yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, January 14, 2011

kluang, here we come tonite :)




baru kejap tadi kazen mama si papa faheem call, dia ajak qies balek kluang sekali malam nie, nak jupe mama lina & bby faheem kesayangan dia yg tgh berpantang kat kluang tu :)

so mama teros kata yes sbb mama dah windu nak balek kluang jugak!
alang-alang ade geng nak balek sekali besh jugak, takla mengantok sepanjang jalan.
^__^

lagipun weken ni mmg takde plan nak kemana-mana,yela papa pun bukan ada..
qies dah windu kat atok nenek, mak lang pon dah windukan ninina kan???


dan mama sangat windu baby faheem yang for sure dah debot tuu!
tadi kan mama ninina ada belikan faheem rompers ngan bip yg syomels time meronggeng lunch hour.ee gewam rase nak beli je sume rompers syomel tu..
cant wait nak pakaikan kat faheem & photoshoot :)


so atok & nenek tunggu eh mama dgn qies sampai malam ni!
doakan kami selamat sampai..tak sabar nak polok polok..




sure atok ngan nenek happy qies nak balek kampung kan?


:)




oloh oloh manje atok napa syedih tu? tingat papa keee?
ehhee excelli qies br mangun titon la..tu baju pon jadik cekcis tersingkap2..huhu






nanti qies bole tlg nenek kat dapur kannnnn?



papa sila jangan jelessss :DD
keja leklok eh kat kapal tu..



qies really mish u tau...
qies windu nak main ngan papa macam ni :(
ceepatlaaa masa berlalu!






and uncle fir yang kata windu nak main ngan qies tu eshok banje lah qies kat kluang station boley? hahaha.

mak lang sure tak sabar tu tunggu qies shampai kann :DD



syiok syiok nya nak alik kampung mama :)
memacam family aktiviti bole bole buat bila kat sana.ai liokeee!


kengkawan seme weken ni kemana aje?
have a blast weekend with ur love ones eh :DD

take care peeps!



11 comments:

dieha said...

berhati-hati dalam perjalanan nnt..ibu n saidatul doakan..mama qies n qies tomey sampai dgn selamat...

MamaAiman said...

selamat pulang ke kluang qies, mama n sume yg ikut rombongan :)..take care!

:: noremy anak rahmat :: said...

drive carefully k...(^_^)

@e_da said...

alaaa jelesnya.. nak balik batu pahat... tp papamika lak takde..hukhukhukkk duk umah aja...

lynda said...

comelnyer..nak pinjam baby boleh?hehe

sumaiyah mokhtar said...

ouhhhhh sgt2 lah tak salah, i jumpa qies ouhhhh baju warna warni dkt klg mall, nak tegur malu, hanya mampu pandang je huhu

sumaiyah mokhtar said...

ouhhhhh sgt2 lah tak salah, i jumpa qies ouhhhh baju warna warni dkt klg mall, nak tegur malu, hanya mampu pandang je huhu

Mama Qiestina said...

sumiayah,

alaaaaaaaaaaaaaaaahaii ye ke kamu nampak kami semalam? yea sgt betul qies pakai gaun warna warni gap ituu, sgt tak salah org.

kamu nampak kami kat mana?

napa tak tego,kalo tak bole kita kepci sekali!

sumaiyah mokhtar said...

hehehe malu,npk akak dgn mak lang qiss bju kuning,sy perasan qiss brgmbar sakan dekat minyak wangi, ;) comel nye qiss mmg secomel aksi2 gamba die dlm belog.

Mama Qiestina said...

eheheheh tula kami breposing sakan, tetibe pulak bole jupe kawan-kawan lama akak kat sana..dah mcm reunion!

qies memang dah tak heran bergambar dah :D

Kaseh NazLieza said...

yeay..bestnyer alek kg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails