w.t kerana mengurniakan kami zuriat penjejuk hati yang selalu buat hari-hari mama & papa indah dan beerti.
kamulahh yang mengajar mama & papa jadik insan yang lebih sabar, memahami,menyayangi dan mengasihi tanpa syarat dan buat kami sedar amanah + tanggungjawap kami sebagai mama & papa buat kamu tak semudah disangka.


apepun kehadiran kamu merupakan sesuatu yang terindah dalam hidup mama + papa :)
kerana kamu hari hari mama belajar sesuatu yang baru.
a priceless moments.enuff said.
dan mama bersyukur sangat sangat kerana tuhan memberikan mama peluang untuk bergelar mama buat kamu.


sayang manje eryssa qiestina...

teruslah membesar dan membesar sebagai anak yang solehah ye cayang...
doa mama & papa buat kamu tak penah putus walau sesaat, mama & papa inginkan yg terbaek buatmu..






bintang hati mama & papa...

sebelas bulan membuatkan hari mama & papa cukup indah dan beerti :)






semakin bijak...







sudah mula bertatih....






sudah pandai 'mengemas'






leka bermain.....






sedang menerokai dunianya...






langkah demi langkah...setapak demi setapak...


tapi cayang mama..bile nak tumbuh gigi niii?
mama dah risau tapi bile mama baca baca kat buku, it's normal lambat tumbuh gigi sbb maybe cepat dapat kaki & akal dulu..hope so laaah kan :)

takpela,lambat tumbuh lambat rosak nenek qies kata...
hmm...

takpe, milestone baby tak sama kan,asalkan sihat mama cukup bersyukur ;)




oh yaaaa..qies dah 11 months, next month time to pawtayyyyyyy!
hoyeahh..mama pulak yang eksaited lebey nak buat bufday bash anak kesayangan mama & papa neh..harus mule cari idea + persiapan pape yang patot dari skrg neh.ehehe.
mama ade dah tengok idea banner + cupcakes..tapi seme still in planning phase,eheks.

apepun nanti mama tengok bajet dulu ye cayang...
yelah dekat nak raya neh, banyak betul nak kena fikir..ehehe.
* tapi bajet pawtay harusla papa qies yg sponsor, hiks hiks*


insya allah mama & papa memang nak raikan 1st bufday pawtay qies ngan family, nagn kawan kawan qies..insya allah..bole wat open house raya sekali.
ewah ewah planning mama...


whatever..
kite tunggu papa sayang alik next month yaaa..then kite buat bufday pawtay macam ni....





pawtayyy dalam taman pon cam besh kan? :))




to our lil munchkin...

mama & papa always love u.
never ending..
infinity...


happy 11 months sayang! :))




12 comments:

Me_Lina said...

happy birthday ninina... be good gurl... raya mana tahun ney yatt???

Suliana said...

happy 11 month ninina!! wah, mesti mama papa celebrate sakan kan bday ninina..hehe

kak mas said...

lagi sebulan cukupla setahun qiestina ni ye.. cepat sungguh masa berlalu kan.. :)

zieta hafiz said...

happy 11 months old qies..auntie doakan qies terus membesar jd anak yg solehah yg berbakti pd ibu bapa,taat pd perintah agama ye syg...

littlehumblelynn said...

yatt

qies & my lil daughter mungkin lebih kurang sama jerk umurnya ..my lil baby lahir 17/8/2009..qies 4/9/2009..tua dlm 2 mggu jer kot..

n.a.j said...

happy birthday ninina...

:)

~LaDaYaNa~ said...

hepi 11months old..qies akn terus m'besar chat & kuat ye...ameen~~

sengal ke aku? said...

hapi besday ninina!

Cik Eja Ishak said...

aish..kejap jer kan..hhehe! kak yat, jemput eja yer. eja nak sgt attend besday party gies! hehe

Mama Qiestina said...

eja cayang,

yaaaaa haruslaaaa kak yat akan jemput seme teman teman blogger ku syg di pawtayy qies nanti.tunggu okee.jgn tak dtg & tak bawak adiah for qies :P

hahaaha.

Mama Qiestina said...

kak lin,

a'ah anak kite lebey kurg sama jeee kan :)

so lynn lagi banyak ganti posyer yeee? hihihi..

ika_nabila said...

happy birthday qies sayang.... i love u so much...mmuuaahhh.. mamanye pon sama..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails