yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, January 6, 2011

masa untuk bermanja sepuasnya

okay chop! mase utk terapi 5 minit!


alahaiii ingat nak share manyak peek syomel gathering with my bff hawa dgn pwincess dia yang syomel fatin & baby wanie kat penang village alamanda malam semalam.

beri beri the syiok one, taulaa 2 sahabat bertemu.dgn qies & fatin yang dah dapat kaki lari sini sana..siap terjupe mak buyung sidharati zaharah seme kat escalator..aik dah macam reunion SKKM tau :P


dokter faryn, bile da kita mau dating? aina ngan qies dah 1 tawon dah weiii..! tunggu anak ke 2 kot baru kita dapat jupe.ko kena deliverkan adek qies..kuikuikui.



okay sambung citer..

akan tetapi * ada tapi* malam tadi terbusy bergayut ngan papa faheem sbb dia tanya a few pasal HR matters *malam pon jadik consultant,lol*. dan pastu borak borak ngan syiken yang ajak join treasure hunt pastu terosssssss ke laut mood sebab hujan lebat mencurah-curah kan. apalagi mode tarek comforter titon ngan qies ngan papa dia lah..hua hua hua!


ehehehe.

alasan jeee!



hari nie pulaak kena gigihkan siapkan all the assignment, takmo ada yang terpending bagai sebab esok puan yat adalah bercuti. motif boldkan? sajeee!


sekian dimaklumkan buat kawan-kawan seopis ku sekelian alam..
ai know u all always skodeng my belog, kan kan?
i know who u are :)


so jangan carik carik ai kat opis esok yee.ai nak bercuti dengan aman sebab nak spend time ngan papa + ninina before papa nak naik ship nie..kasi can laaa kan.

misi esok, we all plan cam biasa lah nak sesopeng stok susu pampes qies bekalan 3 bulan sepanjang papa takde.pastu topup barang-barang dapur seme lah..papa qies mmg akan make sure sebelum dia naik kapal seme tu cukup.yela takot anakanda kesayangan tak mamam :P



so qies yayang mari kita enjoice selagi papa ada :))
esok kita pau papa manyak manyaaak.huahuahuaaaa *evil grin*
pau kuih paau laah senarnya pong!




i lebiu beri beri strong :)





nanak sesyedih tau yayang!





esok mama coti. yeay yeay!



then, maybe pepagi after subuh hari sabtu we all sefamily [ewah macam ramai je bunyik] mama, qies & pakcu qies g hantar papa kat KSB kemaman..so tinggal sayang tinggalah pujaan kami di sana..papa pun work laaah selama 3 mth +- kat tetengah laut.

aikk entri pon dah ke laut nie.tapi belom mendatangkan kesedihan di hati lagi.
tengok ar nanti aksi si drama pwincess tuu.. hihihihi.


daaaah mari menunaikan ibadah :)



14 comments:

far_east said...

selamat bercoti sepuas puasnyaa kak yat... ;)

Kaseh NazLieza said...

adoyai kak..lieza pulak yg dh terasa kehilangan..akk bertabah ea..kami sentiasa ada untuk akk..

Suliana said...

alo siannya.. dh time papa nak berlepas ye? moga slmt di mana jua korang berada :-)

Mama Qiestina said...

far east,

yessssssssszaa baru balek lunch lovey dovey ngan papa qies ni..

:)

Mama Qiestina said...

liza,

tq yayanggggg! i lebiu so much :)

Mama Qiestina said...

sue,

yeee suda sanmpai mase ke laut mencarik rejeki :)

tq fwens, doakan kami okeh.

:: noremy anak rahmat :: said...

jgn cedeh2 tau!

mamaelly said...

ala...sedihnye..tak pe..cuti esok tak moh sedih.bergumbira sakan tau..

yat..laki aku pun ada sebut2 aritu nak try mintak keje kapal...ermm mulut aku cakap ok je..hati..huwaaaaaaaaaaaaaaa

Mama Qiestina said...

za,

try to tak syedih for qies.kalau aku lembikkkkkkk camana nak jaga dia alone kann :)

ko doakan aku eh.

ala mintak jela keja kapal..besh weh jarang2 jupe sekali dapat jue hari2 macam lovey dovey jeee.siyes tak tipuu!

Mama Qiestina said...

antie emy,

taklaaaaaaa happy neh :P

huahuahuahauaua *pujuk hati*

:: noremy anak rahmat :: said...

kita doakan semuanya ok...sok CUTI puas2 tau ngan papa ekhram..

littlehumblelynn said...

tuan tanah x sedih..kak lin yg berair mata.. sian kat qies ;(

Ann said...

semoga bertabah ya Mama Qies. Insya-Allah masa akan berlalu dengan cepat seperti sebelumnya. Mama kat kuat!!



*hopefully Qies tak nangis kena tinggal dgn papa. dengar dia nangis hr tu pun dah sayu hati..*

Jobless Girl said...

Eryssa so cute!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails