yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 19, 2011

semoga hari ini tenang-tenang saja :)

selamat pagi shemuaaaaaaa :)
^______^



tadi mama ingat nak umumkan the lucky winners GA belog qies yang pertama, akan tetapi momen momen jari syomel qies tgh pilih nama antie ankel yang lucky tu belom transfer dari DSLR lagi :P


maklumla lepas je acara pilih pemenang mlm tadi, terus acara qies cranky nak mama layan dia, main ngan dia, tdokan dia sambil zikir & polok dia.sudahnya ngan mama-mama sailing.haha.beginilah diary kami bila only berdua kat umah.qies ngan mama, mama ngan qies only.hehehhee..






sure antie ankel seme dah tak sabar kannnnnn nak tau sapa yang kena?


.




.




jangan mara ar, sabar separuh dari iman :D
ngeee..




auw shejukkk shejukkkkkk la mama!







auw shaye dah mandi, antie ankel seme??



semoga hari ini semuanya tenang-tenang saja, hope takdelah masalah donia yang serabutkan pale hotak mama..eii sudah-sudahlaaa wayang kulit tu ( buat sesiapa yang berkenaan).kita kat sini sama-sama cari rezeki yang halal, kurangkan kontroversi kekalkan prestasi..

peace pis kacang piss :DD



mari kita mulakan hari baru dengan senyuman :)


^_____^





15 comments:

shah-kayrul said...

sama la kita...klu kayrul tidokan haikal...confirm kayrul pun terus padam sekali...kadang2 kita dah tido, dia yg tak tido2....

ummi nia said...

hope antie yg terpilih..hehehe..

mY HeArT wiLL gO On said...

smoga hari ini hari yg ceria wt akak n qies... :)

Mama Qiestina said...

kayrul,

ahhahaha samalaa kita :)macam nilaa diary papa mama kan..oho anak kayrul umo berapa?

salam kenal eh :D

Mama Qiestina said...

ummi nia,

sepraisssssss! :DD
tunggu...

Mama Qiestina said...

nadia,

ameen :)

hope today better than yesterday.

afni+hafiz=dani said...

yeay..hope the same thing

hari nie.tenang tenang

esok cuti, lagi tenang tenang tenang..hehe

Miss Shizu said...

ehh,qies eh tuh?nape cam da kecik sket pas mandi?huuu

Kaseh NazLieza said...

alololo..pandai qies mndi pagi2 ea..

Dzanie said...

ini betoi2 suprise.....:)

Mama Qiestina said...

antie shizu,

ehehehe kecut pas berejam main air tuuu..geram betul.kalau dah main air payahnyaaa lah nak soh dia benti..

Mama Qiestina said...

antie lieza,

ehehehee qies suka sgt mandi!

Mama Qiestina said...

dzanie,

yessssssza sepraissssss :DD

MamaAiman said...

comella gamba qies dibalut dgn tuala :D..arini tak brape nak tenang sebab dah excited tak sesabar nak cuti plus bile duk kat meja nak blogwalking internet maxis sgt2 xbest..hmmm..

izan_cute said...

Salam yatt,

tq sudi wish besday kat izan..kita mmg sebaya hehe..jln2 kat sini tgk2 qies,hiburkan hati hehe...

anak2 pengubat rindu kan..sama2 la kita menanti kepulangan insan2 tersayang...moga semua selamat..Amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails