yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, January 21, 2011

hadiah dari feminat setia qiestina :)

ahahhaa,feminat lah sangat :DD


okay meh mama belogkan.

untuk papa yang sangat nak tau ape qies dapat dari bff dia masa last ship, ankel kerol & his beloved antie bahyah :)

okay meh sini mama tempek gelagat anak kesayangan papa bile dapat pressie.wah very the kepochi okay bile dia nampak mama balek keja bawak kotak sangat besar.lagi besar dari badan dia..mase kotak ajaib ni sampai kat opis pon ramai kengkawan opis yang kepochi tanya ape kebendanya isi kotak tuu.mama jawap kotak kasih sayang dari feminat qies :P ngeee..






papa, qies dapat 1 lagi pressie tauuu!

* hahaa tgk moke kepochi mak nenek tuu pa, anak sapelah tu? lol *



hoho from feminat qies yang setia rupanya..
sahabat seperjuangan papa kat kapal :)




ma kaceh ankel kerol & antie bahyah yang comels :)
bebila dah sign off maila trun putrajaya, eh time papa sign off nanti maila jenjalan sini..
bole gomol qies real punye :D





suke bangat sampai nak panjat kotak seme laah.haih drama queen papa neh!





oh my gucci! qies dapat toys lagiii...

* tengok tgn dia tu tak menahan gayanya*





auwwwwww qies dapat doreamon bolat macam poppa :P

* sila abaikan kesepahan bilik permainan qies, itu hasil 'seni' anak kesyangan papa*
tapi mak lang tgh ada kat umah kita, dia laaah jadik bibiks tukang kemas.hahaha.



tengokla lagi aksi anak papa, doraemon dah kuar,dia pulak nak masukk!




okay qies dok dalam kotak je laaa, mama nak pos kat papa :P

* harus meroyan mama bila qies takde,ngegegeegehehe*




dan tengoklaa lagi, qies dah ade teman tido yang bam bam...




doraemon, bole tak awak buat pintu sukati? shaye nak jupe papa shaye laaaa!!







ewah pelok tak lepas okay, macam polok papa je gaya...


sambil layan kartun ballerina..muehehe.




dan taraaaaaaaah!



.







.


manyaknyaa kawan qies kat umah :DD


nie sempena bufday pressie qies 1 tawon tauu..pasni kalo qies masuk 5 tawon harus rumah kita jadik kedai toys kot pa :P


apepun ma kasyeh antie ankels semuaa, qies really appreciate it seme pemberian ni.sampai kepam lah qies bawak kehulu kehilir.memang qies suke sangat sangat especially bear yang bulu lembut-lembut tuu..



nanti-nanti qies pulak kasi hadiah kat kawan-kawan eh.
tunggu tauu..


dear papa, thank u so much for 14 minutes love top-up! :)
mama and qies really happy.tenkiu kat kapal setia teguh sebab 3-4 hari sekali mesti pulangkan cinta hati qies & mama.taklaa macam kapal hari tu, 2 mggu sekali baru dapat phone line.tskk.

malam karang kita webcam pulak eh, anak papa yang kepochi nak tgk moke papa..
* mama pun*


tata & have a nice weekend.



16 comments:

Kaseh NazLieza said...

doremon comel mcm qies...manyak toys qies..minta satu leh..alamak tetiba teringat mama husna htg 1 pressie utk qies..hehehe..

PurpearlLyna said...

Kak Yat,
saya nampak bear yg putih lgi suci tu melambangkan pemberinya ! hahaha

. i n n z c h u b b y . said...

kotak hadiah bday untuk qies drp antie inn n ankel alip pun ada enterframe jugak.. hehe~

MamaAiman said...

ala2..comel2 gamba qies, especially yg begamba ngan kekawan cute2 tu..bestnye baby girl suke main bear/patung, baby boy xsuke walopun mama die suke..hehehee..

Mama Farra dan Faris said...

bestnyerr pat patung tolemon..

murah rezki nina..

Suliana said...

cedapnye leh polok2... zaman kita dulu bukan main susah nak dapatkan sekor.. :-)

@ MaMa ALyA @ said...

kalau ade pintu suka hati doraemon tu pun bagus kan kak yat.. boleh jumppa papa hri-hari.. hehe..

yaya pun manyak dpt toys masa besday dia.. hehe.leh tukar2 dengan kakak qies nie.. hehe..

~Pn.Ilah~ said...

wah dasyat qiestina nih, tecik2 dh ada peminat..Besor nnt tak tahulah, sure mama dia pening nnt..hehe

Mama Qiestina said...

antie ilah,

ahahahha beselah artis tecik :P

tapi momma tamau dia jadi artis,nak jadik dokter :)

dah beso nanti biar papa mama pilihkan boifren..bolee? hahahaa

Mama Qiestina said...

mama yaya,

tulaaaaaaaaaa kalaula ade pintu sukati kompem seme org kapal & co nak kaaaaaaaaaaaan!

ehehhe murah rezeki anak kita.oh hadiah yaya antie yat blom sempat nak poskan lagi..tunggu ye yaya :)

Mama Qiestina said...

sue,

tula time keita kecik dulu ngencess je nak bear kan..nak mintak kat mak abah mana berani..mahal..skrg nie bersepah2 kat umah anak punya..jadiklah :)

Mama Qiestina said...

antie lina,

yeay suci bersih itu melambngkan tuannya & pemberinya :D

qies suke sgt bear lembut kamu kasi tu..dah naik kepam dikerjakan.

Mama Qiestina said...

antie liza,

alahaaaaai sesusah je antie liza nii tauuu..

husna musti manyak bear gak kan?

Mama Qiestina said...

antie inn.

hahahahhaah haruss enterprame kotak fisher price itu..tu pon peberet toys qies warna warni..tq u all :D

Mama Qiestina said...

mama aiman,

eheheheh tula kita suke tgk budak2 main ngan bear kan..nampak syomels jee..takpe mama aiman belikan laa bear yg boboi cket :)

Mama Qiestina said...

mak ngah,

tula rezeki anak sedara kecayangan mak ngah ni melimpah ruah since belom lahir till now.ramai cayangggg ninah!

alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails