yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, February 12, 2011

jom join gathering geng kembar ptg nie!





jom jom teman-teman maya sekalian alam, kita join gathering geng kembar anjuran papa triplet auni. papa auni kembar tiga okay.

untuk keterangan lanjut sila terjah entri ini.

*ehem,aga gaya spokeperson tak?*



insya allah petang nie if takde aral qies with momma will join the gathering :)
mak ngah wif kak farra & our bibiks vogi da vass maklang pon join sekaki.ehehe.

tempatnya kat mana? taman canseleri precint diplomatik dekat precint 14 putrajaya tu ye kengkawan.yang dedekat ngan mydin tu..kalau tak jupe sila guna GPS memasing okay.

jam berapa? pukul 4 petang okes.sesuai laa ptg-ptg kita bawak family bersantai di taman..wah qies kompem suke bangat berlari-larian di padang sambil main kat park nanti.

apa kena bawak?
oh tema ala-ala potluck, so masaklaa sesedap dari umah..nanti kita bole tuka-tuka menu kat sana. oh mama qiestina nak masak ape yee? meehun singapore or mee goweng basah pon cam besh kan? harus cargas g kedai jap lagi cari bahan nak masak utk laling-lalings semua.ewah!
nak rase air tgn ai, meh la join ptg nie!

lagi bawaklaa tikar utk anak-anak kita golek golek, bawak plate & cup utk acara mamam-mamam & ofkos jgn lupe bawak kamera utk berphotoshoot.hoho sebut pasal kamera baru tingat D90 tak cas lagi, nak amik gambo si geng kembo kiut miut neh..harus hangkut tripod gak nie, bole amik gambo beramai-ramaian nanti.ewwah tak menahan :P


tuan penganjur, abg huszaini dah update kat fesbuk gathering geng kembar & kat blog dia,katanya ramaai family yg ada anak kembar will join.yang takde anak kembar pon bole join yee, tak terhad.so marilaaaaaa kita memeriahkan gath nie.bole jugak sesama blogger berkenal-kenalan, selama nie hai hai kat alam maya je kan :)


kalau tak silap, siap ada press nak dtg buat liputan nanti.wah harus meletops!
tak dapat bayangkan, sure meriah geng geng kembar bertemu.
qies pon eksaited ni nak jupe kawan-kawan..bole main kejar kejar :DD






hye kawan-kawan, insya allah ptg nie kita jupe secara real eh :)
selalu kat belog jee kan..


* papa, nie peek fresh from dslr tau, anak papa baru mandi & mamam*



qies breakfast biskut tiger.nanti kuat macam tiger :)
and tak lupe solivite anggur peberet qies..


* antie syiken, syomel tak qies pakai baju antie jual?*




oh yea kengkawan sekalian alam, 2 hari nie jugak kat putrajaya ada karnival wow kat precint 2.ala kat tapak pasar malam jee tuu..ada memacam aktiviti..

thank you papa aqil for the info.petang nie kita jupe kat gath geng kembo eh!




weeee harus bawak qies g tgk ballon panas & fireworks!

bole captured peek cuns-cunss ni, hope cuaca okayla.




so apalagi, if free bawaklaa yang tersayang bersantai-santai di hujung minggu ini :)
kita release tensi & lupakan keja seme demi membahagiakan yang tersayang..


eh beshnya, petang nie maklang qies sampai dari kluang.
besh besh..qies sukee..
mama lagi suke, ada assistant.ehehe..
^_^



** dear kekasih gulapku, ann mama alia & nurul mama raina, so sowi ye tak pat join gathering blogger momma kat splash park the mines ptg nie.sekali clash date daa..next time okay kita playdatekan anak-anak kita.btw enjoice ur day..






7 comments:

karipapsayur said...

wah, gathering! best nye!

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mari masuk sini! Nak join pun mudah saje~

Huszaini said...

waa... terima kasih yer sudi datang.. walaupun event dalam hujan lebat... :)

Mama Qiestina said...

karipap,

mmggggggggggg sgt besh :)
geram tgk baby kembo syomell..

Mama Qiestina said...

abg aseng,

welkam :)
eeeeeeeeeeeeee geramnya tgk triplet auni semalaaaaaaam.rase nak culik jeee.dahlaa behave jeee..tetiba rase nak beranak kembo :P

Dokter faRyn said...

rindu gilerrr dekat cik puan bila tengok gambar-gambar qies ni :(

Huszaini said...

semalam dah amik aura kembar kan! boleh aa tu lepas nih.. Amin.. kembar 4 pula!

~: nisa :~ said...

dapat juga jumpa Qies syomel.. ingatkan tak sempat dah sbb lewat sampat.. last skali..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails