yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, January 4, 2011

teroskan mengayat ye dahlinks semua!






wah waaaah ramainya orang skodeng belog mama ninina malam neh, kejap kang 15 online, kejap kang 18 online, kejap kang berbelas-belas agi tgh skodeng umah qies :)


*kagum seh, seriyes tgh impressed ni*


wah mencarik ape kah itu?
hohoho nie mesti tengah fikir idea bombastik fantastik mister-loba-loba ni nak mencairkan hati mama & qies yeee?
tengah fikir nak komen ape kat entry sticky mode kat atas ni ek?


okay dokay.
10 orang dah join our very 1st GA.cepat-cepat join sementara stok masih ada.
qies dah tak sabar nie nak bertemu feminat *poyos je*.qies tak sabar ni nak belanja lucky readers mamam-mamam :)

ala takyah susah susah nak karang ayat macam karangan bahasa melayu, simple je pon takpe.yang penting just nak tau 'kenapa u all suka baca belog qies' jee.takyah sakit pale nak memikirnya yee dahlinks seme..we all buat GA plg sempoi je ni..hihihihi.

dan, ini ada berita besh..u all bole fikir lagi nak mengayat ape sebab mama dah lanjutkan deadline this GA till 11.01.11 pukul 11.11 pagi.waaaaaaaaah cun kan date & time!







makan loti carik ilham pon boley :P




okay, malam suda kian larut.
nak masuk beradu dulu ngan wajah-wajah kesayangan hamba.
qies dah beraksi kuak lentang gaya bebas dari tadi.papanya still layan lappy sambil layan HBO.
haih tinggal minggu nie ajelah kami bertiga-tigaan macam nie..happy hour..


tata & gudniteee!

erk good luck jugaaak :DD

2 comments:

Suliana said...

lamanye yat. bulan sebelas kah mahu tutup GA ni?

Mama Qiestina said...

sue, tq beb ko betulkan..

aku nie selsema kepala bengong jeee.hahaha

11.01.2011 lah datelina.aku dah betulkan kat entry GA :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails