yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, February 16, 2011

meronggeng tengok fireworks + konsert pulak!

dear papa sayang, sila jangan jeles :P


hari sabtu lepas qies ikot momma ngan maklang & ummi nawal g karnival WOW putrajaya.
qies tengok fireworks & konsert taaau..
tak menahaaaan..
^_____^



ada amy search, Ella, Awie, Mila AF, Hujan..
seme mmg ngetop punya artis laaah! FOC lagi okay.

tapi seb baik tak hujan :D
besh gile tgk live performance derang, layans habesss.qies sampai tertido-tdo laaah.ehehe.
seb baik mama bawak car combi dia, kalau tak harus patah bahu.tulaa berguna sungguh sang combi papa belikan tuuu..

karnival WOW memang wow laaa.happening sesangaaatnyaa..
penuh lautan umat kat situu..lelagi time konsert..mmg besssh! kalau papa ade sure agi besh..


sekali sekala kita berhibur camni tak salah kaan.
terapi terbaek :)
lagipun dedekat je ngan umah kita, tak jauh.
so kalau tak g rase aah ruginyaa.ehehehe.

nanti papa balek, kita layan live band macam zaman muda mudi kita dulu eh?




okay tamau cakap banyak, meh tempek bahan bukti cket :p





yeay yeay qies dapat ikot meronggeng malam-malam :D





tengok aksi si drama queen kecayangan papa neh,


.






.


tengok apa tu yayang?





eeeeeeee impress mukee dia..
takot dia dgr letup2 kuat, pelok kuat2 ummi nawal.. tapi eksaited nak tgk...






oh santeeeknyaaa fireworks!

momma terkial-kial lagi nak captured guna manual mode :P
tapi cuns gak kaan?


kalau thn nie ada fireworks competition mama bawak qies pegi lagi eh?







okay time to konsert!!





whoaaaaaaaaaaa ramainya umat! putrajaya dibanjiri manusia..







momma with BFF, nawal :)
qies sampai tertido tgk konsert.ehehe.






dah bangun time amy search jerit, phewwwwwwwwwit :D




dah nak balek, jenjalan cuci mata kat gerai toys..


tengokkkkkk anak papa buntang kemain mata, naaaaaaaaaak!



momma, i want big ball plisssssss!


dan akhirnya berjaya mengepow mama.ehehe.ala 15 hengget jeee pun..



dan our mini home jadi padang bola skrg neh..



.



.




lari lariiiiii tendang..


* heheh senarnya dia takot bola tu becau :P*






hahaha tgn pegang berus gigi, tapi nak main ball..macam2 lah kan anak papa nie!



yea sekian laporan aktiviti weekend kami :)
besh kaaaaaaaaaan?


update lelaju sebab kapal papa sure dah nak kuar kaan, nanti takde line tenet nak baca belog momma..papa kan pembaca belog mama yang setia.ehehe.



** anak papa dah pandai main kaler-kaler buku skrg neh, tapi mama tak belikan agi crayon.haih kejap je anak papa dah besar kan! tskk tskk.

6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer...
untie nak pinjam pink ball qies boleh?

cik puan akish said...

yom qies cepak2 ball same dadif...dadif terer tau men ball..

=)

Elin said...

Best la bola tu yat..wina suka sgt klu nmpk ball and ballon..siap jerit nak beyun. Tak sempat pegi beli ari tu..da lewat pas mandi. Kat umah da 6 bijik ball. Suka la qies..nnt wina tumpang main bleh..hehe. Same dgn wina la skrg..keje nak pen and kertas jer..nak suh mama and walid draw...hihi.

dieha said...

qies dah semakin bijak...dah mcm budak matured..

Suliana said...

dah memanjang dah qies yek.. hehe.. besar no bola tu.. hehe

Dokter faRyn said...

cik puan nur aina kalau dapat ball besar tu mesti dia suka.. hehehhe. dia "terer" main bola macam ayh dia ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails