yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 28, 2011

hurry! baby twinkle shop discount up to 25% until 28 Feb 2011





*sticky mode until 28 febuary 2011, scroll down for latest updates*



attention mommies & daddies out there!



sedang mencari barang-barang untuk si syomels kesayangan korang?
nak cari stroller berjenama? nak cari baby cot? cari baju bajan baby? pampes?

segalanya ada disini..
baby one stop centre.macam-macam ada.

sempena pembukaan kedai baby twinkle shop milik kawan saya, semalam saya menerjah kedai itu.hihi potogeraper katakan :P


okay, mari mari kita terjah kedai baby twinkle.sempena pembukaan rasmi, baby twinkle menawarkan diskaun sehingga 25% bagi bagi barang yang terpilih.






all best product for your little one :)



kedai baby twinkle,



kedai bersebelahan giant bandar puteri puchong







kedai & yang luas dan selesa untuk membeli belah..

baju bajan pon ada dijual, pigen,baby love & etc.



dan mari kita lihat apa yang dijual di sini :




quiny buzz rm 2599.90 before 25% less




maxi cosi carset = rm 899.90 before 25% less






Peg perego Pliko , Graco & Quiny






matress, bedding set & crib set bumble bee.

bumble bee product semua less 20% kecuali liquid cleanser






fisher price swing, toys & etc.






feeding bottle





woooow diskaun terhebat! rasa nak try this brand for qies pulak pasni :P





barangan avent seme less 10%

Tomee Tipee Less 10%



baby diapers!




macam-macam adeee!



susu for baby & toddler




pelbagai jenama dgn harga berpatutan



dan tak lupa,







soft toys fisher price ada less 10%




kat mana kedai baby twinkle neh?


okay ini alamatnya :



Pusat Barangan Bayi Baby twinkle ( Company No 925984-U)
1-2, Jalan Puteri 1/5
Bandar Puteri Puchong
47100 Selangor Darul Ehsan
(bersebelahan giant bandar puteri)


business hour : 10 am-10pm (everyday)





okay, hurry up! hurry up!
grab the best price in town..

dah gaji kaaaan? apalagi jom sesopenggggg! :)


for more updates bout product pliss klick baby twinkle on facebook



** blogshop still in the making yeah, wait for official launch :)







10 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

xleh shopping on9 ker?..jauh ah..hehe

Mama Qiestina said...

nazat,

nak sopeng online tggu eh aku siapkan blogshop kedai derang :)

kedai ni baru seminggu kawan aku launching..

** tetibe aku pon berkobar-kobar nak berbiz,hihihi*

dieha said...

yat...buz online kedai tu ada tak?nak gi jauh la..bestnya tengok..teringin nak buka kedai camni...

Mama Qiestina said...

dieha,

biz online insya allah tak lama lagi :)after yat babai from current company.HAHA.


tula teruja sgt tgk kedai macam ni,mmg impian yat & ekhram sejaaaaaaaaak dolu lagi.doakanaalah ye 1 hari nanti jadi kenyataan.nabi kata 9/10 punca rezeki dari bisnes :)

sumaiyah mokhtar said...

yeahhhhhh cmfum lps ni almari qies makin penuh :)

Mamaleesya said...

wah caiyok mama qies, pasni bole jadi cam blogger redmummy yea...all the best!

Mama Qiestina said...

mummy aleesya,

halaaahai redmummy tu dah sukses & establish sgt dah..ai ni org keciks jee dear :)

baru bertapak jeee ni.doakanlaah rezeki qies sentiaa murah ek!

Farra Dhelina said...

waw meriah..mcm2 ada ye..

salam kenalan :)

@ MaMa ALyA @ said...

kak yat..
sangat bestkan bila tgk orang bukak bisnes.. nak2 orang yang bukak bisnes tu kawan kita pulak..lagi berkobar rasa kita nak berbisnes sendiri..hik..hik..

ade bisnes sendiri impian ku jua...marilah sama-sama kita merealisasikan impian ini yang nurul pun tak tahu lagi bila akan tercapai..kui..kui..

kak yat dah maju setapak nak bukak online biznes..sanagt teruja ni kak tunggu launching blogshop akak ni.. haha..

Kaseh NazLieza said...

wah..hebatnyer kwn akk buka kdai baby..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails