yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 14, 2011

all my life i pray for someone like you.







bee, hari ini hari berkasih sayang seantero dunia yang dikomersialkan.
14 february.


tapi kita tak penah sekali pun menyambutnya.bee selalu cakap ia bukan budaya kita.
betulla kata bee tu, sebab tiap hari kita berkasih sayang kan bee :)
tak kira hari apa..
tapi huney suke nombor 14, sebab bufday huney pon 14, cume ianya bulan may!
ehhee tetibe :P


bee ingat tak dulu, mase kita tengah berkapel-kapel, bee selalu pasang CD lagu peberet kita 'all my life by KC & Jojo" nie dalam keta.kita nyanyi sesama..schweet kan time tuu :)
bila dah ada qies ni, dia pulak lah selalu menyanyi dalam car.HAHA.
kita terpaksa mengalah demi si kesayangan kita tu, pasang lagu nursery ryhme dia..
*pasrah*




diam tak diam, bulan depan 16 haribulan dah masuk tiga tahun kita diijabkabulkan menjadi kekasih halal..
how time flies kan, qies pon dah nak masuk 2 tahun september nanti.terasa macam semalam aje memori dating-dating rindu rindu tu seme...
dan sekarang bukan setakat huney yang tau rindukan bee, tapi si tecik kesayangan kita jugak!
malam semalam mulutnya asek berpapa-papa aje.nak call papa takde phone line laah pulak.
heheh so suwit anak papa kan :)


^_^




dan sempena hari kasih sayang ini, momma tujukan lagi lagu tema cinta kita ini..


Baby..

I'm So Glad

I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me You're Like My Mother,
Close To Me You're Like My Father,
Close To Me You're Like My Sister,
Close To Me You're Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

I'd Send You All That I'm Thinking Of

Baby

Said I Promise To Never Fall In Love With A Stranger
You're All I'm Thinking Of
I Praise The Lord Above
For Sending Me Your Love
I Cherish Every Hug
I Really Love You

All My Life (Ohhhh..Baby, Baby)
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I...That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

You're All That I Ever Know,
When You Smile All My Face Always Seems To Glow,
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known,
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
Say...You're All That I've Ever Known
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
And I Hope That You
Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

And All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I ..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
Yes, I Pray That You Do Love Me Too


And All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God That I...


That I Finally Found You.....







i love u, every part of seconds!
miss u terribly..






qies love u too papa!

cumenya qies blom tau cakap i lebiu.kalau dah pandai sure papa pengsan :P
angau berkali-kali.hiks.






rindu seme momen kita bercuti macam ni, cant wait nak tunggu march ini.pejam celik pejam celik aje kan..

cant wait nak tunggu papa homecoming..
dapatlah kita meraikan cinta bersama nanti.. insya allah :)


hope plan kita nak bawak qies holiday sempena anniversary papa + mama yang ke 3 nanti menjadi.tak kesahla kemana-mana sebab tiap kali papa sign off kita mesti jenjalan hanimun *now kiddymoon* kan...spend our precious time together.

semoga ALLAH murahkan rezeki kita..ameen ameen.



we love u so much papa sayang!

rindu sangat kat papa, nak polok polokkk papa ketat-ketat!
*mwah mwah*

take care as always.



sayang selalu,

momma & darlin qiestina.













6 comments:

siti norlaili yusof said...

sweetnyer k.yat.. suka lagu tu..:)

Mama Qiestina said...

laili,

ehehehe suwit kan :)
nilaaa lagu tema kak yat & abg ekhram time berkapel dulu.layansss..

shah-kayrul said...

romantiknyer yat...jealous tau...

Mama Kembar 3 said...

sweeetttt! semoga korang terus bahagia forever & ever :-)

banksoalan said...

yatt


lagu nih glamer zaman couple dulu..hehhe...teringat zaman di um

dieha said...

wah..romantika de amor..rs sekejap je ehkram dah nak sign off....nizam lmbt lg..uwa...bln 5 or 6 nuuuuuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails