yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, January 11, 2011

hurry hurry ada 4 jam je lagi!

salam selamat pagi semua!


bangun pagi mulakan hari dengan senyuman okeh :)

pagi nie mama qiestina bangun sangat awal, pukul 5 pagi tau.sebabnya pewot buat hal, haih ini seme gara-gara tak makan malam tadi kot.kemalasan melanda sebab takde mood nak makan sengsorang. * g dapur je ternampak moke papa* pastu padan muke mama sebab cik gastrik datang menyerang!



grr!! tak bole jadik nie, bahaya.kalau mama sakit sape pulak nak jaga qies kan? mama qiestina bukan ada bibik pon.kalau ada pon bibik tu kat kluang bernama mak lang sakinah yang ini :P

haha.jangan marah ar mak lang yg cantik.jadik ke tak nak turun putrajaya ini hari?
nanti bole mama qiestina feeling ala-ala bujang kuar ngan mommy ori & ibu rinie.kuikuikui.
ada hati tu nak feeling bujang.papa jangan marah :DD


after solat subuh tadi teros bukak belog, biasalah kan kena mop vacuum pape patot,reply komen feminat qies seme.haha.statement tak bole blah..lepastu dok baca entry latest kengkawan semua.


oh dokter farynn, syabas bete! ko buat aku gelak guling-guling sorang sorang baca entri latest ekau.part kejar anak nak kasi makan tu mmg very bery the sama.qies pon igt bole statik time mama kasi mamam? oh nehi nehi..bole kurus momma kejar dia skrg ni.tapi alhamdulillah qies so far suke mamam.seme okay takde allergik.biasalah like papa like doter la kan :P syukur di situ.


okay dokay.
entri sangat mengejar masa nie.nak kena bersiap-siap carik rejeki for qiestina tuu.
adoyai ini hari ada photoshoot kat opis la pulak, haruskah ku bawak D90 kesayanganku itu? oh kalau bawak pon snap snap candid moments my kolig je lah, bukan utk formal use.sori morning glory la, it's private property kan.hihihihi.ape da melalut? tak habes-habes jiwa kacauing.

btw sayang sayang semua, please submit ur terbaek komen at this entry sebab dateline till pukul 11.11 pagi ini SAHAJA.lepastu melepaslah can u all nak berbaskin roben ngan cik qies.haha macamlah hadiahnya itu.tapi pressie mmg special ye :) tunggu!


for those yang dah join, terima kasih semua.wah semenya ayat mencairkan hati qies..terharu sesangat.thank you for appreciate penulisan mama qiestina yang macam-macam sweet sour nie.yang biar kadangkala ade mak enon kata poyo-lah-ko-nie.tapi ade mak kesah? hahaa.
biarlah kan, bukan senang nak buat seme org happy.yang penting kita happy sudahla :)


dan yang penting si syomel kesayangan mama nie happy..
nak tengok peek ninina ke? sori arini entry takde gambo.boleey???








mana tak bole tak tempek gambar si gula gula hati ramai nie kan!




cepat cepat submit! qies nak pilih nie lucky readers :)




hai papa, anak papa rindulah kat papa..



ingat, sampai pukul 11.11 pagi aje tau.pastu surat menyurat tidak akan dilayan :P
hihihihi.

okay, cargas pegi keja jom! :)


** cun tak header peek 3 uf us kat atas tu? font pun suda tuka kasi fresh mode.tahun baru katakan..

4 comments:

mY HeArT wiLL gO On said...

stiap pg mmng wajib bace entri happy famly ni... :) so sweet....

Mama Qiestina said...

tq dahlink :)

nanati bebila kita jupeee eyh!

Ms Dots said...

Suka la header yang baru ni...

Anonymous said...

94773.....41895

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails