yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, January 27, 2011

can't wait meet my gossip gurl =P

can't wait nak jupe derang nie seme..
esok insya allah kami reramai nak alik kluang :)
adek badik ai 4 adalah gegal, sorg kat PD, 2 kat putrajaya, sorang kat kluang ituu, maklang.
memang family kami meriah femfuan..
cucu pon dah 4 gegal, ayiel the only 1 boboi.


mak ngah kat putrajaya, almost every week jupe.
dia suke gegomol cik ninina..

ninina pon bile jupe kak farra dia ya rabbi melompat lompat sukee!
tak padan beza umo 6 tahun okay :D

tapi bile poppa ada, mak ngah kata nak nampak batang idong kami pon susah, ehehe.
jangan majuk eh mak ngah, biasalah bila papa ade kejanya asik nak ukur jalan je :P
nak jupe papa pon 3 bulan sekali kan..so harus qada aktiviti meronggeng sefamily..
ngeee...







momma wif ninina wif makcu.

eh tak bleh link nama makcu, sbb makcu takde belog :P


* see moke ninina ada iras makcu kan?*






inilah bibik momma ninina bile poppa is away :P
hahaha.





lagi-lagi gegal in da family!



amboi anak momma belek bunga peranten nampak!






oloh manje mak ngah!




eh chop! to all belog reader mak ngah..
hurry hurry 4 day left, give away farra 7 years birthday.


cepat-cepat sila join giveaaway di entri ini.
hadiah very the tertarek menarek, lepas makan kepci & mekdi 3 orang tuuu.hihihi.
mak ngah ninina siap dah bagi hint lagi kat entry latest.

cekidaout!


weee cant wait nak balek kluang, kumpul beramai-ramaiiiiiii..
syiok bile sekali sekala adek badik jupe, riuh sekampung rumah tuu.yang berebut biliknya, makan ramai-ramai bersila kat lantai seme.ehhee.

bila dah besar-besar berfamily gini jupe, sonokkkkk!


kena pulak mak abah kita yang masak, peh sup kerang pon rase sedaaaap giles okay!
*terbau bau dah nie*



eh pak uteh baleeeeeeek tak coti raya cina ni?
rindu nak polok syiom ayiel la!
jomlaah balek kluang, kenduri cukur jambul si faheem hari sabtu nie..



u all seme cuti hari wilayah & CNY kemana jeee?





9 comments:

ieyka02 said...

mmg ninina cm makcu dye..same kiut mehh..:)
kak yatt..kite pon pulang ke kg terchenta gak cuti nie..heaven betol..hihhih..

Mama Qiestina said...

ehehehe tula,makcu dia mase tecikk mmg sgt jepons.ramai panggil dia jepon time tu :)

oh samat balek kampung!
take care..

Ainul Hayat said...

Moke sama qies dgn makcu nye...moke mak ngah ada iras2 kak yat...hehehe...kak yat ni bape bradik sebenornye? :D

Mama Qiestina said...

tula ramaaaaaaaai kata akak sama ngan mak ngah :)

oho akak ade 6 badik, yg sulung abg.yg no 4 adik laki.tapi besela derang mana suke bergambo, amik gambo sukeeelaa :P

Nurul Farahana Rahim said...

salam..kak yat,hye..geram banget bile nengok ur lil amoi nih..rse cm nk cobit2 n geget2 je pp dia..hehee...^____^

Mama Qiestina said...

wsalam antie fara,

ma kacehhh :)
kembang montots shaye asek kena puji.hehehe.

-ninina-

areef said...

salam.if berkelapangan, jom join contest di blog sy... tq!

Ainul Hayat said...

owh...okey2...baru ku faham....hehehe...sebab slalu nmpk berempat je.

Anonymous said...

This is wonderful blog. I love it.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails