yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, August 2, 2010

eryssa qiestina mix yat+ekhram lah! ;)

^________^

lihatlah aksi terbaru terbaek dari ladang our lil pwincess yang dah nak masuk sebelas bulan 5hb neh :)


shemalam mama bawak qies jenjalan berdua g ukur alamanda.ala g dekat-dekat je lah.kan alamanda tu kedat runcit qies.eheeks.mama g just ngan qies je sbb nak g maxis bayar bil hp ngan berokben then pastu merewardkan diri ngan hasil rembatan kat parkson for qies.


Papa..sana sini SALE tau.hah nanti lah eh mama tempek sini koleksi baju bajan raya qies :)

tak abes sopeng lagi lah pa..baru usik cket je entitlement for bajet raya yang papa kasi tu.huhuhuhu.kalo ade lebey mama beli designer bag eh? 

*kwang kwang kwang*

 ** mimpi jela dulu nak designer bag tu..now pakai diaper bag je dolu.hiks :P





moke seriyes jelmaan mohd ekhram sharif :Pp

haih dah big gal kan anak kite pa? muke dah selim macam anak dara.ehehee.




macam biasa,bile dah g alamanda mama bawak qies main main kat park tepi parkson tu...




owh momma, qies nak berdiri lah!




eeeee suke diye main main..tapi qies tatott ramai abg kakak suke jerit jerit!



kite main-main kat luar pulak lah mama...





ape moke ketat tu cayang?







cayang lapa susu rupenyaaaa :)
sekarang nie kejap-kejapj je qies musti nak susu..5 oz tu 2 minit dah terang dah pa! ehehe
takpelaaa janji baby enfa nie bam bam!


oke kite main & tgk nature kat luar alamanda pulakk..qies sukeeee tgk alam sekitar yang menghijau...


yes qiestina is mommy super star ;)

dan bintang hati papa jugeee.
cayang diye!


eeee nie kalo papa  qiesnampak ni harus marah kan.. sbb kasi qies dok kat lantai..
ala papa jgnlah marahh..pas qies photoshoot neh mama cuci siap siap tgn qies  ngan dettol tau.kuman jahat seme mati.ehehe.





let her explore the nature :)


oke back to title, semalam  kan mama kuar berdua ngan qies.so ade lah one antie tu tanya papa qies ni chinese kee?  sbb papa takde kat situ kan, tu agaknya dia tanya. then..agaknya sbb tengok moke Qies yang ala ala kechinesan tu kot.then mama jawap takla papa diye nogorian & mama dia nie jawa johor.ahaha.haaa. ambek ko jawapan :Pp

dah..ingat yang mix mix je ke yg syomel? ewah tetibe mama emo.grr..
eryssa qiestina anak melayu tulen lah :)
anak yat + ekhram, buah hati pengarang jantung kami.
hasil mabok mabok ku 9 bulan.ehehe.

tak kisahla comey ke tak, yang penting anak kita sihat sempurna kan mama & papa semua?
tapi  to me all babies are cutelah!
rase nak geget geget jek.huhu.


haa nie mama qiestina cakap macamnie jgn adeyg kata mama show off pulak yeee.haih.yelah kang org interpret lain padahalnye nak citer yang mmg ramai sgt tanya soklan  yg mcama antie tu tanya.so meh sini ai jawap secara ekslusif.ekekekeke.


okay sayang sayang semua..
longgar-longgarkan moke yang ketat di monday blues ni eyh!


:)

14 comments:

Suliana said...

mcm tahu2 jek aku muka ketat hari ni.. huhu.. keje byk, tensen aku..

anyway, dah 11 bulan qies?? haih, cepat je masa berlalu.. dah jadi anak dara.. hehe

dieha said...

cutenya qies..comey..bila dapat jumpa real...huhu..

nieda said...

muka masham je..rindu kt papa yer..senyum sikit qies

mrs.ecam said...

ouhh pp qies dh x segebu dl ke??? yelah qies dh besa....dh leh jadik ank dares lak...tp still cuteeeeeee....gerammm hiks

littlehumblelynn said...

yatt

alah syomelnya dia........cayang sikit!!mmuahhh....

zieta hafiz said...

qies memng comel mcm anak cina...tp still mix yat ekhram...hehehehehe auntie ni geram nk polok2 n gomol qies ni..ntah bila le dpt peluang...

ika_nabila said...

alaa.. xyah mix pun qies mmg comel.. comel sgt...

Mama Qiestina said...

antie ika,

hihihi mix jawa + nogori nilaaah hasilnyaaa berbaloi baloii.hakss :P

Mama Qiestina said...

antie ita,

tomeiiiiiiii ehh? besela buah hati antie ta kannn :)

nanti eh bebile kite jupee polok2..

Mama Qiestina said...

dieha,

nanti eh kite jupakan qies ngan saida..harus gempak anak org kapal reunited.ahakss

Mama Qiestina said...

antie lynn,

muahhhhhhhhhhhhh antie :D

hugs hugss

Mama Qiestina said...

antie nida,

hahahaa windu papa shangattt!

Mama Qiestina said...

sue,

tula kejap je dah anak dara :))
haih.

Mama Qiestina said...

antie ecam,

hehehe tula pipi dah tak bam bamm tapi peha maseh bam bam!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails