yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, January 25, 2011

ALLAH ada rancangan lebih baik utk kita

mood momma tengah tak berapa cantik nie.

^_____^


dah taip panjang panjang pastu save kat draft.tadi macam nak cerita pasal keja,tapi hmm takyahla.sensitif issue la pulak nanti.lately selalu membelenggu fikiran.ala takdelah berat mana..

papa qies kata buat cool je huney, hubby kan ada.
jangan semak kepala fikir pasal keja..jaga je qies baek baek..


thanks bee, for always support ur huney.


tapi hmm..
tetap ada sedikit ralat dihati.biasalah kita human..






momma kata bagi tempoh bertenang eh :)






yup, momma not so happy, tapi hmm takpela..


ALLAH ada rancangan yang lebey baik utk kita...
mama percaya rezeki qies sentiasa ada..mungkin kalau takde dekat mama, tapi ada dekat papa.
INSYA ALLAH.



eh eh tamau u all berteka teki tentang apa, teruskan berkerja ye semua.
biar apapun, mari kita niatkan dalam hati keja kita sebagai satu ibadah :)



peace pis kacang pis!



notakaki : big congrats to geng meja bolat, ankel azuan for promotion.wah pasni kak elin bole ajak kami makan-makan besar lagilaaa :P












23 comments:

Suliana said...

insya-Allah rezeki anak ada di mana2.. may be pregnant lagi?? rezeki juga tu.. hehe.. chill okey :-)

Mama Qiestina said...

tula suee kan :)

pregnant lagi tuuuuu besar rezeki..priceless.

kalau fikir pasal keja ni bole sewel.aku ikot jela flow.

shah-kayrul said...

tak mo sedih2...

ingat qies yg comey...penanang jiwa dan pengobat hati....

mrs lune said...

kalo tengok muka qies, hati y gundah gulana pun boleh jadik tenang=)

Ainul Hayat said...

Metoi2...Allah dah rancang yang terbaik untuk semua hambaNya Kak Yat. Teringat kata-kata Along saya masa otw ke opis pg tadi...takdir manusia tu berbeza2. Apapun semoga rezeki Kak Yat, Abg Ekhram & si comel Qies ni sentiasa murah yer.

p/s: Rezeki saya jugak :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

akk be strong ye.. be strong for lil cuty qies...

Mama Qiestina said...

shahrul,

thank you for ur kinds words :)

itula nampak muke qies tenang jiwa,diala reason mama alive.

Mama Qiestina said...

ain,

haah qies lah penawarnyaa :)

bila papa qies takde selalu je rase down.ehehe

Mama Qiestina said...

ainul,

betul2.takdir kita berbeza2.

kak yat bukan tak bersyukur ngan rezeki yang ada, cume upset ckit ttg keja.

Mama Qiestina said...

eka,

ma kacehh yanggggg!

balek umah dah polok syiom qies kan okay laah :)

MamaAiman said...

kakyat, di tempat keje macam2 gaya politiknya kan..saya dah keje di 2tempat ingatkan bolehla bertukar angin, tapi rupa2nya di mana2 pun sama..semalam pun dengar cite sedih en suami..adakah meeting hari ni membawa cite sedih lagi?hukhukhuk.. nasib ade anak penenang jiwa kan..tengok redup muka qies yg jernih tu bolehla menenangkan hati yg resah kan..

ann @ hatiberbunga said...

tenang je hati ni bila tgk muka qis yg mulus suci tu...

Mama Qiestina said...

ainul.

tulaa kat memana je politik opis ni.tapi kat tempat akak ni mmg super dasat.macam yg hubby kamu cerita tu lahh :(

hmm itula, seb baek akak ada ramaai kwn yg baik, hasben yg supportive & anak yg syomel.so rase takdela down sgt :)

Mama Qiestina said...

ann,

ehheeehehe tula terapi no 1 momma!

cant wait nak tunggu kul 545!!

dieha said...

yat..sabar yer..rezeki ada d mana-mana..insyaAllah..cheer..

mamaleesya said...

sabar yea...chill...

Ms Dots said...

hhmmm suka bab notakaki tu.. apa susah2 nak suruh k olin masak.. itu enche az**n kasi open table la untuk semua geng meja bulat.. apapun momma jgn sedih-sedih..kawan ramai, anak yang comel dan sihat pun rezeki...

p/s : kalau sudi nak bertandang kerumah, i'm more than happy to cook for you alls yang sgt sporting...

Mama Qiestina said...

kak olin,

eheheheh am happy for u all :)
wan deserve for that post.dia mmg capable.

yat tersedey tadi sbb pangai a a few kolig yg macam bagus.suka suki jeee buat org.tapi takpelaa, seme ada hikmahnya kan kak..

betul kata akak tu, chilss je.ekhram pon cakap the same,dia nak yg fokus to qies.keja jgn dipkkkan sgt.tapi siyes yat syg kwn2 kat opis skrg ni,tu yg bertahan smpi 5 thn.

oh nanti open table bitau eh, kami zasss je bila ada jemputan.hihi.
*pranha sunnguh*

Yus said...

Wah Olin dah bersuara.. sila bawak turun semua periuk belanga.. jamu kami di meja bulat.. btw..roti mu tersangat sedap okeyyy.. dan lain2 dishes..

tetiba lapar lak.. adehhh

Mama Qiestina said...

hahahaha i likeeeeee 800 ratus kali ribu bab bawak periok trn..

geng kita ni kan, macam air kan..cincang takkan putus.itu olang takde hak kita nak berkawan kan :D

littlehumblelynn said...

yatt

kat mana2 mesti kita akan hadapi byk krisis lebih2 lg dgn 3rd party..as long as kita buat yg betul..percayalah ALLAH ada dgn kita :)

@ MaMa ALyA @ said...

mama qies nakmo shedih2 tau.. qies sentiasa ade disisi support mama.. yaya pun ade support untie.. ehh..ape kena mengenakan.. kekeke..

Kaseh NazLieza said...

mujur ada qies pengubat jiwa kak yat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails