yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, January 17, 2011

farra najihah 7 years birthday give away :)





happy birthday farra najihah yang ke 7!


whoa anak sedara kecayangan mak uda dah darjah 1 :)
how time flies..
rase macam semalam je jaga farra baby baby, now dah jadik anak dara..




lil girl kesayangan atok & nenek kluang :)


sempena birthday farra, mama dia ada buat give away for kengkawan semua..
silalah terjah ke belog mama dia yang bertukar url ke :
http://www.farrafaris.blogspot.com/

hadiah memang menarerk tertarek kau memang da bomb tau.
rm 50 cash for two lucky readers.
so mari ramai-ramai join ini give away!
sennag aje kena buat, just teka apa hadiah yang farra dapat dari mama & baba dia..


mak ngah, ninina nak join jugaaaaaaaak boley???????
nguehehehehe.
aci ke tak aci????


oh yea, results GA belog qies nanti eh u all..insya allah dalam minggu nie jugak mama qiestina akan umumkan the lucky reader :)
sekarang nie very very the busy lah pulaknya.papa qies takde lagi super busy life as papa mama qies sekarang nie.terkejar kejar masa as career momma, balek umah je layan-layan qies pastu teros fengsan.hehee.


tunggu tau resultsnya, tungguuuuu! sabar separuh dari iman..
yang pening pressie from qies memang menarek tertarek :DD



malam nie if free qies pilih tau lucky readers GA belog mama :)


oh yeah, mak ngah hari kamis cuti taipusam nie kita celebrate bufday pawtay kakak farra kat kebun tok mat eh?
kita buat ala-ala garden pawtay. ada BBQ seme.wwee syiok!
mama dah orderkan kapkek syomels kat antie izma..hadiah utk kak farra sempena dah masuk skool :)



eh kak farra nak hadiah ape dari ninina?




7 comments:

Mama Farra dan Faris said...

thanks mak uder.

bole..bole..yg terbaikkk menang..

padan muka gatal tangan tukar url..dah orang tak bole bukak..cemana nih ...

Dzanie said...

tak pe syg qies auntie sabar menanti..sabar kan separuh daripada iman....:)

aresaliyana said...

jeng..jeng..jeng... sama2 kita nntikan keputusannya..hahaha

Mama Qiestina said...

dzanie,

eheheheheh sabar separuh iman kan :)
entah busy betul bila papa qies takde ni..malam buat housechores main ngan qies solat pastu zzzz.hehe

Mama Qiestina said...

aresaliyana,

tungggggggu!

tgn tomei qies akan pilih :DD

Mama Qiestina said...

mak ngah,

hahahahaha dah g rerajen blogwalking kat belog kengkawan cakap URL dah tukaaa..nanti nuffnang tak masyuk :P

Kaseh NazLieza said...

happy birthday utk farra...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails