yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, August 15, 2010

pukul 3.15 petang tadi, qies berdiri sendiri dgn jayanya ;)







clap clap clap! :)


hari ini eryssa qiestina dapat lagi 1 skills baru yg membanggakan :))
*eksaited nak share ni*

yeay!

eksaited nya nak share video priceless moments anakanda kami yang tersayang neh dgn papa qies yang tengah anchor kat KSB skrg neh.
yuhuuu.* plisss maafkan eksaited 1st time mama neh ya*

papa..macam yang mama bitau papa tadi, qies dah pandai berdiri sendiri without pegang pape.
sharp kul 3.15 ptg tadi momen terindah ni terjadi * ewah ayat tak menahan *
gigih sgt dia mencuba, finally dapat juga berdiri sendiri dengan konfiden-nya :))
mama so proud of u cayang, tak kenal putus asa.cube & cube akhirnya berjaya...
macam tula anak mama & papa kan!
ngeee.


so sepantas kilat mama videokan momen indah tu dan secargas mungkin mentransfer ke lappy dan membelogkanya demi ayahanda tersyg yg eksaited nak tgk juga.haaa papa jgn jerit kuat-kuat tau kat kapal tu bile tgk aksi si syomel kita neh,




video


see akhirnya qiestina berjaya berdiri sendiri siap senyum manje ala-ala miss world :)
*oloh oloh oloh*

* abaikan sora mama yg macam pompom gal tuuu, terlebey suda :P*

mak enon, u shadap.kihkikih









siap boleh clap clap hand + jerit jerit happy!

so notty cheeky kan anak poppa :)






video

nie versi terang kat dalam bilik.huhu..

dah berdiri teros crawling bongkar bongkar drawer baju diye..
haih anak sapelah 'rajen ngemas' neh?

* fengsan jap mama*





okay dokay. sebab qies dah berjaya buat skills baru yang mantop tadi mama dah upah polok polok shiomm kat diyeee :)




muah muah!

* ape? papa pun nak jugak? agagagaga*
pix terbaek latest mama + qies semalam main-main kat park tepi parkson alamanda.
nanti mama update later okes.



alamak kat luar ujan lebat la pulak, nampaknye plan nak ukur bazar ramadan ngan mama nawal ke laut la :(
sobss.harus fikir nak makan ape pulak utk berbuka neh.
tapau lauk tunjuk kat kedai bawah jela nampaknya.nak masak pon takde pape dalam peti sejuk melainkan sayur utk bubur nasi qies.huks.*takde semangat nak masak since papa takde*


okay papa sayang, selamat menelek video + gambar terbaek dari ladang ni.
memalam kang kita dating kat webcam eyh :))


** patotla 2 hari nie qies cranky semacam,nak dapat skills baru rupenya.haih.

14 comments:

xfatynx said...

hehehehe comel ! Mase qies nak tutup drawer balik dy mcm tahu2 je nak terkepit. hehehe terus dy angkat tgn. omel omel omel ! :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

excited nye..seronoknye kak yat

dieha said...

wah...sonoknya qies..dah berdiri..hehe..yat..mostly sama dgn saidatul..nk tergelak diha tgk qies..tingat saidatul..anak kite sama je..hehe..alhamdulillah kan yat...lmbt gg tumbuh...tp cpt berdiri..cepat bercakap..hehe...

zieta hafiz said...

alaaaaa..shomel neee...qies dh blh berdiri sendiri!!!!!!! pas ni blh main kejar2 ngan mama ye qies...

zieta hafiz said...

alaaaaa..shomel neee...qies dh blh berdiri sendiri!!!!!!! pas ni blh main kejar2 ngan mama ye qies...

Fana Flora said...

kak yat, tak sabar nak tengok qies jalan. :D

congratz qies. pasni penatlah mama nak kejar qies.

selamat berpuasa mama yat :D

kak mas said...

alalala.. comeynya qies. siap tepuk amai2 lagi.. tak lama lagi berjalan ler anak dara ni kan.. :)

kak mas said...

alalala.. comeynya qies. siap tepuk amai2 lagi.. tak lama lagi berjalan ler anak dara ni kan.. :)

i n n z c h u b b y said...

kak yat, qies dah tumbuh gigi ke belom lagi?

Suliana said...

happynye dia.. siap angkat2 skirt lagi.. hehe

nieda said...

kejap lagi pandailah berjalan..cepat qies bertatih.Humaira masih gayat lagi.sabar ajelah

ummi nia said...

bila dh pat kaki maka sora mama harus meninggi ajela..penat nk mengejar dia lagi..huhuhuhu..

Mama Qiestina said...

to all,

ma kacehh :D
hihi mama dia mmg sangat SUPER DUPER eksaited sbb ninina dah semakin maju.pasni fenatlah nak kejar dia..raya ni siaplaaaah kemas kuih atok nenek.ehehe

Ibu faheem said...

alahai qis...gigihnya dia nak berdiri tu..siap buat balancing lagik..cute sangat la..faheem dah 9 bulan 2 hari..crawling pun tak pandai lagi tau yat..duduk pun still tak boleh.. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails