yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, January 20, 2011

dan inilah results GA dari tarikan jari syomel qies...









*drum roll*



cewah mode saspen :P










kita lihat sapa yang kenaaaaaaaaaaaaa!





okay sabar sabar, qies tgh pilih yang terbaek nii tauu..qies tatau nak pilih yg mana satu sbb sebab seme komen u all tu sgt taching..sangat besh & terbaekkk...

semua komen adalah sangat memotivatekan mama utk lebih rajen berblogging :)

thank u so much semua!




bukan senang tau qies nak buat pilihan dari 30 yang join contest nie...





okay qies dah dapat pemenangnyaaa...yang sepah-sepah kat bawah tu laaa yang bertuah..qies tak main tifu tauu..mak lang jadik saksi :)

qies sangat eksaited okay time nak pilih tu..



dan inilah orang yang bertuah itu...



.









.




.







ada 3 hadiah qies nak bagi....




dan tempat ke 3 jatuh kepada...




antie faizah ummi nia

*yeay*




tempat kedua..


antie ainul mama aiman

*yeay*






hasil tarikan jari syomel qies...yeaaaahaaaaaaaaaa...




and grand lucky winners goes to....



.












.









.














scroll lagi...sabar separuh dari iman :P














.




















.

















antie linda ismail ! :)








congrats antie linda :))

yeay lompat lompat!!!!




semua keputusan adalah muktamad ye..inilah hasil tarikan jari syomel cik qiestina sambil dibantu juri maklang :DD
pada yang tak terpilih jangan syedih, lenkali mama sure buat lagi GA macam ni..
jangan serik join tau..qies sayang seme antie ankel..


oh napa moke mama takde?
mama busy jadik potogeraper time sesi pemilihan pemenang itu.hehehee.

hadiahnya apa utk 3 lucky readers ituuu?
okay tunggu next entry eh..sekali lagi sabar separuh dari iman..hehehe.tapi yang penting hadiah tu special ikhlas dari qiestina & family :)

tunggu tau next entri!


okay qies nak sesiap g bufday pawtay kak farra ni..tema barbiee tauu..

tata :)









10 comments:

mY HeArT wiLL gO On said...

cngratulation pada smua winner... :)

linda ismail said...

uishhhh. siyes tak sangka tau. thanx qies and kak yat. ngeeee :)

nieda said...

tahniah to winner

Mama Qiestina said...

linda,

silalalaaaaah percaya :)
ini bukan cobaaaan :P

Mama Qiestina said...

nadia & nieda,

yeah congratss!

both of u jgn kecil hati okes, next time ada GA lagi :)

MamaAiman said...

la..taksangke nye!! setelah 10jam entry ni di post, saye baru berkesampatan nak bukak intenet..timekasih qies n mama qies.. hepiiiiii :D tq2

Mama Qiestina said...

mama aiman,

heeheheh tula namanya rezeki anak :D
nanti mama qies kasi hadiah tu kat papa aiman ehh :)

congrats!

anakecil said...

GA stand for??tak tau pun ader contest gini....hehe

Kaseh NazLieza said...

tahniah kpd para pemenang..mama husna xbernasib baik lol..(mode syedih ni)

ummi nia said...

ada jgk rezeki kakak nia..hehehe..thanks for qies & mama coz pilih we olls..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails