yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 26, 2011

dedikasi buat bee syg : sedetik lebih




buat bee yang huney rindu..


rasanya dah lama tak menulis entri tentang kita.
maafkan huney, kerana terlalu obses dgn buah cinta kita yang seorang itu..
asik bercerita tentang dia aje kan :)


dia kan segala-galanya.
kesayangan kita berdua.
pengikat kasih kita, harta kita paling bernilai dunia akhirat.
rasanya sejak kelahiran dia,hidup kita terasa lengkap kan bee..
syukur alhamdulilah..


sebelum huney melelapkan mata malam ini, huney nak buat entri ini utk bee..
untuk kekasih hati huney dunia akhirat..

tadi huney terdengar lagu ini, nyanyian penyanyi kegemaran no 1 huney.
lagu nie besh sangat, huney dedikasikan khas buat insan yang teramat huney sayangi.

nanti bila-bile bee dengar eh.
sweet sangat lirik dia, mewakili isihati wifey kesayangan bee ni :)



yatekhram forever





Anuar Zain - Sedetik Lebih (OST Hikayat Merong Mahawangsa)


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...







kamu, kekasih hati dunia akhirat..





i love us..i really miss us.



hope bee baik-baik aje kat tetengah laut itu eh :)
tunaikan tanggungjawap dgn sebaik mungkin okay bee..

doa huney tak penah putus buat suami yang huney sayangi nie,tiap masa memikirkan belahan jiwa huney.mudah-mudahan ALLAH sentiasa melindungi kesayangan kami.
bila rasa sedih, jangan risau ye..tuhan sentiasa bersama kita.


insya-ALLAH.
sampai kita bertemu lagi.
we will always wait for you.


we love & miss u so much poppa..!




okay layan lagu feeling ini..



sedetik lebih :)



** happy wedding anniversary our BFF ena & ayo ke 4 hari ini.how time flies kan..
means yat & ekhram pon dah 4 tahun bersama, kami kan berkenalan di hari bahagia mereka berdua :)

12 comments:

Ainul Hayat said...

Tak pernah dengar lagi lagu ni kak yat tapi lirik dia memang beshkan. Happy tgk kak yat sekeluarga. Semoga ceria-ceria selalu yer.

dieha said...

yat..diha pun tak pernah dengar lagu ni..nmpk sangat buta ttg music..tapi senikatanya...sgt menyentuh jiwa..diha doakan moga yat n ekhram bahagia sehingga ke akhir hayat....amin..

Mama Qiestina said...

ainul,

kak yat pon pestime dgr..teros jatuh cintaa..liriknya besh gilee.soft jeee..

teros apalagi donload laaa :)
kak yat mmg fan no anuar zain.heehe

tq yang for doa,aminn!

Mama Qiestina said...

dieha,

ehehehe semeorg kata tak penah dgr,so yat yang pemes amoskaan laa ni :P

sila donload.lagu ini sgt syiok..terbuai2 je teringat hubby.ewahh.

and tq for ur doa dahlink!:)

CuppyCakeMommy said...

sedih sangat..u mmg strong babe..i salute u ok

Mama Qiestina said...

mommy mia,

hmmm takdela strong mana, awakk.kita sama jugaak macam orang lain :)

kadang2 hati tisu jugaak.btw thank u ye selalu bagi support kat saya.

shah-kayrul said...

terus tabah dlm idup...allah sentiasa bersama2 kita...

Mamaleesya said...

suke lagu ni...masa dgr pes time mmg terus jatuh hati...waaaa...so romantik mama qies

Kaseh NazLieza said...

lirik mmg super duper besh..nk dgr la time free nt i kak yat..

zieta hafiz said...

akak pn x pernah dgr lagu ni yat...liriknye memang best.....

Ms Dots said...

best best lagu ni.. dah lama cari lyrics... thanx :) minta izin tuan tanah .. copy paste

Ainul Hayat said...

Okey kak yat nanti daku minta opismet nih donlodkan coz kt opis sume da kene block. Daku sedih :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails